Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce toti baieti din 16 feb 2009 21:52 de ile
Ai dreptate dar daca ma suna si sunt in oras mie frica k o sa cedez
Re: Ce parere aveti de relatie la x ani.. din 16 feb 2009 21:51 de vladbodan
cam multe intrebari pui ...
dar ca sa nu ne abatem de la subiect sunt de parerea ca varsta nu conteaza atata timp cat nu intrece limitele absurditatii ... cazurile astea dupa parerea mea e ca sunt doar pentru interes personal
chiar daca o fata ...
Re: Re: Re: Re: Re: de ce toti baieti ranunta la p din 16 feb 2009 21:48 de ile
macar de ar ramane cu prieteni nu dupa o saptamana sa ma sune si sa zica NU VREI SA NE IMPACAM am gresit si eu ca o proasta il iert normal el stie ca il iubesc .ce zici merita o venit din franta se distreaza sparge bani cu prieni ca numai cand are ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce toti baieti ranu din 16 feb 2009 21:47 de femme
Ba da conteaza!! Si inca cat!! Daca el te alinta pe tine cu "c***o" (puta= c***a, t***a), ce gen de relatie crezi ca aveati?? S-a saturat, de asta te ia cu "nu vin azi, vin maine". Se poarta cu tine exact cum te "alinta"!! Sorry, no ...
Re: Re: Re: Re: de ce toti baieti ranunta la priet din 16 feb 2009 21:40 de vladbodan
nu inteleg de ce voi femeile tot timpul puneti un barbat in oala cu toata planeta, exact ca si prostii de la televizor care arunca cu zvonuri ca partidele politice fura de numa, DA CE NAIBA ATI STAT IN FUNDUL LOR IN FIECARE SECUNDA CA SA STITI CU CE ...
Re: RE din 16 feb 2009 21:28 de vladbodan
ce sunt alea "elfite"?
Re: Re: Re: Re: de ce toti baieti ranunta la priet din 16 feb 2009 21:26 de ile
mia zis ca nu are pe nimeni sa tau linistita ca vrea sa isi traiasca viata dar sunt sigura ca se intoarce la mine si astai problema ca nu stiyu ce sa fac
Re: Re: Re: de ce toti baieti ranunta la prietene din 16 feb 2009 21:21 de femme
Ti-a spus PUTA???:wacko::blink: Ceea ce cred eu ca inseamna "puta"(a nu se citi "putza")?
Re: Re: Re: de ce toti baieti ranunta la prietene din 16 feb 2009 21:19 de baby
l-as lasa liber dupa ce i-as vinde un rinichi si o bucata de ficat:lol::lol:
nu! glumesc.
si eu am patit asa. vroiam sa fiu libera ,sa ma distrez cu cine apuc.....nu e asta solutia.
el va realiza mai tarziu:ok:
asta daca nu cumva a fost ...
Re: Re: de ce toti baieti ranunta la prietene pt a din 16 feb 2009 21:15 de ILE
scuze daca te_am jignit sa iti zic cum sta treaba dupa sa imi raspuzi ok .a stat 1 luna in franta am vb in fiecare zi imi trimitea sms sunama eu il sunam timp de o luna ma sunat azi dimineata si imi zice {PUTA AM VENIT NU VIN LA TINE AZI NUMA ...
Re: Re: Re: de ce toti baieti ranunta la prietene din 16 feb 2009 21:11 de Firefox
nu-i mai place.. nu mai vrea? ce ai vrea sa il tii cu forta?
Re: Re: de ce toti baieti ranunta la prietene pt a din 16 feb 2009 21:06 de ILE
AM 22 DE ANI SI SUNTEM IMPREUNA DE 9 LUNI AZI DIMINEATA O AJUNS MA SUNAT SI O ZIS CA VINE MAINE LA MINE CA NU MERGE MASINA AM VB CU MAICASA SI MIA ZIS LA FEL /DAR INTRE TIMP MIA TRIMIS UN SMS IN CARE SCRIA ASA{VREAU SA FIU SINGUR RAMANEM PRIETENI ...
Re: Re: Cum sa fac din 16 feb 2009 20:53 de Firefox
eeeee si voi acuma... parca voi nu ati mintit niciodata cu varsta..oricum.. daca s-a ajuns la poze.... unde l-ai cunoscut, pe net?
Re: am o mare dilema din 16 feb 2009 20:52 de Firefox
sa nu ii crezi ca au facut-o cu nustiu cate.. daca ii intrebi nu stiu nici in ce gaura se "baga".. hormonii.. dar stiu ca e indicat ca baietii sa-si inceapa viata sexuala la 17-18 ani iar fetele la 16:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa va vedem.. sfatasilor i din 16 feb 2009 20:47 de ile
ma numesc ile nu cred ca trebuie sa plangi dupa nimeni esti ft tinirel si te poti indragosti de alcineva la fel de frumoasa si poate mult mai buna decat colega ta ce pot sa iti mai zic sunt ft suparata tocmai ce mam despartiti de prieten si nu prea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sa va vedem.. sfatasilor in dr din 16 feb 2009 20:42 de ile
Re: de ce toti baieti ranunta la prietene pt antur din 16 feb 2009 20:39 de femme
Nu toti baietii renunta la partenere pentru anturaj! Probabil ca nu anturajul l-a determinat sa te paraseasca, ci ideea lui despre cum sa-si traiasca viata!:ermm:
Cati ani aveti si cat de serioasa era relatia voastra??
De ce toti baietii renunta la prietene pt anturaj? din 16 feb 2009 20:28 de turda ileana
mam despartit de prietenu meu cica mia zis ca vrea sa fie singur sa isi traiasca viata sincer nu iam interzis niciodata nimic .Doar ce a venit din franta si normal prieteni sunt ft depresiva nu ma simt bine as pleca undeva nu mai am chef de lucru ...
Re: Cum sa il recuceresc?!!??!!!? din 16 feb 2009 20:12 de turda ile
nu stiu ce sa iti zic dar sunt in aceasi situatie ca tine si eu as vrea sa ma ajute cineva dar se pare k nimeni nu stie cum doar atata pot sa iti zic sa nu versi o lacrima pt nimeni ca nu merita scuze daca am fost prea directa ms
RE din 16 feb 2009 19:30 de Firefox
dap.. la acel spice ma refeream:-`.. si la chestia cu elfitele din WoW.. :x.. ce va place voua asa mult acel joc? oricum... daca aia sunt normali eu ce sunt un anormal normal?:blink::wacko:
Pagina 1558 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||