Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex..... din 15 feb 2009 22:17 de andrei
deci pur si simplu nu pot sa inteleg si sa imi imaginez cum vei arata la 20 de ani daca u esti "nesatula" de sex de la 14 .
Frate nush c sa iti mai spun fara sa jicnesc .Facem discutii si discutiii sa desbatem niste probleme foarte foarte grave ...
Re: Concurs: Cel mai dragut sms de Valentine's Day din 15 feb 2009 22:07 de vladbodan
eu cred ca m-am prins care e smecheria cu tine, esti in lipsa de idei si vrei sa profiti de alti :, PAAAAS
Re: Este rau daca ne facem doar sex oral unul altu din 15 feb 2009 22:03 de Tzuk
da afecteaza sexu oral:|...exista posibilitatea de a va infecta cu anumite boli kre se pot transmite si prin sexul normal....te poti imbolnavi indiferent dak unul da sau celalalt primeste....deci exista riscuri si prin sexu oral:)...poate va faceti ...
Ce sa fac sa ii plac colegului? din 15 feb 2009 22:02 de mar
Salut!As avea nevoie de ajutorul vostru desi nu-mi fac prea mari sperante.Da am zis sa incerc ca nu pierd nimic.
OK,sunt in clasa a 10-a si m-am transferat la alt liceu de o luna si e un baiat in clasa de care nici nu stiam ca exista ,dar sa dat la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rau daca din 15 feb 2009 21:55 de vladbodan
intradevar dar eu inca sunt socat de ceea ce fac ei :lol::lol: :huh: as putea compara situatia asta cu un copil de 1 an care vorbeste despre constelatii si ecuatii grele dar el inca nu stie sa umble si se plimba in carucior :mellow: UAU ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rau d din 15 feb 2009 21:51 de baby
si ce?
gura nu se spala?:huh:
oh pleaseeeeeeee:`
tre sa fii mare fraier daca le povestesti altora ce ai facut cu ea.
tine minte una e sa ceri sfat cand ai o problema in pat sa cand nu stii cum sa faci ceva....si alta e sa te lauzi ca i-ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rau daca din 15 feb 2009 21:40 de Mitica
De ce e penibil fratilor?
Ea cum isi bate joc de el?
Cine stie cati si-au mai bagat instrumentu' la ea in gura?...si pun pariu k lui i-a zis "tu esti primu....nu m-a mai atins nimeni:blink:"
Sunt satul de astfel de "domnisoare" :x
Re: Re: Re: Re: Sa va vedem.. sfatasilor in dragos din 15 feb 2009 21:36 de vladbodan
eu unul am renuntat sa mai cred ca baieti de 15 ani, se pot comporta mai frumos decat maimutele, dar spre uimirea mea, am ramas surprins si te felicit.
parerea mea stii care e... am si eu o prietena care-mi e ca o sora, dar e in canada, si a patit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca puteti sa ma lamuriti din 15 feb 2009 21:22 de problema?
Dar totusi o explicatie clara?
De ce s-a intamplat?
:mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rau daca ne f din 15 feb 2009 21:02 de femme
PENIBIL!!!:x:x:x:((:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rau daca ne f din 15 feb 2009 20:59 de baby
:blink:JALNIC!!!!!!!!!!!!!!!
:,:-*
Re: Este rau daca ne facem doar sex oral unul altu din 15 feb 2009 20:54 de luinwe
nimic nu se poate intampla, stai calm:ok::ok:
Re: Caut prietena - 14 -15 ani din 15 feb 2009 20:53 de luinwe
cauta in continuare:blink::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rau daca ne facem din 15 feb 2009 20:52 de Mitica
Pai daca ii face sex oral banuiesc ca nu e atat de groaznic baiatu :blink:
whatever....frate, dak nu se culca cu tine, ori o trimiti la plimbarica, ori o inseli si dupa o faci de ras:ok: k te-ai jucat cu instrumentu in gura la ea:x
Re: Cum e prima data cu o virgina fara himen? din 15 feb 2009 20:29 de Andrei08
Te chinuie rau imaginatia bolnava baiete :x .
Re: E ok ca prietena mea sa doarma la mine uneori? din 15 feb 2009 20:22 de Andrei08
Este o idee foarte buna :ok:. Eventual daca ai si parinti intelegatori este un plus. Cu ocazia asta va atasati , stati mai mult impreuna si vedeti cum decurge relatia. Si eu mai recurg la metoda asta cand sunt singur si cand poate si don'soara ...
Re: Cum se poate domnle' din 15 feb 2009 20:16 de femme
Si colegii mei erau la fel in clasa a 8-a!!:lol::lol: Asa e!! Unii se maturizeaza mai repede, altii mai tarziu!!
P.S.: shhh...am avut si in liceu, cls a12-a o fata asa!! Naspa, dar eu incercam sa intaleg!! N-am prea reusit!!:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rau daca ne facem doa din 15 feb 2009 20:14 de Andrei08
Preferi sa se arda cu primu prost care le cade in cale? La urma urmei conteaza si partenerul cu care o faci prima data , sa fie cv frumos si memorabil nu ceva doar de dragu de a fi :ok:
Re: Cum se poate domnle' din 15 feb 2009 20:11 de Andrei08
Generatia viteza isi spune cuvantul :lol:. Nu se mai compara jocurile care erau pe vremea mea in clasa a 8-a cu cele de acum si multe altele. Cat despre treaba cu fetele , nu-ti fa griji o sa gaseasca ei fete , sunt destule fete la acelasi nivel ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rau daca ne facem doa din 15 feb 2009 20:10 de baby
daca is cu*ve nu e bine daca se pastreaza nu e bine.
fiecare face cum ii dicteaza pasarica........de pe creier:lol:
:,:-*
Pagina 1561 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
68 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||