Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa fiu ins

din 26 feb 2009 07:33 de ionela

Nu stiu ma simt park tot mai rau si psihic,si vad ca iar am inceput sa am dureri,azinoapte mai primesc si mesaj de la fostul ceea ce mi-a facut iar rau in care imi zice ca pe 2 va pleca din tara si ca are pe cineva si ca el nu a asteptat sa nu mai vb ...

Re: Yasmin+antibiotice+sex neprotejat????

din 26 feb 2009 03:26 de Bozgoru

daca pe prospect scrie a nu se lua cu antibiotice... probabil se refera ca ar fi reactii adverse.. nu ca nu si-ar face efectul anticonceptionalul..

Re: Re: Re: Fetele cuminti

din 26 feb 2009 03:25 de Bozgoru

fi tu insuti.. daca fata e cuminte si tu vrei sa o agati.. cu scheme.. restii... etc.. nu o meriti si ar trebui sa o lasi in pace..

Re: Re: Re: Re: Re: Ce facem in conditiile crizei

din 26 feb 2009 02:25 de Pasaroi_Cuminte

Data viitoare incearca sa scrii ceva:ok: ...si daca se poate, pe subiect

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: Re: Re:

din 26 feb 2009 01:14 de ExoticDream

Nu-mi aminti! Exact cu asa ceva ma ocup in perioada asta..... nu ai idee cat de complexa poate fi lumea aceea! Irationalul tine tot de multimea reala.... :alien::alien::alien:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: Re: Re: de c

din 26 feb 2009 00:45 de Pasaroi_Cuminte

Daca nu are solutii in multimea reala trecem in cea complexa :cat: Posibil sa existe o explicatie cat mai irationala. :lol:

Re: Re: Re: Sex la menst...

din 26 feb 2009 00:15 de Firefox

da.. ca nu vine la ora fixa...

Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten

din 25 feb 2009 23:24 de carola_03

stai linistita ca eu am avut primul prieten la 18 ani...si acum e serioasa treaba...asha ca nu mai astepta ca dragostea vine cand nu te astepti, stai linistit ca nu ramai singura...ai rabdare...!!!

Re: Re: Sex la menst...

din 25 feb 2009 23:20 de ana

dar daca de exemplu :azi fac sex neprotejat si seara imi vine ciclu ...poti ramane gravida?pls aru:*:~*

Yasmin+antibiotice+sex neprotejat????

din 25 feb 2009 22:26 de roxanel

Buna seara. Daca iau yasmin si antibiotice(amoxicilina si ranitidina) si fac sex neprotejat dar fara sa ejaculeze in mine e posibil sa raman insarcinata? Pe langa astea mai iau si modafen si coldrex...sunt racita. cat de mari sunt sansele sa raman ...

Re: Re: Re: Nu mai bateti campii...

din 25 feb 2009 22:02 de Pasaroi_Cuminte

Posibil sa am orbul gainilor. Dar poti sa-mi explici si mie ironia unde este? Asa ca de la profesor la elev. Tu-profesoara Eu-elevul. Sunt dispus sa invat tot timpul. :lol: De asemenea si faza cu milionarii. Well, Dna Profesoara ( ...

Re: Re: Nu mai bateti campii...

din 25 feb 2009 21:46 de Taqua

Pasaroi, vorbesc din perspectiva unei persoane cu ceva ani de scolarizare in spate...daca n-ai sesizat ironia, imi pare rau. In al doilea rand insa, viata mi-a oferit ocazia sa cunosc persoane cat se poate de variate in ceea ce priveste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa fiu insarci

din 25 feb 2009 19:41 de simosimina

Asta este viata..pana nu gresim nu ne dam seama. Acum sper ca ti-ai dat si u seama ce fel de javra de om a fost si este..si data viitoare o sa fi mai precauta cand iti alegi iubitul. Te rog ai grija de tine! te pup:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hot & cold..

din 25 feb 2009 19:37 de alexandra

Probabil ca nu merita sa alergi dupa nimeni.. [b]insa de ce suntem facuti in asa fel incat atunci cand suntem respinsi sa ne dorim si mai mult persoana respectiva[/b] In schimb atunci cand avem pe cineva sau stim ca il/o putem avea.. ne piere ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa fiu insarcinata

din 25 feb 2009 19:22 de ionela

Azi m-am simtit cam rau,am luat un diazepan sa pot dormii,si i-am trimis un sms lu fostul prieten sa stiu ca se poarta asa numai sa nu zic ca a vrut numai sa fac avortul,ca nu are rost sa ma mai minta si sper ca e bucuros ca am facut avortul si la ...

Re: Re: Re: Re: Re: hot & cold..

din 25 feb 2009 19:10 de vladbodan

si de ce nu iti iei inima in dinti si il surprinzi pe undeva si il intrebi ca de ce te ivita. daca va evita si aceasta intrebare, sfatul meu ar fii sa nu-l mai bagi in seama deloc.. nu merita sa alergi pentr nimic

Re: ROmario

din 25 feb 2009 18:47 de frantz

le-ai cam nimerit......daca era sa pui la pariuri pe scor final.....nu pierdeai decat un meci ......sa vedem in seara asta daca la mai nimeresti......

Re: Nu mai bateti campii...

din 25 feb 2009 17:40 de Pasaroi_Cuminte

http://sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=2&mid=136110&hid=136510#SRES Citeste cu atentie . Depindele de asa-zisele "facultati" Sigur la facultati gen "tufe de venetia" normal ca iesi "vaca de Elevetia" . Vezi mai sus. Ok. La ...

Re:

din 25 feb 2009 17:06 de Eu

Da un search pe google si cauta PEARLY PENILE PAPULES. Vezi daca seamana cu ce ai tu. Negii genitali se iau numai prin act sexual.

Re: Re: Re: Re: hot & cold..

din 25 feb 2009 17:00 de Pasaroi_Cuminte

Probabil are ceva pe suflet si nu stie cum vei reactiona. In urma rezolutiei fie va fi dragoste nebuna fie razboi. :cat:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1542 din 3732
«   1 ... 1539   1540   1541   1542   1543   1544   1545 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare