Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pareri urgent! din 15 feb 2009 14:33 de femme
Sunt de acord cu tine!! Si eu am afirmat ca situatia lor e complicata, ar trebui sa hotarasca singuri!!
Re: Am facut-o cu prezervativ, mai sunt virgin? din 15 feb 2009 14:33 de simosimina
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
tu ce crezi?:lol:
Re: Am facut-o cu prezervativ, mai sunt virgin? din 15 feb 2009 14:30 de femme
Vorbesti serios, nu??:wacko::wacko: Majoritatea baietilor fac sex prima data cu prezervativ!! Din momentul in care ai facut-o cu o fata, nu mai esti virgin!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pareri urgent!!!!! din 15 feb 2009 14:29 de simosimina
daca ea se gandeste la fostul...poate el sa iubeasca si tripleti de-ai ei..ca degeaba...
Ea se gandeste atat a el si din prisma faptului ca e insarcinata..si nu concepe ca tatal adevarat al fatului sa fie departe..cu atat mai mult despartit de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pareri urgent!!!!! din 15 feb 2009 14:26 de femme
Daca stii ca iubeste pe altul si ca esti incapabil sa-i iubesti copilul ca si cum ar fi al tau, atunci mai bine te indepartezi de ea. Nicio femeie intreaga la cap nu va accepta langa ea un barbat care nu tine la copii ei!! E complicata situatia ...
Re: pareri urgent!!!!! din 15 feb 2009 14:22 de femme
Ai grija de ea, are nevoie de tine acum!! Tatal natural are dreptul sa stie de copil, daca nu il intereseaza problema lui, voi vi-at facut datoria!! Este tatal lui, fie ca vreti, fie ca nu, si are obligatii fata de copil!! Iar, daca vrei sa fi nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: pareri urgent!!!!! din 15 feb 2009 14:21 de simosimina
da multumesc...dar totusi e nascut in 1994..
Re: Re: Re: Re: pareri urgent!!!!! din 15 feb 2009 14:18 de femme
Scumpa, daca ai fi fost atenta ai fi observat ca a scris: "nu e bine sa NU ii spuneti fostului" adica "e bine sa ii spuneti". Asa ca l-ai facut imatur degeaba!!! No offence!!!
Apropo, La multi ani!! pentru ieri (a fost ziua ta, nu?)
Re: Re: Re: Re: Re: pareri urgent!!!!! din 15 feb 2009 14:16 de simosimina
Pay sunteti destul de copti la minte. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa pastreze copilul..mai ales ca are o varsta potrivita pentru bebel. SI daca o iubesti atat de mult..si esti in stare sa consideri acel copil ca si al tau..atunci tot respectul ...
Re: Re: E ok ca prietena mea sa doarma la mine une din 15 feb 2009 13:05 de Firefox
tu dormi cumva cu iubita in pae? nu de alta da suna kincky.. la tara dormeam in lucerna..:lol:
Oricum e foarte bine ca dormiti impreuna dar e o chestie... daca sforaiti.. daca va miscati prea mult in somn ... si problema cea mai mare e ca ...
Re: Re: pareri urgent!!!!! din 15 feb 2009 13:01 de Firefox
cred ca au intre 17 si 25... :) dar oricum la "treaba" aceasta nu e bine sa nu ii spuneti si fostului.. sau cine stie.. printesa noastra nu are copilul cu fostul si nici cu actualul..
Re: pareri urgent!!!!! din 15 feb 2009 12:48 de simosimina
oau..e super complicata treaba...
Daca esti sigur ca iubesti atat de mult..iar ea pe tine..mergeti inainte...daca esti dispus sa accepti faptul ca are un copil de la fostul. Desi consider ca el ar trebui sa afle...app nu mi-ai spus ce varsta ai ...
Re: Cum e prima data cu o virgina fara himen? din 15 feb 2009 10:12 de Briss
Pe scurt,daca fata nu are himen ,teoretic,nu va mai sangera,dar va fi la fel de stramta ca oricare alta cu himen,deci durerea va exista . Nu stiu cati ani ai dar intrebarea si abordarea e destul de...
Si in alta ordine de idei(scuze pt ceilalti) ...
Re: Re: Re: Re: Re: nu ma satisface din 15 feb 2009 10:01 de alinpoe
esti femeie berbec esti dependenta de sex,daca latura asta va fi nesatisfacuta va avea refulare asa ca sfatul meu este sa mai incerci,chiar si doar de incercare,cu un alt tip sa vezi care ar fi rezultatele,ai putea sa incerci unul ceva mai in vrasta ...
Re: Foot-fetish din 15 feb 2009 09:55 de alinpoe
daca vrei asa un tips&tricks femeilor pesti le place sa le fie supt degetul mare si unele se excita si la linsul labei piciorului,ca o femeie va accepta hobby-ul sau fetish-ul asta doar daca va castiga si ea ceva din asta si pana la urma e corect ...
Re: Re: Barbatii care se duc la prostituate... din 15 feb 2009 03:00 de Firefox
normal ca nu ai da bani.. daca dau altii.. cum sa nu.. doar nu pune mana....
si nu se numesc prostituate! sunt dansatoare exotice sau racoritoare!
P.I. v-ati intrebat de ce oare barbatii (prostituati) se numesc gigolo si trebuie sa ii chemi ...
EOSD (End of Stupid Day) din 15 feb 2009 02:41 de ExoticDream
Thank God it's over, I HATE it!
O zi stupida, fada, penibila, lipsita de sens, farmec, substanta, imaginatie, sarm, fascinatie, perspectiva, o zi aproape perversa in care este musai sa-ti exprimi sentimentele (cica!)... O zi in care cuvintele sunt ...
Anunt matrimoniale.. din 15 feb 2009 02:25 de Firefox
baiat 1.72 (si am 14 ani si stiu ca e o inaltime normala.. vroiam sa ma laud:)oricum... sa o luam logic.. nu e chestie de inaltime..(daca diferenta nu e prea mare.) cum sa saruti o fata care e cu 25 cm mai mica? stai in genuchi? faceti reprize de o ...
Re: Am facut-o cu prezervativ, mai sunt virgin? din 15 feb 2009 02:13 de ExoticDream
Tu ai chef de gluma, asa-i? Crezi ca virginitatea sta in "recipientul" in care ejaculezi? Dragule, a fi virgin inseamna a nu fi facut sex, intelegi? Daca faci sex, inseamna ca.....
:D:D:D
Re: Eu si fostul prieten - ca doi frati? din 15 feb 2009 02:04 de ExoticDream
Chestia asta cu apropierea ca doi frati, aparuta dupa o relatie incheiata in suferinta, nu-mi suna deloc sanatos, ci periculos. Faptul ca te cauta acum, cand te stie cu altcineva, si insista sa fiti din nou impreuna nu prea pare sa fie motivat de ...
Pagina 1564 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||