Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 feb 2009 22:34 de vladbodan
intradevar, se vad!!! cati fosti comunisti am in scoala, se intelege perfect ca eu merg la armata si nu la scoala, unde profesorul are pretentia de a sta drept in banca cu mainile la spate fara sa scot un sunet, ti se pare normal? revino-ti la ...
Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna.. din 23 feb 2009 21:18 de vladbodan
incep sa ma leg te tine, dar din motive pe care le cred eu normale.
nu ai de unde sa stii daca va face fata sau baiat, asta e sigur, si nu uita ca traim intr-o epoca in care deja stim de la ce sa ne asteptam de la viitor, daca acum 20, 30 de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 feb 2009 21:04 de ExoticDream
Matematica era doar un exemplu, am si altele. Ce legatura are media 6,50 cu asta? In scolile in care se face carte nu se prea intra cu medii sub 9 si mai exista si profesori trecuti de 50 de ani care stiu sa predea si ale caror rezultate se vad! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marire Penis Arctum (impro din 23 feb 2009 20:38 de ExoticDream
Uite cum stau lucrurile privind reclama asta pe care o tot faci aici in ultima vreme: ori postezi niste idei (de preferinta bazate pe ceva stiintific), cu ajutorul carora userii nostri isi pot imbunatati anumite segmente ale anatomiei personale ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 16 ani ..nu am avut inca p din 23 feb 2009 20:11 de tiby
Pur si simplu roaga o pretena/preten sa iti faca cunostinta cu un baiat/fata, daca chiar nu gasesti pe nimeni...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 feb 2009 19:55 de ExoticDream
Nu cumva ai uitat si aici sa scrii niste cuvinte?!? Oricat de inteligent ar fi cineva si oricat si-ar incorda "muschii", tot nu ar putea ochi ce vrei sa spui; ca sa putem purta o discutie on topic te sfatuiesc sa te concentrezi (cum faci la sala) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu bani,aratos,dar pro din 23 feb 2009 19:45 de ExoticDream
In nici un caz nu lasa sa se vada faptul ca ai bani, altfel vor aparea in jurul tau baieti ca ciupercile dupa ploaie si nu cred ca vei fi incantata sa constati ca "te plac" din acel motiv. In locul tau as ascunde aceasta... calitate/"calitate", ...
Re: Re: Re: Re: Unde ati vrea sa faceti sex? din 23 feb 2009 19:36 de ExoticDream
Iar nu esti atent, liliacule! Eu m-am mirat pentru ca ea parea teribil de incantata de momentele in care el punea frana brusc (la masina) si nu-mi era clar cum de poate face si asta, si sex oral in acelasi timp, dar acum m-am lamurit: ea era ...
Re: Re: Re: Probleme cu scutirea din 23 feb 2009 19:18 de ExoticDream
Daaaaaaa, asta-i varianta de liceu a jocului de-a mama si de-a tata sau de-a doctorul de la gradinita, asa-i?
Anyway.... daca nici atractia fata de sexul opus nu-i poate aduce la scoala, chiar nu mai stiu ce este de facut! Sa voteze astia o ...
Re: Am uitat pastila ce pot face? am si sangerari din 23 feb 2009 18:37 de simosimina
vezi ca nu e de jucat cu asta. Daca ai pierdut pastiluta de ce nu ai luat=o pe cea de vineri???? SI apoi cand erai spre finalul blisterului te duceai si mai cumparai unul....
La bun ca esti inconstienta.
Asteapta 10 zile de la contact si apoi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarcina? din 23 feb 2009 18:13 de vladbodan
pai daca nu esti 0 atunci de ce te tot agiti atata? ia naibi un test de sarcina si scapi de toate grijile facute pe degeaba
Re: Re: de ce? din 23 feb 2009 17:40 de angela
Cred ca din 2004, si-o fi gasit omul prietena.:wacko::wacko::wacko::DSubiect vechi...:.
Re: de ce? din 23 feb 2009 16:24 de DarkAngel
Pe scurt eu vad ca una din problemele tale ar fi: Faptul ca ai convingerea ca virginitatea este un handicap determina sa iti scada incerderea in propriile tale forte si asta te inhiba sa faci tot ceea ce ai putea sa faci in mod normal pentru a aborda ...
Re: ooups.. din 23 feb 2009 16:17 de DarkAngel
Parerea me este ca pentru a nu iti complica existenta este sa o lasi doar la nivelul de amica. Chiar daca (presupunand ca l-ar lasa pe iuibit sa fie cu tine) Relatia ta cu el s-ar deteriora, dupa care nu este sigur ca nu ar vrea sa se intoarca la el ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 feb 2009 14:33 de ursaru
Haideti sa fim realisti...in romania sunt cazuri extrem de rare de scoli in care inca se mai face carte.Restu de 99% sunt doar niste institutii in care te duci doar daca vrei sau nu,dar asta e doar parerea mea.
Re: Re: Cum sa ma dizvirginez singur? din 23 feb 2009 14:18 de Alibi
Lol asta crede ca daca o dai la labuta te dezvirginezi :)) Mai dai si comentezi
Amintiri din viitor din 23 feb 2009 13:23 de ANAmia
Da, speranta moare ultima. Asta 'emana' atitudinea ta. E bine.
Si o relatare de la fata locului: si el spera. E dezamagit si nefericit ca-i 'demonetizez' povestea de dragoste. Ca sunt asa de... plane. Ca perceptia mea 'unidimensionala' nu-mi ...
Re: Caderea parului... solutii din 23 feb 2009 13:03 de seoforlove
Buna! Si eu am avut aceeasi problema si am incercat tot felul de solutii, tot felul de leacuri dar nimic nu a functionat. Intr-un final am gasit un medicament super eficient si chiar m-a ajutat enorm. Iti las site-ul ca sa te informezi mai ...
Re: Re: Intrebare Virginitate din 23 feb 2009 06:42 de Andrei
de curs sange nici nu a pomenit, imediat dupa 1 contact sexual a trebuit sa mearga la o inmormantare si nu a avut probleme sau dureri :)
Re: Re: Re: Unde ati vrea sa faceti sex? din 23 feb 2009 06:12 de Pasaroi_Cuminte
I-a pus pi...tpalacul in loc de volan. Doamne Iarta-ma :lol:
Pai Exotic, daca inaintau ca melcul, normal ca aveau timp.
Mai inainteaza 500 m mai stai o jumate de ora, apoi iarasi 500 m, apoi jumate de ora stationare si tot asa.
Pagina 1545 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||