Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2009 12:59 de Listener
Aha aha ce ia zis tu mai sus :D:D:D
Deci imi dai dreptate dar apoi te contrazici pe tine B)
Sa te iau asa daca unii sunt sado masochisti si se taie,le place sa aiba emotii,curiozitati(partea cu temeri) si suferinte de la dragoste nu au ...
Re: Re: de ce nu sange??? din 20 feb 2009 11:29 de catelus
eu nu inteleg insa de ce spun unii ca nu este posibil sa nu sangereze?daca merg la ginecolog,ce raspuns imi va da??unul din cele doua?este posibil sau nu este posibil??
este normal sa nu curga???
Re: Re: Re: of of.. ce inseamna.. din 20 feb 2009 09:36 de pacpac
nu e vorba de la ce varsta fac alea sex.alea tot cam cam la aceeasi varsta ca si ale noastre,diferenta e mentalitatea baietilor de afara,fata de cocalareasca din ziua de azi pe care o arata tomberonistii nostrii,unde femeia e curva ca e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica romantica din 20 feb 2009 09:27 de pacpac
te ia somnul si la motoarele mele:))?
Re: Vizita la ginecolog din 20 feb 2009 09:07 de pacpac
ii spune mamei.mai bine ai asculat-o pe mama ta,ca nu e cretina sa te invete de rau.Lasa draq sexul acum,n-a murit nimeni daca a afcut sex la 18+.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica romantica din 20 feb 2009 06:37 de mya
Nu, adevarul e ca nu dorim.
Asa e, unii dintre noi sunt o leaca mai romantici (o fi asta o crima?!?!)
:unsure::unsure:
PS: Inca o piesa, tot pentru adormit si asta.
http://www.youtube.com/watch?v=HJcGme5zclA
PS 2: Foarte incitanta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica romantica din 20 feb 2009 06:08 de baby
NU...nu dorim sa stim!
Pune tu altele mai potrivite.
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu vre din 20 feb 2009 01:45 de ExoticDream
Depinde de domeniu: daca scoala este axata pe matematica, fizica sau chimie, de exemplu, si tu vrei sa ajungi cercetator intr-unul din domeniile alea, practica nu reprezinta o problema. In alta ordine de idei, scoala nu te poate invata totul in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2009 01:15 de ExoticDream
De acord (deocamdata).
Sa fie indiferent? Adica de-aia a cucerit-o pentru ca apoi sa
il lase rece?!? Cooperativa "Munca in zadar"?!?
"Cel mai important este sa aiba cu cine umbla"? Aha, va sa zica de-aia cuceri el fata, ca sa-si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: #EMO din 20 feb 2009 00:54 de mist
ai dreptate asa este... uneori ma inteb daca nu e cumva provocat si din cauza lenei ( parca asa se scrie :\ )
Un sut un fund si ii vezi cum fac un pas inainte :lol:
Re: Re: Inaltimea conteaza intr-o relatie? din 20 feb 2009 00:19 de mya
Din moment ce ai intrebat asta, inseamna ca te framanta. Daca te framanta, inseamna ca pentru tine conteaza (aparent si ai nevoie de persoane care sa-ti spuna ca nu conteaza).
PS: Pe principiul: unde dragoste nu e, nimic nu e ?!?
...
Re: Inaltimea conteaza intr-o relatie? din 20 feb 2009 00:08 de Listener
Ca si orice relatie,trebuie sa existe si potriviri,,....de pilda nu poti avea 1.90 si ea 1.50 ca deja difera geneticul intre voi..mie unu imi place egalitatea in inaltime,sau daca fata e putin mai inalta cu maxim 3-5 cm,nu ma deranjeaza ...
Szerelem! din 19 feb 2009 23:34 de mya
Ma inspiri. M-ai ridicat putin, dar m-ai strivit in final. Sau nu era finalul? Mi-as dori sa nu ... Te-ai simtit vreodata singur? Ai simtit intr-atata emotie si sensibilitate incat ai plans? Eu da. As vrea sa stiu daca ai simtit vreodata ca ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Scurgeri transparente din 19 feb 2009 22:39 de Firefox
nup.. faci parte din grupul restrans si nefericit.. "life's a bitch"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica romantica din 19 feb 2009 22:27 de vladbodan
pe mine unul m-ar apuca somnul daca as auzii vreuna dintre melodiile care au fost afisate aici... le-am vizionat pe youtube dar rezultatul nu cred ca doriti sa il stiti
Re: Ciudat... din 19 feb 2009 22:16 de angela
Spune-i ce simti, ce pierzi?In dragoste si in razboi e permis orice. :ok:
Re: Sa va vedem.. sfatasilor in dragoste. din 19 feb 2009 22:14 de angela
Cand am citit mesajul tau, mi-am amintit de liceu.Ce bine era atunci,OF OF, mai, mai!!!:,:flowers:Singura solutie ar fi sa ii spui ce simti, sa vezi ce zice, cum reactioneaza.Insa iti trebuie ceva curaj sa ii spui asta.Poate si ei ii place de ...
Re: Re: of of.. ce inseamna.. din 19 feb 2009 21:39 de aromanul
stai ma ca a venit "strainu asta de tibi sa ne dea noua lectii.......daca in strainatate fetele isi incep viata sexuala la 10 ani asa trebuie sa faca si fetele de la noi???
Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 19 feb 2009 21:32 de Pasaroi_Cuminte
de fapt circumferinta ta este (4.5 *3.14) cm , diametrul fiind de 4.5 cm .(In cazul tau).
Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 19 feb 2009 21:09 de Incepator
Pune mana pe o carte cu geometria de a 6-a sau a 7-a .
Pagina 1551 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||