Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: jalnic.. din 14 feb 2009 17:22 de Stranger_to_love
Frate,tu te crezi in USA? La noi nu exista ordin de restrictie si nici arma nu poate avea oricine asa usor.
jalnic.. din 14 feb 2009 15:09 de Firefox
Nu as da si nici nu am dat intr-o fata..prietena/iubita. Mi se pare cel mai jalnic lucru... Daca va bate.. exista politie, exista inchisori si ordine de restrictie.. si un Colt in poseta nu strica niciodata... dar vad ca batutul femeii' e mediatizat ...
hm.. din 14 feb 2009 14:40 de Firefox
Din cauza faptului ca nu exista criteriu de comparare nu exista "Psihologia pasaricii".. si cum la o femeie este ceva de genu:Zece motive pentru care un barbat nu are nici o sansa in > fata sotiei ... > 1. Daca iei decizii fara sa o consulti , ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prematur din 14 feb 2009 14:31 de Firefox
sa zicem.. parca e lichid seminal produs de "c***e"(:lol::Ddin ce am inteles acel lichid ar trebui sa fie sperma dar nu este pentru ca nu a avut destul timp.. ca sa o pregateasca.. urmatoarea "sarja" sigur vine alba:lol::D)..sau ar vrea sa fie ...
lol din 14 feb 2009 14:16 de Firefox
Complexati.. n-am ce zice.. sa va spun ceva... daca aveti p**a mare si nu stiti sa o folositi este echivalentu p**i mici.. :lol::lol: sa va bag "Psihologia pulii" Toate actiunile unui om sunt determinate de
marimea
> > > pulii
> > > lui.
> > > ...
Re: nu il mai inteleg din 14 feb 2009 14:10 de Firefox
este ceva de genu: "de cad eu va trag pe toti".. "sa moara si capra vecinului" si "nu te am eu nu te are nimeni"... nu stie sa piarda. Singura solutie e sa il ignori sau daca esti putin sadica "throw him a bone from time to time:lol:"
Re: Re: Re: Re: Re: Credeti in Valentine's Day? din 14 feb 2009 13:21 de SORIN28
Uite, ca vad ca nu esti prea informat, pentru tine am cautat si am gasit:
"Fiu al Babei Dochia, 'Dragobetele' era sărbătorit pe 24 februarie. Sărbătoarea de Dragobete este considerată echivalentul românesc al sărbătorii Valentine's ...
Re: Re: Re: Re: Credeti in Valentine's Day? din 14 feb 2009 13:01 de doru
vorbea patriotu'... nimeni nu zice sa nu fim nationalisti dar nici dus la extreme caci picam in patima lumei arabe. si apropo de nationalism... cu ce ne rasplateste tara ca suntem nationalisti??? ce am de castigat daca in loc de valentine's tin ...
Re: Re: Re: Credeti in Valentine's Day? din 14 feb 2009 12:47 de SORIN28
Tie iti pare o disputa, mie...doar "nationalism". Vin eu cu o intrebare: De ce sa sarbatoresc ceva ce "nu-mi apartine" , atat timp cat am ceva "ce-i al meu"? Pentru ca suntem asa de idioti incat nu suntem in stare sa apreciem ceea ce avem si ne ...
Re: Re: Credeti in Valentine's Day? din 14 feb 2009 11:51 de doru
stii, m-am saturat de atata Valentine's Day vs Dragobete...
hai sa vin cu o intrebare: "cat de des a-ti auzit de dragobete pana sa se mediatizeze atat de vehement valentine's day-ul?" eu sincer nici nu stiam ce e aia dragobete... nu am nimic nici ...
Re: Credeti in Valentine's Day? din 14 feb 2009 09:54 de baby
imi place atata timp cat nu sunt intoxicata cu dulcegarii:`
deja e prea mult....peste tot inimioare,reclame legate de ziua asta,statusuri exagerate,postere.....lumea care fuge ca nebuna dupa cadouri scumpe, uitand ca de fapt trebuie ceva ...
Re: Eu si fostul prieten - ca doi frati? din 14 feb 2009 09:39 de baby
eu m-am despartit....si tot asa ma cauta si imi zicea ca vrea sa fim impreuna....
nu am rezistat pt ca inca tin la el si am inceput sa iesim iar:ermm:
e mai bine decat era in timpul relatiei dar....nu stiu cat tine minunea.
tu avand iubit ...
Re: Credeti in Valentine's Day? din 14 feb 2009 09:06 de SORIN28
Valentine's day ...dispretuiesc ziua asta. Dragobetele...este altceva, este sarbatoare romaneasca si chiar daca sunt 365zile intr-un an este frumos sa stii ca este [b]o zi[/b]numai pentru indragostiti.
Ce-ar fi sa nu mai fie nici 1 sau 8 ...
Re: Eu si fostul prieten - ca doi frati? din 14 feb 2009 08:51 de SORIN28
Daca nu vroiai sa ai astfel de probleme nu trebuia sa te cuplezi cu un prieten de-al fostului iubit.
Eu nu inteleg cum de a acceptat actualul sa se cupleze cu fosta iubita a prietenului lui!!!:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: probleme decalotare, fimoza??? din 14 feb 2009 08:37 de SORIN28
Domnule Raoul, in mesajul numarul 2 nu spui nimic. Vrei "ceva" sau macar un raspuns.:ok:
Daca te interesa asa de mult...stiai unde sa cauti sau erai plecat de mult timp la un medic.
Incearca sa cauti cu un motor de cautare...ai sa ramai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot s din 14 feb 2009 03:52 de ExoticDream
Mai vorbim... peste cativa anisori.... Cand vei iubi cu adevarat pe cineva si daca se va intampla sa suferi, ratiunea va ramane in urma sentimentului, iar ganduri copilaresti precum statutul tau vs statutul ei nu vor mai conta. Vei vedea.... ...
Re: Re: Re: Re: din 14 feb 2009 03:26 de ExoticDream
Voi unul hais si altul cea pentru ca vorbiti de lucruri diferite: pe stranger il intereseaza sexul sportiv, in timp ce simosimina implica in ecuatie si dragostea. Dupa parerea mea, pentru sex si... atat, probabil ca vreo doua saptamani sunt ...
Re: Fetita cu minutele.. din 14 feb 2009 00:39 de mikinz
asta iti ofera internetul (printre altele) anonimatul, poate sa intrebe orice fara sa ii pese pt ca nimeni nu stie cine e, iar cu respectul fata de propriai persoana sta foarte prost daca se vinde pe niste eurocenti. Cred si eu ca e criza, dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot s din 14 feb 2009 00:14 de mya
Iar acum ai 17. Mai vorbim noi dupa ce treci prin ceva relatii si capeti niste experienta. A plange este omenesc, arata ca ai sentimente, ca iti pasa, ca iti dai interesul, ca te preocupi. Nu inseamna nicidecum injosire sau ca esti "sclavul" ei.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot s din 13 feb 2009 22:47 de Firefox
.. da ce stiai tu atunci.. ce stiu eu acum:mellow:.. deci pana la urma iti dau un exemplu si daca intelegi ceva e bine.. Un copil s-a jucat cu o bucatica de fier ce era deasupra cuptorului.. s-a fript foarte rau.. cateva ore nu mai putea de durere, ...
Pagina 1566 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||