Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Fetele ma plac,dar n-am curaj sa l din 22 feb 2009 17:26 de CARMEN
%%-:)frumoase sfaturi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 feb 2009 17:13 de Listener
Oke dar sensul topicului este unul, daca il schimbi total,sensul este altul =>offtopic.
Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci? din 22 feb 2009 17:05 de Firefox
ce le place fetelor.. eee hai sa o dam putin in dulcegarii: sa se simta protejata alaturi de tine, sa se simta iubita,.. saruturi(diverse locuri si moduri).. etc. Dar ce le place cel mai mult? Raspuns: sa te muta la cap, sa te stie gelos9da nu gelos ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa din 22 feb 2009 16:49 de Firefox
tot vorbiti voi de limbuta in gurita.. ca sa va invatati minte.. daca sarutati cu limba si sunteti cu o persoana mai "cum sa zic.. nebuna".. bagati-o foarte putin si rar.. ca de nu va musca de limba:)).. Eu am patit-o... si nu e amuzant):(
Aveti ...
Re: Cum sa il recuceresc?!!??!!!? din 22 feb 2009 16:22 de CARMEN
UN PIC DE INDIFERENTA,FACE TOTUL,PAREREA MEA :heart:%%-B)
Re: Subiecte de abordare pe Messenger din 22 feb 2009 16:18 de CARMEN
AI PUTEA S-O INVITI UNDEVA ZIC SI EU,MULT SUCCES:heart::ok::flowers:B):D%%-
Re: Cum sa il recuceresc?!!??!!!? din 22 feb 2009 16:05 de simosimina
EL este la o varsta in care vrea sa cunoasca mai multe lucruri...mai multe fete..vrea sa se distreze..pentru el incepe viata acum..
EU zic ca nu ai facut bine ca te-ai culcat cu el de la varsta asta..drept dovada si comportamentul ulterior al ...
Re: Re: Cum sa il recuceresc?!!??!!!? din 22 feb 2009 15:51 de adriana
:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Certuri. Din cauza caracterelo din 22 feb 2009 14:03 de anisoara
pai uite,andrei,ca la mine e aceeasi paveste...cu toate ca-s domnisoara.ma aflu si eu in aceeasi situatie ca si tine.uneori ne certam foarte aspru ca aveam impresie ca nu ma iubeste de loc.dar dupa cearta totul revenea la normal timp de citeva ...
Re: Re: Sarcina? din 22 feb 2009 13:42 de simosimina
Nu are cum sa fie gravida...e IMPOSIBIL
Re: Sarcina? din 22 feb 2009 13:17 de Farfalla
Daca ii intarzie peste 7 zile, ca sa fitzi mai siguri sa faca un test de sarcina
Re: Sarcina? din 22 feb 2009 13:07 de Farfalla
Stai linistit, o sa-i vina. Daca v-ati protejat intotdeauna nu are cum sa fie insarcinata:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marire Penis Arctum (i din 22 feb 2009 12:52 de Listener
Valentine !! cine a zis ca modelatul penisului,marire mai exact,trebuie sa fie strict pentru fete !!! ???
Este o treaba de respect de sine,cum foarte multi se obsedeaza cu aceste lucruri,m-am gandit sa pun si eu ceva sa le poata fii de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: decoltare din 22 feb 2009 11:32 de EUSICUMN
aaaaa da... am 12 ani (aproape 13) si am 7 cm cand e „moarta” si 12 cand e sculata:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: decoltare din 22 feb 2009 11:26 de EUSICUMN
asta nu se poate face acasa? Este o probleme daca nu ai pula belita?Dak o am sculata ma doare daca o belesc ( scz pt limbaj dar eu nu pot vb cu cuvinte din alea ):blink::blink::mellow::mellow:
Re: Re: Re: vagin larg sau ce??? din 22 feb 2009 10:35 de angela
Daca tu chiar ai fost virgina ar trebui sa te creada pe tine.Sunt multe fete carora nici nu le curge sangele, desi ele sunt virgine. Si nu vad ce importanta ar avea daca ai fost sau nu virgina. Important e ca esti cu el, si ca tii la el, sau ...
Re: Cum poti sa-i spui unei fete ca nu o iubesti? din 22 feb 2009 10:30 de angela
Cum poate?Din pacate sunt multi care isi bat joc de vietile celor din jurul lor, pentru ca ei nu stiu prea bine cum sa isi mentina propriul echilibru, si se agata de echilibrul altora in speranta ca o sa se rezolve de la sine. Asta e, mergi mai ...
Re: Re: Re: Filelist din 22 feb 2009 09:22 de romario
stai linistit ca mai sunt useri care au invitatii si pot trimite.......deci invitatii pe filelist se mai gasesc......mai primesti invitatii si daca donezi...
Re: Probleme cu scutirea din 22 feb 2009 03:42 de ExoticDream
Esti un exemplar tipic pentru adolescentii din ziua de azi, ai un chef de scoala nebun, nici sa stai la ore nu ai chef! Daca nu ai probleme cu atentia, asa cum sugera cineva aici, atunci nu ai decat doua solutii: spui acasa adevarul gol-golut, ...
Re: : Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu sange din 22 feb 2009 02:54 de simosimina
Cum ti-am mai spus..daca nu are incredere in tine..unde ajunge relatia? Sunteti de 2 ani impreuna si el nu are incredere in tine..nu este cazul sa iti pui intrebari? Incotro va merge relatia voastra fara incredere????:ermm::ermm:
Pagina 1547 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||