Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Scurgeri transparente dupa din 19 feb 2009 21:09 de diaconu
Patesc si eu la fel :( dar vreau sa intreb daca se intampla la toti la fel
Re: vizita la ginecolog din 19 feb 2009 21:04 de Incepator
Fugi si pune mana pe o carte ..si lasa tu sexul...
:devil::devil::devil:
Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 19 feb 2009 19:51 de Hdghsia
Bai cum naiba masurati voi grosimea ca eu o am de 13 si ca grosime 4.5 cum naiba ca daca ar avea 10 cm grosime ar arata
ca un ananas
Re: vizita la ginecolog din 19 feb 2009 19:09 de mihaela
imi da si mie cineva un rasp???:((
Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange din 19 feb 2009 18:54 de femme
In primul rand, sangerarea nu este obligatorie!!! In al doilea rand, himenul tau a fost slabit de la prima incercare.
Vizita la ginecolog din 19 feb 2009 18:11 de mihaela
buna fetelor!!am si eu o intrebare pt cele care au trecut prin asta sau stiu cate ceva despre asta.eu vreau sa-mi incep viata sexuala si mama o tine una si buna k sunt prea mica(16 ani).daca ma duce la ginecolog,ginecologul ii spune k nu mai sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Muzica romantica din 19 feb 2009 15:46 de baby
e posibil sa avem o scena de genul : "i-a murit la intrare":lol::lol:
am cea mai misto melodie pt o partida de amoooooor:lol::lol::lol:
vreti?:lol:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Concurs: Cel mai d din 19 feb 2009 15:20 de Pasaroi_Cuminte
Tu care zambila mai esti ? :cat:
Daca intelegi limbajul matematico-metaforic, restul vine de la sine, zambila nr 2. :cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unde ati vrea sa faceti se din 19 feb 2009 15:17 de simosimina
:lol::lol::lol: ce tare esti :))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu neregulat din 19 feb 2009 15:06 de cristina
Nu neaparat. Daca ti-a venit doar odata la 9 ani e posibil sa iti vina anul acesta sau mai tarziu.
Re: Re: Re: Re: Re: Unde ati vrea sa faceti sex? din 19 feb 2009 14:56 de vladbodan
in timp ce sar cu parasuta, cel putin sa vad daca se poate baga 2 3 secunde in zbor haha
in canalizare langa sobolani
pe un bloc cu 4 etaje si restul pe langa de 10
in pat cu bunica.. mai vreti mistouri?
Re: Dezvirginare fara a curge sange din 19 feb 2009 14:42 de dana
am si eu o intrebare. daca ma puneti ajuta as fi multumita. la primul meu contact sexual nu a curs deloc sange sau cel putin nu am observat eu. dar a incercat de doua ori. cum ar veni ieri si am abandonat, si azi iara si apoi dupa o ora a reusit. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu vreau s din 19 feb 2009 14:31 de vladbodan
asa-i cum zici tu, ai mereu 100% dreptate ;) acum ca bucurestiul e buricul pamantului romanesc, ar fi cazul sa mai treci si prin alte orase ca sa afli cum functioneaza sistemul asta...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu vreau s din 19 feb 2009 14:28 de DarkAngel
Scoli teoretice, unde o sa fi toba de teorie si o sa sti tot despre toate, dar cand ajungi sa faci ceva practic situatia se cam schimba... si nu in bine. O scoala este buna in momentul in care ai terminat-o esti capabil sa faci ceva practic ...
Re: Re: Unde ati vrea sa faceti sex? din 19 feb 2009 12:25 de mist
:love: da... cea mai mare fantezie a mea :love: intr-un castel parasit sa fie o camera cu peretii din pietre mari si gri cu semineu mare plin cu lemne (rosii de la foc :love:). In camera sa fie un pat cu baldachin si sa fie plin cu stofe agatate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica romantica din 19 feb 2009 11:31 de mist
no comment :lol: e grav daca cineva chiar mai are chef dupa o melodie ca aia :x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebuie sa conteze mul din 19 feb 2009 10:28 de Firefox
si ce daca? vrei sa intram acuma pe domeniul Pc-ului?... ca o fi greu sa cauti un fisier modificat in data x-y
si daca are si o oarecare regularitate in modificare te-ai ars.. cu parola si restul e alta treaba.. plus.. ca no fi greu sa folosesti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Muzica romantica din 19 feb 2009 08:54 de Firefox
muzica aia io' place ei.. (daca e pitipoanca.. mai mult sau mai putin).. dar eu m-as sinucide acolo..
Re: Re: Re: Re: Muzica romantica din 19 feb 2009 08:45 de pacpac
Daca ii pui melodiile postate mai sus o sa se plictiseasca fata si s-ar putea sa adoarma cand faceti love:)
Uite aici o melodie pe care sa faceti sex cu care sigur ai s-o dai gata pe fata si-o sa te iubeasca LA ...
Re: Re: Re: Re: La ce varsta au fetele orgasm? din 19 feb 2009 00:38 de Firefox
lol:) tu meriti medalia de aur la acest raspuns;) bravo.. exact situatia "vrei sa te culci cu mine?" raspuns "bine dar sa nu sforai.." :)):lol::lol:
scuze pentru off topic.. dar daca tot sunt la offtopic sa va zic un banc..
Un admin ...
Pagina 1552 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
57 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||