Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: nu ma satisface din 10 feb 2009 16:24 de pacpac
incearca sa te masturbezi pana la orgasm inainte de sex.Daca tot nu simnti nimic,ia un vibrator mai mic decat penisul lui si vezi cum e.
Daca nici cu vibratorul nu simnti nimic,cred ca ar fi cazul sa dai o fuga pana la ginecolog.
Re: Re: Parul de pe burta vs viata sexuala! din 10 feb 2009 13:39 de SORIN28
Daca tu imi arati un om cu parul [i]in cap[/i] eu...mi-o tai si-o dau la rate.
Si daca te referi la parul [b]de pe cap[/b]...tu de ude stii ca nu are? Il cunosti?
Re: Re: Parul de pe burta vs viata sexuala! din 10 feb 2009 13:39 de SORIN28
Daca tu imi arati un om cu parul [i]in cap[/i] eu...mi-o tai si-o dau la rate.
Si daca te referi la parul [b]de pe cap[/b]...tu de ude stii ca nu are? Il cunosti?
Re: M-a inselat de trei ori, s-o iert??? din 10 feb 2009 12:20 de CORNELIU
:huh::huh::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::,:x:x:xDRAGULE AR FI BINE SA-I FACI CIT MAI REPEDE PAPUCII, ASCULTA DE LA MINE CA-S OM INSURAT DE VREO CITI-VA ANI. A IERTA E BINE DAR NU LA INFINIT, NU STA IN NATURA FIRII ! SUNT ATAT DE ...
Re: Cadou de 14 februarie din 10 feb 2009 10:09 de Tzuk
pe perna aia imprimai o poza cu tn si o sa mearga;)
Re: Barbatii care se duc la prostituate... din 10 feb 2009 00:31 de simosimina
Parerea mea este una normala pentru o fata...Ca numai un tip care nu e "inceput", care nu e satisfacut..se duce la prostituate...
Altfel daca iubita ii face TOATE favorurile in pat...de ce s-ar mai duce? :))
Probleme decalotare, fimoza??? din 9 feb 2009 23:46 de raoul
Am 17 ani si o mica mare problema, nu reusesc sa-mi decalotez penisul cand acesta se afla in erectie. Este vorba, asadar, de fimoza. Am citit cam tot ce apare pe acest forum si alte informatii de pe un site recomandat undeva printr-un topic de-aici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 feb 2009 16:33 de baby
ia hai pune mana si invata:`
sa aud numai de note bune...ca asa am facut si eu in liceu...eram cu capul in nori[nu ca acum n-as fi:lol::~*]......si nu invatam cat trebuia.
daca luam note mai mari la bac poate eram studenta la medicina:lol:
si ...
Re: Unii barbati nu au suflet din 9 feb 2009 16:20 de angela
Cel mai bine e sa nu te arunci in alta relatie inainte sa uiti cat de cat de fostul. Insa daca acest lucru iti face bine o poti face. Ce sa zic, barbatii au suflet, dar unii au un suflet mizerabil.Numai un om lipsit de orice bun simt si respect ...
Re: Barbatii care se duc la prostituate... din 9 feb 2009 12:52 de gigi85
dupa parerea mea e un lucru bun.Eu merg de 4 ori pe luna la prostituate si sunt f multumit ies mult mai ieftin decat daca as iesi cu o fata in oras sa zicem,si care m-ar toca de bani si atat
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci peste ? din 9 feb 2009 11:50 de gandeste
Ca sa te vindeci dupa o deceptie pe langa toate aceste sfaturi care le gasesti in articolul de mai sus mai ai nevoie si de comunicare .Si uneori ai impresia ca nimeni nu te asculta ca toti sunt in potiva ta ca esti singur pe pamant.Pentru asta ...
Re: Rusine la dezbracare, ejaculare precoce! din 9 feb 2009 10:37 de Draco85
Daca o fata vrea sa faca sex cu tine inseamna ca te vrea asa cum esti, nu ai nici un motiv sa te rusinezi.
Ca sa nu ejaculezi repede, iti propun sa folosesti prezervativul (reduce considerabil placerea deci practic te termini mai greu). Inca ...
Re: Re: Re: SEXUL ANAL din 9 feb 2009 10:21 de pacpac
Senzatia ca iti vine sa te duci la baie o sa dispara daca dupa ce faci clisma astepti 1-2h pana sa va apucati de treaba.
Re: Re: Himen rupt = sange? din 9 feb 2009 09:53 de Incepator
Frumoasa povestea....
S-a terminat si cafeaua...uofff...
Ar trebui sa iti faci un account here;) .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 feb 2009 08:12 de SORIN28
Piticanie analfabeta...eu nu comentez, imi exprim o opinie. Peste inaltimea iubitei tale am trecut de mult si cu ceva mai multi cm.
Daca nu-mi tin gura...ce se intampla? Vii si ma bati?:lol: Iti promit ca pentru o saptamana mai rama acasa si te ...
Re: Re: Re: Re: Infectie gonoreica prin sex oral? din 9 feb 2009 08:01 de SORIN28
Nu e nici un farmec dar te fereste de boli :ok:
Mergi la prostituate, plateste pentru un oral si vezi daca incepe "lucrarea" fara prezervativ ;) ... si nu ma refer la cele autohtone
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unde ati vrea sa faceti se din 9 feb 2009 06:06 de baby
mda:lol:
ce sa mai zic
no comment
si totusi.........sex pe faleza?
:x:x:x:x
lasa ca iti mai dau idei.........poetu' lu' mama:lol::lol:
:,:-*
Re: Himen rupt = sange? din 9 feb 2009 03:50 de o fata
hmm..un baiat ar trebui sa-si dea seama ca e virgina si sa nu mai caute sangele ala....cand am fost eu virgina:rolleyes:ma masturbam si foloseam si o.b-uri:Dmotiv pt care eu am trait cu indoiala ca nu as mai fi virgina:((am avut un prieten 3 ani ...
Re: Re: Re: Re: Re: Unde ati vrea sa faceti sex? din 9 feb 2009 02:13 de Pasaroi_Cuminte
Dar in zapada ce are ? :devil: :lol:
"ajustaje" intermediare la temperaturi cryogenice :lol:
Okay :lol: :lol: :lol:
Here we go :
[i]
Uneori pe faleza
Poti s-o iei serios in freza,
Daca nu esti atent ce faci
Pe unde o scoti si pe ...
Re: Re: Parintii, un obstacol pt inceperea vietii din 9 feb 2009 01:43 de ExoticDream
Nu cred ca parintii normali sunt un obstacol in calea vietii sexuale a copiilor. Probleme apar in cazul in care scumpii copilasi, din spirit de turma, se grabesc cu sexul ca fata la maritat (adica ii apuca dragul de asa ceva pe la 12-13 ani) sau ...
Pagina 1573 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||