Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Am facut-o cu prezervativ, mai sunt virgin?

din 15 feb 2009 01:56 de asdfghjkl

Daca fac sex cu prezervativ, mai raman virgin?

Re

din 15 feb 2009 00:25 de Firefox

da-i si tu o tenta ironica.. daca ti-e asa rusine.. tata de ce am o cicatrice pe p**a... sau nu am avut p**a si a trebuit sa imi puna doctoru una?

Re: Re: Il iubesc, ma iubeste, dar este cu alta...

din 15 feb 2009 00:18 de Firefox

e o iluzie creata.. de mesaje interpretate prost;)

Re: Re: Re: Re: Re: Daca puteti sa ma lamuriti...

din 14 feb 2009 22:36 de baby

stai calm:ok: trece daca iti faci griji mergi la medic. dar.......pt 3 picaturi de sange in ziua de azi.......daca te duci la medic e in stare sa te scuipe in ochi:blink: tre sa ai ceva grav cu adevarat eu zic sa fii atent zilele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca puteti sa ma lamuriti

din 14 feb 2009 22:29 de problema?

K dar de ce am sangerat? Cel putin cred ca altceva nu avea ce sa fie..astept si parerea altor useri :(

Re: Re: Re: Re: Re: Daca puteti sa ma lamuriti...

din 14 feb 2009 22:26 de Firefox

exista n motive.. ca te mai dor *** din cand in cand.. (sau doar atunci.. nu e grav..

Re: O mica... ' problema': vreau sa facem sex

din 14 feb 2009 22:18 de rMyy

Chestia e sa o faci pe ea sa-si doreasca asta prin diferite "tactici" ,sa zic asa.Daca incepi tu : vreau sex , vreau sex. Te trimite la vreo panarama (asta in caz ca tine umpic la tine , si nu-ti da papucii). Incepi si tu cu atingeri . Prima data ...

Re: Re: Re: Re: Daca puteti sa ma lamuriti...

din 14 feb 2009 22:10 de problema?

Nu..nu vroiam sa imi zici asta... :( Pai eu am scris aici pentru ca NU GASESC o explicatie :( In ziua aia m-a durut putin testiculul stang...dar dupa 5 minute mi-a trecut..se poate sa fi fost de atunci? OMG ce am patit ?!?! :(( @ Firefox Deci ...

Re: Stau cu el pentru impulsurile Orange!

din 14 feb 2009 22:02 de rMyy

Desparte-te de el cat mai repede , ca daca cumva o sa afle , bataia ta no s-o mai ia nimeni. (Eu te-as fi legat de stalpul de iluminat public)

Re: Credeti in Valentine's Day?

din 14 feb 2009 22:00 de rMyy

Chestia e ca iubirea ori e , ori nu e. Toti se omoara in ziua asta : "vai doamne e Valentine's Gay , trebuie sa-mi fac prietena , vai doamne , ce cadou sa-i iau?".Ii iei frumos un cadou (in caz ca ai prietena) , nu ai bani nu-i iei (daca te ...

Re: Re: Re: Daca puteti sa ma lamuriti...

din 14 feb 2009 22:00 de Firefox

e si tu acuma.. poate nu era sange.. sa nu-mi zici ca ai gustat..

Re: Re: Re: Daca puteti sa ma lamuriti...

din 14 feb 2009 21:49 de baby

e o zona ft sensibila.....:`simteai daca te zgaria:` eu am unghiile foarte lungi si ma zgarii fara sa vreau cu ele si tot simt:huh: nu e ca pielea de pe picioare sa de pe maini......e mult mai sensibila..... cauta alta explicatie :,:-*

Re: Re: Daca puteti sa ma lamuriti...

din 14 feb 2009 21:44 de problema?

Nu..omg :)) Nu am avut probleme de genu asta..si nu stiu am mai vorbit cu ea..nu era taiata la deget :)) Dar ma gandesc ca poate m-am foit eu si m-a ranit cu unghia din greseala? :( Deci chiar sunt ingrijorat.

Re: Re: Re: Re: cum inebuneste o femeie un barbat?

din 14 feb 2009 21:42 de Firefox

aici te rog frumos sa nu aduci bucataria.. tot noi gatim, spalam vasele.. aducem masa la pat.. te rog sa nu zici ca gateste alta ca nu te cred.. (eu la 14 ani) si gatesc mai bine decat toate fetele/femeile pe care le-am intalnit. Acum musc din ...

Re: Re: Re: Re: Sarutul cu limba

din 14 feb 2009 21:28 de Firefox

si daca ai o iubitica mai comica.. iti musca limba! :lol:

mama cand va vad..

din 14 feb 2009 21:24 de Firefox

(expresia corecta era "va aud" da in fine) Sarutu nu se invata.. vine din pasiune .. dragoste.. cand o sa fie momentu o sa iti dai seama si singur(a) cum sa faci.. sarutu cu limbuta e mai greu caci trebuie amndoi sa fiti de acord.. si nu suna bine ca ...

Re: Daca puteti sa ma lamuriti...

din 14 feb 2009 21:13 de Firefox

Ai probleme cu vezica? ..adica ai urinat cu sange vreodata? te ustura cand urinezi?:lol::lol::lol:

Re: Daca puteti sa ma lamuriti...

din 14 feb 2009 21:06 de baby

:blink::blink::blink: pai daca a pus mana usor......cum sa....?:huh: o fi fost ea taiata la deget:lol: chiar nu inteleg de unde putea sa fie:ermm: :,:-*

Sange dupa ce prietena mi-a atins penisul...

din 14 feb 2009 20:54 de problema?

Peste cateva luni fac 16 ani...am o prietena de 3 luni, iar vineri mi-a bagat mana in pantaloni..nu stiu cum sa explic..nu m-a masturbat pur si simplu a pus mana si o tinea usor. Ce e ciudat e ca dupa ce am ajuns acasa, am facut dus si am vazut ca in ...

Concurs: Cel mai dragut sms de Valentine's Day!

din 14 feb 2009 20:23 de ExoticDream

Cautand un status (anti) Valentine's Day, am dat peste o tema primita la scoala de niste liceeni probabil din America si m-am gandit sa facem un concurs al carui premiu urmeaza sa-l stabilim impreuna. Ideea ar fi sa compuneti un sms (160 caractere) ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1565 din 3732
«   1 ... 1562   1563   1564   1565   1566   1567   1568 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare