Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex neprotejat din 17 feb 2009 11:10 de any_20
pai si daca l-am facut la 10 zile de la contact e posibil sa iasa eronat?k de alaltaieri am o stare de voma si niste ameteli groaznice cel mai rau azi am avut stari din astea.azi dim sin acum am..si ma doare capu groaznic..imi vine sa vomit si ...
Re: Re: Ejaculare cu sange! din 17 feb 2009 10:06 de Firefox
Sa va spun direct ca voi stati cu sangele acolo si se agraveaza. Te duci la medic de urgenta, nu ca ai scoala ai treaba, ti-e rusine etc. Mars acolo, daca stai mai mult se poate ajunge la amputare..
Re: Ce sa fac sa ii plac colegului? din 17 feb 2009 08:33 de SORIN28
Nu poti face pe nimeni sa te placa sau sa tina la tine.
Din ce ai scris tu, nu pare tipul de baiat timid deci...daca te place sigur va face el "primul pas".
De ce majoritatea cred ca baiatul trebuie sa faca primul pas(daca-l face "ea" ...e ...
Re: Re: Re: Concurs: Cel mai dragut sms de Valenti din 17 feb 2009 08:04 de Pasaroi_Cuminte
Sau poate i se pare, eroare de interpretare sau poate nu te-ai exprimat tu bine. :cat:
De fapt acum un an cred.( daca te referi la versuri romantice).
Si nu, n-a secat.Pur si simplu nu orice femeie merita astfel de dedicatii. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex neprotejat din 17 feb 2009 04:25 de Bozgoru
la vreo 10 zile dupa ce ai vazut ca nu ti-a venit ciclul..ca e o marja de eroare..da si daca ai facut sex neprotejat cu ejaculare afara riscul de a ramane insarcinata este la fel de mare
Re: Cum sa fac din 17 feb 2009 00:48 de Andrei08
Spui la tip adevaru si poate daca ai noroc o sa continuie sa vb cu tine :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce toti bai din 17 feb 2009 00:45 de Andrei08
Probabil e una din fetele alea care se tem sa nu o astepte prietenu cu bata afara :D
Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200? din 17 feb 2009 00:34 de butterfly
nu cred ca e chiar o mare minciuna, poate doar partial...ca s-ar putea sa nu slabesti dar cu siguranta nici rau nu iti face sa o tii. avand in vedere cate substante are la baza daca ne gandim numai la tona de b-uri si la triptofan chiar nu vad ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce toti baieti ranunta din 16 feb 2009 23:26 de vladbodan
atunci prietenul sau ex-prietenul tau e cam ... prost, si totusi ma intreb ce ai gasit interesant la el, dar nu e treaba mea... cum spuneam ... daca femei sunt destule, este si un barbat pentru tine somewere:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce toti baieti din 16 feb 2009 23:18 de femme
Draga mea, iubesti un om violent sau ti-e frica de el?? Nu ai si tu parinti, frati, prieteni care sa te apere?? Exista si politie daca ajunge sa te loveasca. Cu atat mai mult, daca e violent, ar trebui sa rupi orice legatura cu el!! Nu esti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie din 16 feb 2009 23:01 de Firefox
of tony.. daca taceai filosof ramaneai...
Re: Re: cum poti sti daca te iubeste cineva? din 16 feb 2009 22:59 de ILE
PARCA SPUNEAI CA NU ITI LASI PRIETENI PT PRIETENA SI IA SA RENUNTE DACA TE IUBESTE FRUMOS TU NU EA DA { A IUBI E BINE DAR SA STI PE CINE} NU POTI EXPLICA CEI AIA IUBIRE DOAR SA INCERCI SA DEMONSTREZI dar daca tu i spui sa renunte la priete si ea ...
Re: Re: Re: Skinoren vs Zinerit din 16 feb 2009 22:59 de Firefox
Tu gandesti cand faci ceva? tocmai deaia iti usuca pielea, e ca si cum te-ai duce la sala ca sa slabesti si sa pui muschi pe tn, si acasa stai in varful patului si te uiti la tv mancand ca spartul, un tratament il urmezi in tocmai nu dupa ureche. ...
Re: Re: Ce parere aveti de relatie la x ani.. din 16 feb 2009 22:18 de Firefox
aha.. daca iti zic ce prieteni au unele rude... ea 30 el 57.. ea moare din ce in ce mai mult pe zi ce trece.. mosu se tine bine( a avut 4 neveste):lol::lol: oricum.. intrebarea aceasta era pur orientativa. Multumesc pentru raspunsuri, am aflat ce ...
Re: Re: Re: Re: un pic de ajutor:) din 16 feb 2009 22:14 de mar
in fine tot nu mi-ati zis ce sa fac sa ma placa
Re: Ce parere aveti de relatie la x ani.. din 16 feb 2009 22:09 de femme
Nu prea conteaza varsta, atata timp cat nu intra la pedofilie( de exemplu ea 14, el peste 20).
Trebuie sa recunosc ca eu la 15 ani am avut o relatie, daca ii pot spune asa cu unul de 23 de ani!! Inca nu-mi pot da seama ce a vazut ala la ...
Re: Re: Re: Concurs: Cel mai dragut sms de Valenti din 16 feb 2009 22:06 de vladbodan
stiam asta dar incercam sa fac putin haz, pff UNDE E SIMTUL UMORULUI DIN TINE ... of of
eu cel putin am o scuza, detest dulceagurile si cuvintele de dragoste , pana si simplul "te iubesc" poate il spun odata pe luna , chiar daca ea il ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce toti baieti ranunta din 16 feb 2009 22:02 de ile
NU TE CONDAMN NORMALvoi baieti va luati apararea intre voi dar nu ai de unde sa sti cum e el mai sunt si excepti chiar daca nu vrei sa crezi
Re: Re: Re: Re: de ce toti baieti ranunta la priet din 16 feb 2009 21:59 de ile
el nu cred ca a inteles ca imi dadea tarie dar am noroc k ma sprijina parinta si imi dau taria necesara sper sa pot sa trec si peste asta si promit ca o sa am mai multa grija cand ma indragostesc
Forum Love din 16 feb 2009 21:53 de rMyy
In primul imi cer scuze daca deranjez pe cineva.
Subiect : Un nou forum matrimonial si cu mici concursuri matrimoniale s-a deschis. http://onlinelove.myforum.ro :) v-a asteptam. Imi cer scuze daca nu am voie sa fac reclama sau am gresit topicul.
Pagina 1557 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||