Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire

din 11 feb 2009 21:39 de valentine

Nu am tinut evidenta, dar stiu sigur ca a mai crescut in intervalul precizat de catre tine :) Oricum, sa stii ca exista femei care prefera penetrarea adanca, prin care iti poti pune in valoare centimetrii, fie ei mai multi sau mai putini, dar exista ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire

din 11 feb 2009 21:33 de femme

Sa vedem ce-ti spune domnul valentin!! Eu nu ma pricep!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

din 11 feb 2009 20:46 de blondu

Nu esti mai mare ca si mine si eu sunt din 85, si da ai dreptate corpul se mai dezvolta dar ce vreau sa spun este ca deja de la varsta de 16 ani corpul este deja pregatit, Simosimina, si tu probabil esti tot din generatia asta iti zic ca tot asa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire

din 11 feb 2009 20:32 de eo ! ?

Evident ca nu ma astept la 20 da la vreo 16 cel putin sper tu probabil ca ai peste 20 de ani si poate ai tinut evidenta intre perioada asta 16-20 creste 2 cm? :P sau exista ceva metode prin care pot sa o maresc umpic nu de alta da si atunci ...

Re: ce a`t`i face????????'

din 11 feb 2009 20:15 de angela

Cand vrei sa scapi de cineva, simplu nu ii raspunzi la telefon.Deci o scuza patetica. Mai bine stai si studiaza-l,nu te aventura inca intr-o relatie cu el, pentru ca nu stii ce are el de gand.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ????

din 11 feb 2009 19:34 de simosimina

..ok ai dreptate..Ce-ar fi fost sa te vad raspunzand..la o intrebare de genul "cum va simtiti cand va vine menstruatia?" :lol: :~*:~*:~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ????

din 11 feb 2009 19:29 de valentine

De obicei exprimarea unei pareri incepe cu "eu cred ca", "cel mai probabil" si alte introduceri de gen. Voi i-ati spus ceva ferm convinse de vorbele voastre. Total de acord cu tine, e un forum de pareri si discutii, dar ar avea o imagine ...

Re: Help!!!

din 11 feb 2009 18:59 de simosimina

:lol::lol::lol::lol::lol: mai fetitzo :))) stai ca nu mai pot de ras..:lol::lol: doar asta este motivul pt care stai tu cu el? :lol: sa iti bage minute pe telefon? :))) Pay daca tot esti materialista de la varsta asta..macar pune-l sa-ti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

din 11 feb 2009 18:54 de simosimina

dap corpul se mai dezvolta..dar in ziua de azi...toate fetele vor sex prematur parerea mea..vorba unui prieten "mai gasesti fata virgina la gradinita" :lol::lol::lol: Daca ei vor sa le incerce pe toate..e problema lor...de aici rezulta si ...

Re: Re: ????

din 11 feb 2009 18:52 de valentine

Chiar nu inteleg de ce simtiti nevoia sa raspundeti tuturor, desi sunteti total pe dinafara cu subiectul in cauza...:mellow:

Re: Re: ????

din 11 feb 2009 18:50 de simosimina

Nu toti baietii au ejaculare precoce prima data...:-`:-`:-` Si faza cu disconfortul ca e fata stramta..fi sigura ca ii va placea la nebunie...doar nu i-o placea una care e galeata..sa nu simta nimic:blink::lol::blink:

Re: ????

din 11 feb 2009 18:48 de blond?

Omule mai bine fi preocupat de raspunsu fetei dupa actul sexual Io asa am pus problema de la bun inceput

Re: ????

din 11 feb 2009 18:41 de femme

Esti baiat, nu?? Stai linistit!! Prima data singura ta "problema" va fi ejacularea precoce!! In privinta durerii, vei simti poate un mic discomfort daca fata este foarte stramta!! Dar o sa fi prea entuziasmat sa-ti dai seama!! Sange nu va curge!!

????

din 11 feb 2009 18:36 de buzzy

buna.am si eu o intrebare si daca poate cineva sa-mi raspunda mersi mult!am 19 ani si inca sunt virgin.vreau sa-mi incep viatza sexuala dar imi este teama de ´´prima data´´.nu stiu cum va fi,nu stiu daca ma va durea...va curge sange??astept si eu ...

Re: Re: Re: Nelamurire

din 11 feb 2009 18:34 de femme

Mai, daca ai reusit sa provoci orgasm unei fete, inseamna ca e bine!! Marimea medie in Europa de Est este de 15-16 cm. Ai 16 ani, o sa-ti mai creasca macar 1-2 cm. Nu iti spun ca sa te simti tu bine!!!

Re: Re: Nelamurire

din 11 feb 2009 18:28 de eu ! ?

Mey... dak tot esti mai bine ca mine in materie raspundemi sincer si mai concret :P ca ai raspuns numa ca sa ma simt io bn

Re: Nelamurire

din 11 feb 2009 18:21 de femme

Mai creste, mai creste... lasati-o incolo de marime!!

Cresterea penisului dupa 16 ani

din 11 feb 2009 18:17 de eu ! ?

Penisul mai creste de la varsta de 16 ani? Spun chestia asta pt ca is ingrijorat am 16 ani si am penisul de 14 cm totusi am reusit sa fac orgasm vaginal cu dimensiunile mele da am mai aflat de la alte fete ca tot mai bine e cu una de 16-17 decat cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

din 11 feb 2009 18:16 de femme

La 15 ani corpul ei nu e pregatit pentru sex de niciun fel!!

Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

din 11 feb 2009 18:12 de blond?

Fratilor dak voi nati facut.o de la varsta de 15 16 ani cati are ea de ce o bateti la cap numai cu prostii ca e prea mica. Sigur corpul ei e pregatit si pt. asa ceva. Din propria experienta va zic chestia asta pt ca la 16 anio stiam cum e cu sexul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1570 din 3732
«   1 ... 1567   1568   1569   1570   1571   1572   1573 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare