Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu vreau sa mai merg l din 18 feb 2009 01:26 de ExoticDream
Dupa parerea mea, inca mai poti face scoala buna si in Romania, nu trebuie neaparat sa traversezi de mic copil mari si tari ca sa studiezi. A nu se intelege ca toate scolile romanesti sunt exceptionale. Aici depinde mult de locul in care ai avut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 feb 2009 01:04 de Listener
De ce nu ii trimiti la facultatea de psihologie poate "invata si el cum sa iubeaca":D:D:D sa nu mi-o iei in nume de rau dar 15 min am ras la ce ai zis tu aici :D:D:Dsry ar fi fost mai jignitor sa nu zic...nu mai comentez,ca eu chiar nu am nimica ...
Re: Re: Cum sa ma port cu fata pe care am cucerit- din 18 feb 2009 00:57 de Listener
Am o intrebare,(nu e o jigna,ci am o nedumerire) dar daca e timid inseamna ca nu poate fi cu o fata??
Conceptul tau care il ai in minte arata ca tipul trebuie sa se mascheze(minta) asta nu crezi ca relatia ar da cu 0 ..probabil doar gandul la ...
Re: Re: Re: Nu mai merge?!:-s din 18 feb 2009 00:41 de the_gogu
daca aveti deja 2 ani,nu e prea bine sa devii asa indiferent deodata
acum sincer eu nu cred ca ai destula autoritate in aceasta relatie cum ar trebui sa aiba baiatul, incearca sa fii tu care vine primul cu initiativa dar acum daca ea vrea neaparat ...
Re: Re: Nu mai merge?!:-s din 18 feb 2009 00:33 de mariuz
Pai nu prea am cum sa mai deschid subiectul acesta,adica sa vorbim,am sa mai incerc desi mi-a zis ca ea nu ami vrea sa discute despre asa ceva..vrea sa vada fapte!Un lucru nu inteleg..si daca ar fi sa se indragosteasca de altcineva,de ce imi zice ca ...
Re: Nu mai merge?!:-s din 18 feb 2009 00:17 de the_gogu
cateva dintre motive ar fi ca ea sa se fi indragostit de altcineva, sau pur si simplu va-ti cam saturat unul de celelalt si nu va dati seama...puteti incerca sa mai vorbiti dar daca este prea incapatanata nu mai incerca, de aici cred eu ca ar veni ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desi vorbesc pe intele din 18 feb 2009 00:04 de ExoticDream
Ce mai este nou in viata ta (daca nu suntem prea indiscreti)?
Me too!!! :-`:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moovies din 17 feb 2009 23:58 de ExoticDream
[b]"The wrestler"[/b] - cu Mickey Rourke in rolul unui wrestler profesionist (daca nu rezistati la scene tari, renuntati!)
[b]"L'amant"[/b] - o poveste de dragoste in preajma anului 1930 in Indochina franceza, protagonistii fiind o pustoaica de ...
Nu mai merge?!:-s din 17 feb 2009 23:52 de mariuz
Vorbesc cu o fata cu actuala prietena de 2 ani de zile!In ultima perioada lucrurile au stat cam prost...certuri..dar mai rau e ca aceste certuri intervin din prostii!Odata ne enervam unul pe celalat..si imi zice ca nu mai suporta,ca nu mai merge,ca ...
Re: of of.. ce inseamna.. din 17 feb 2009 22:31 de tiby
Ia uite bah ce discriminare pe voi mah...tot pe vreme lu ceausescu traiesti, mai iesi si tu din Romania sa vedeti cum e lumea.Si oricum bah, e viata lor, tu nu ai drept sa le faci c----e.
Re: Mai sunt fete virgine la 20 de ani, la 17, la din 17 feb 2009 22:16 de Listener
Eu in prim plan ce vad..te vad pacalit de toti smecheri si probabil unele curvulite care nu stiu ce este aia dragoste decat sa o "suga pe bani de la mosi"(scuze moderatorilor) sa stii ca nu de prosti zic multi 18 + filmele si altele 65 la suta ...
of of.. ce inseamna.. din 17 feb 2009 22:15 de Firefox
Deci piticot. Sa te lamurim putin. Sexul anal-nu ma intereseaza prefer sa il incerc pe cel vaginal:,
Coeficientul de inteligenta IQ nu il folosesti cum vrei. Sunt curios ce IQ ai? 91? am nimerit nu? Cultura generala si bunul simt nu au nici o ...
Re: Muzica romantica din 17 feb 2009 21:17 de baby
Andain-beautiful things:love:
anathema-are you there:heart:
luis fonsi feat arcangel-tu amor
aventura-un beso:heart:
brandy-afrodisiac:love:
brian adams-when a men loves a woman si wherever you go:heart:
aerosmith-i don't want to miss a ...
Doctori din Brasov din 17 feb 2009 21:01 de Ionela
Ce parere aveti depsre Dr.Preda Gheorghe de la clinica Eva din brasov.Atat pt persoanele care au fost la el cat si din auzite.Este un doctor bun?Vreau sa fac o intrerupere de sarcina la el si as vrea sa stiu daca este o alegere buna.
O zii buna
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 feb 2009 20:29 de Incepator
Stai linistit...Daca ti se mai intampla, mergi la medic pana atunci stai relax ;)
Have Fun:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu vreau sa mai me din 17 feb 2009 19:42 de Firefox
of of of.. sa ne laudam cu scoli in strainatate.. si baiatu' cel care nu se duce la scoala.. avem nevoie si de zidari, si de femei de servici si de gropari asa ca mie imi comvine.. daca mai gasesti doi preteni pe care sa ii iei cu tine ar fi ...
Re: YOUTUBE din 17 feb 2009 19:25 de the_gogu
http://www.youtube.com/watch?v=9DW_jvxbDQs:D
daca nu merge, scrieti pe youtube "6 cai":rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex neprot din 17 feb 2009 19:17 de alina_me
eu zic sa astepti sa vezi daca iti vine ciclu,sau daca vrei sa sti mai repede du'te la ginecolog asta daca nu te conving testele:P:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 feb 2009 19:16 de vladbodan
tiby, am o mare impresie ca esti un cretin, in primul rand program cu cuvinte cheie pentru identificarea cuvintelor audio prin telefon nu exista, de ce? pentru ca omul nu vorbeste cu aceeasi frecvenza cu care se presupune ca ar fi deja in acel ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pareri urgent!!!!! din 17 feb 2009 17:58 de vladbodan
mi se pare strict stupid faptul sa nu ii spui tipului adevarului, iar cu prietena ta nu inteleg ce se petrece, e plecata cu sorcova sau ce are? ea inca nu a realizat faptul ca e insarcinata? ce naiba ma, e capabila sa isi dea singura banii pe copilul ...
Pagina 1555 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||