Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL din 13 feb 2009 02:06 de Bozgoru
incepator a punctat bine...eu-s pe site-ul asta de cand s-a dat in folosinta si am vazut multe topicuri care pur si simplu m-au inspaimantat...( desi eu sunt o persoana care zic ca nu mai ma mira nimic in lumea asta).. pustoaice de 12 ani de 13 ani.. ...
Sa va vedem.. sfatasilor in dragoste. din 13 feb 2009 01:01 de Firefox
As vrea sa vad ce sfaturi primesc de la voi in legatura cu dragostea.. Sunt adolescnt.. deci first real "crush" on some girl.. M-am indragostit de o fata(colega de clasa) foarte frumoasa, desteapta, fecioara'. Ma inteleg bine cu ea, vorbesc normal.. ...
Re: Re: Re: Re: sfat din 13 feb 2009 00:14 de simosimina
ups..asta schimba toata situatia..Esti sigura ca astepti un copil..sa nu fie vorba de vreo alarma falsa...
Daca nu este vreo alarma falsa se complica totul...treb sa vorbesti cu orice pret cu el.. Ii spui pur si simplu ca nu e asa usor sa nu te ...
Re: Este rau daca ne facem doar sex oral unul altu din 13 feb 2009 00:10 de simosimina
logic ca nu are cum sa va afecteze in vreun fel..sexul oral este aperitivul... :))
Re: Este rau daca ne facem doar sex oral unul altu din 13 feb 2009 00:06 de Andrei08
Nu , dar poate ajungeti peste o vreme sa faceti mai mult decat sex oral :ok:
Re: Re: sfat din 12 feb 2009 23:14 de simosimina
idem :p
Este rau daca ne facem doar sex oral unul altuia? din 12 feb 2009 23:13 de Andrei
Salut.
Eu si prietena mea suntem de aproape jumatate de an impreuna. Eu am 18 ani, iar ea putin peste 16.
Ea este virgina si vrea sa ramana asa O:)
Si ne facem sex oral (in loc de sex) unul altuia.
Acest lucru poate sa afecteze organismul, sau ...
Re: Re: Insarcinata la 17 ani.... din 12 feb 2009 23:13 de tiby
daca ar fi atat de usor precum a zis denisuka:)) nasol sa fi insarcinata la 17 ani. Dar hai sa fim seriosi cat de greu e sa iei un prezervativ???E cel mai simplu lucru...:))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 feb 2009 23:03 de tiby
Acuma nu tre sa spunem chiar tot la parinti tre sa mai avem si noi intimitate...ce tre sa stie tacamiu ca o fac cu pretena???NOOOO si daca ar sti nu ar zice nimik(cred 90%)
Re: La 16 ani nu am deloc libertate din 12 feb 2009 22:57 de tiby
Doamne pe mine tata ma lasa sa ies in orash si seara la disco(sunt si baiat...) dar totusi imi pare ft rau pt cei care nu i lasa parintii, adik nu stiu prin ce inteleg ei ca ii protejeaza.Daca ar face si cu mine parintii la fel poy eu ma impun frate ...
Re: Il iubesc, ma iubeste, dar este cu alta... din 12 feb 2009 22:52 de cory
cum poate sa te iubeasca daca e cu alta?? :wacko:
Re: sfat din 12 feb 2009 22:15 de baby
sa il convingi? da asa incapatinat e?:lol:
eu zic ca ar fi de ajuns sa ii zici...la tel,pe mess sau prin sms. daca nu vrea.....nu insista
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prematura din 12 feb 2009 20:15 de diaconu
Dar fara sa mergi la un doctor...niste remedii naturiste..care pot fi preparate si in casa...sau altceva...este adevarat ca metoda kegel ajuta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac sa o cuceresc din 12 feb 2009 19:48 de baby
si daca nu stii?:huh:
sa zicem ca tu te pricei......nu toti sunt asa:ok:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Blog impotriva hotilor si zdre din 12 feb 2009 19:46 de baby
Sincer...mi-ar fi placut sa puna cineva aici un blog in care sunt laudati oamenii de valoare nu "panaramele" sau cum le mai zice.
Din pacate lumea e mai preocupata de mahala si barfa si prefera sa scrie despre astfel de chestii:ermm:
Daca ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac sa o cuceresc din 12 feb 2009 19:44 de Pasaroi_Cuminte
Hehe. Multe se pot face daca stii cum se preiei controlul discutiei.
:cat:
Re: Re: Re: Re: Blog impotriva hotilor si zdrentel din 12 feb 2009 19:17 de valentine
respectivele "expresii" fac parte din jargonul uzual care nu are o anumita provenienta, gen, vorba de bucuresti/banat/moldova/etc deci limbajul e plin de jargoane si atata tot, nu are influente "mititice"
P.S ma cam bate limba romana la ora ...
Re: Re: Re: Re: Cum fac sa o cuceresc din 12 feb 2009 19:01 de femme
Atunci da-i tu un raspuns concret baiatului!!!:ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Cum fac sa o cuceresc din 12 feb 2009 18:39 de baby
a fost penibil cum s-a prezentat el....in plus se vedea ca are emotii si a fost aiurea pt ca eu credeam ca de fapt a venit in interes de serviciu nu ca sa ma invite in oras:lol:
Intr-adevar e putin cam ciudat sa te duci la cineva sa intinzi ...
Re: Re: Re: Cum fac sa o cuceresc din 12 feb 2009 18:18 de valentine
Finally, o persoana de sex feminin care o spune pe sleau, ca pe mine nu m-ar fi crezut nimeni daca spuneam ca e penibil sa incepi cu un "buna, eu sunt gigi":rolleyes:
One phrase: she doesn't give a fuck about your nameO:)
Pagina 1568 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
57 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||