Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: La 16 ani urla hormonii in mine!

din 21 feb 2009 16:00 de simosimina

:lol::lol::huh: daca esti amabil sa postezi articolul respectiv :lol::lol::lol:

Postinor 2

din 21 feb 2009 16:00 de Gabytza

Daca nu deranjez..te mai intreb ceva. Mi-a explicat dr ginec la un moment dat cum e cu perioada fertila, dar mereu imi spunea pe fuga :lol:..si nu am o imagine prea clara. Stiu ceva de 4-5 zile inainte de menstruatie...si 2-3 dupa?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu sange???

din 21 feb 2009 15:55 de femme

Imi pare rau pentru tine, dar nu te merita!! Adica pentru el conteaza mai mult daca ai fost virgina sau nu decat relatia voastra!!! Daca el era mai [u]informat[/u] si mai [u]experimentat[/u] isi dadea seama singur!!):( Iar de fetele ca tine, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Concur

din 21 feb 2009 15:22 de Pasaroi_Cuminte

Ahh, da Ghiocel asa este. Cand am recitit fraza mi-a sarit in ochi :p Sorry Ghiocel. Promit sa fiu mai atent data viitoare sa nu mai dau nastere la confuzii. Mea culpa, Ghiocelule :~*

Re: Ginecolog

din 21 feb 2009 13:08 de baby

eu nu am patit asa. acum na...daca o apuca nebuneala pe maica sa o duce la control....afla ca fata nu mai e virgina.......so what? o sa o omoare?:` nu cred asta e! :,:-*

Re: Re: Re: La 16 ani urla hormonii in mine!

din 21 feb 2009 12:58 de nerlandezu

nu cred ....am citit eu in libertatea ca in ucraina(parca) exista un cioban care alre 115 ani si era virgin.......deci ca sa intre in cartea recordurilor trebuie sa traiasca peste 115 ani si sa fie virgin......

Re: Re: Re: Raspuns urgent

din 21 feb 2009 12:01 de simosimina

Atunci pune "piciorul in prag" si impune-te..daca nu merge cu frumosul fa-i sa inteleaga ca ai crescut si stii ce faci..dar asta o sa dureze mult pentru ca esti si mai mic ... La faza cu biletul de voie inventezi si tu ceva..ca ai fost undeva ...

Re: Re: Raspuns urgent

din 21 feb 2009 11:38 de wiczur

partea cu increderea nu o sa mearga pt ca orice as face ei gasesc altceva care nu le convine. oricum partea urata e ca o sa afle ca am falsificat un bilet de voie...si nu stiu ce sa-i zic in legatura cu asta, ca nu o sa iasa bine dupa ce o sa afle

Re: Raspuns urgent

din 21 feb 2009 11:20 de simosimina

Mai e normal sa fie ingrijorati pentru tine..sa inteleg ca esti singurul lor copil..Si eu am patit chestia asta tot in clasa a 9a...si tocmai cand mi-am luat scutire de la medicul de familie sa nu ma duc toata ziua la scoala ca nu aveam ...

Probleme cu scutirea "de la parinti"

din 21 feb 2009 11:14 de wiczur

nu stiu daca am postat unde trebuie, insa va rog sa nu il stergeti pt ca am nevoie de un raspuns ugent. sa va explic situatia in care ma aflu: stau cu mama tata si bunicamea din partea lui tata. mama este o tipa care vrea sa iau note de la 9 in sus, ...

Re: sal

din 21 feb 2009 10:31 de aura aurelia

sti cumva daca aceste proteine pe care le iei,pot fi luate si fara a merge la sala?vreau sa ma ingras 5 kg rapid,dar nu am timp de mers la sala,am 3 copii,si timpul nu-mi permite.stie cineva ceva pt a ma ingrasa rapid?help me!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Concur

din 21 feb 2009 03:08 de ExoticDream

DA, ma supar eu si va fi necesar sa te cenzurez, imi pare rau! (Poti sa mi-o iei inainte, nu ma supar, simte-te ca acasa!) :ninja::ninja::ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Concurs: C

din 21 feb 2009 03:04 de ExoticDream

Greseala de interpretare... gramaticala. Cand tu ai scris [i]"Daca intelegi limbajul matematico-metaforic, restul vine de la sine, zambila nr 2"[/i] eu am interpretat finalul ca un fel de semnatura a ta, ceea ce insemna ca zambila 1 este ...

Re: Ginecolog

din 21 feb 2009 03:03 de simosimina

pfff ce nu suport nici eu...babele barfitoare..Le urasc pur si simplu!!!!!!! Toata viata au stat cu cracii desfacuti si alea alea..si acum stau si comenteaza de fata lui Xulescu si mai stiu eu cui.... Mama ei o ameninta doar sa o sperie.. Si ...

Re: Vizita la ginecolog

din 21 feb 2009 03:00 de simosimina

De obicei ginecologul nu are voie sa spuna decat cu acordul tau..

Re: Virgina insarcinata-hai sa ne lamurim odata!

din 21 feb 2009 02:54 de simosimina

Iti imaginezi ce drum lung au de parcurs spermatozoizii sa ajunga sa contopeasca ovulul tau? Nici macar nu te-a penetrat...nu si-a dat nici drumu.. Calmeaza=te.....nu ai de ce sa iti faci probleme. Sunt unele femei care se chinuie sa ramana ...

Re: De ce toti baietii ranunta la prietene pt antu

din 21 feb 2009 02:51 de simosimina

Cred ca prietenul tau este cam imatur:ermm:... si poate ar trebui sa il lasi sa isi dea seama ce vrea..

Re: Cum decurge prima noapte?

din 21 feb 2009 02:48 de simosimina

toata chestia este sa fi sigura 100% ca iti doresti asta.apoi totul vine de la sine..daca iubesti si esti atrasa de persoana cu care faci asta..nu vad de ce sa nu fi satisfacuta..

Re: Cum decurge prima noapte?

din 21 feb 2009 02:30 de ExoticDream

Ar fi total aiurea sa programezi asa ceva, lucrurile se intampla pur si simplu! Evident asta nu exclude protectia. P.S. [b]Iti voi muta subiectul la "Adolescenta"[/b], cauta acolo si vei gasi o droaie de topicuri pe tema asta. (!)(!)(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu sange???

din 21 feb 2009 01:27 de Farfalla

Tu cand ai ajuns acasa si ai vazut sange, nu l-ai sunat imediat sa ii spui ca nu stii ce se intampla cu tine?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1549 din 3732
«   1 ... 1546   1547   1548   1549   1550   1551   1552 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare