Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: ce a`t`i face????????'

din 11 feb 2009 15:17 de femme

Asteapta sa-l cunosti mai bine!! El poate sa spuna orice acum, iar scuza cu "ea nu ma lasa in pace, ma suna,etc" e doar atat: o scuza Pai, daca el n-ar mai vrea sa fie sunat si-ar schimba nr de telefon, nu?;);) Incearca sa stai mai mult in ...

A avut o relatie sexuala cu o femeie maritata...

din 11 feb 2009 15:08 de fata

un tip mi`a zis daca vreau sa stau cu el..rasp..meu a fost ca o sa ma gandesc pe motiv sal cunosc mai bine..bun, in aceasta perioda de "gandire" a mea,am aflat ca cica ar avea ceva relatie cu o femeie maritata..imi spuneau pretenii ca tot timpu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 11 feb 2009 14:37 de simosimina

:))) chiar ma las greu..treb sa-mi demonstreze ca merita sa ajunga in chiloteii mei ;;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 11 feb 2009 14:23 de pacpac

te lasi greu?:) ai sa fim seriosi ca daca are putin papagal si daca sarutarile alea pasionale de la inceput le transforma in unele fierbinti,pipaieli,muscaturi usoare etc de iti tresare clitorisul in chilotei,nu rezisti 2 luni.:-`

Re: Re: Re: Re: Re:

din 11 feb 2009 14:07 de simosimina

yo am 22 de ani si daca nu as fi cu iubitul meu de 2 ani...si as fi cu el de putin timp..nu m-as culca cu el dupa o saptamana...nici 2...as lasa sa treaca un timp..ceva de genul 2 luni cam asa...

Re: Re: Re: Re:

din 11 feb 2009 13:41 de Stranger_to_love

Nu vorbesc de cazuri speciale. Mai depinde si daca e necunoscuta sau o stii mai demult,dar nu ati fost pana acum la intalnire. :p La 22 de ani se presupune ca esti adult si stii ce vrei si ce iti trebuie,macar la nivel fiziologic.

Re: Re: Re:

din 11 feb 2009 13:25 de pacpac

la 22+ daca fata nu mai este virgina,o saptamana este k,dar depinde si de cate ori se intalnesc in saptamana aia,sa se cunoasca si ei mai bine. Daca e virgina,ramane la latitudinea ei daca tu vei fi ala care o va dezvergina si CAND,dar in timpul ...

Re: Re:

din 11 feb 2009 13:08 de Stranger_to_love

Si isi strica imaginile impreuna. :lol: Daca ai 16-17 ani binenteles ca o saptamana e muuuuult prea repede si 6 luni e cam repede,DAR daca esti trecut de 22-24 de ani o saptamana nu mi se pare deloc putin. Si pacpac se referea la ...

din 11 feb 2009 09:35 de simosimina

Pay...ce inseamna repede la tine? Si normal ca nu ar vrea sa se intample repede, deoarece isi strica imaginea fata de el...iar el daca o vede ca cedeaza repede..crede acelasi lucru.. Nu merge dupa o saptamana sa se si intample..Acum depinde ce ...

La 16 ani nu am deloc libertate

din 11 feb 2009 00:39 de simi:X:X

si eu am 16 ani si nici pe mine nu ma lasa sa ies dupa ora 19:00:(:( daca ii zic ca duminica seara ies cu prieteni la un suc spune ca ma lasa si in ultima clipa spune ca nu te las .....din diferite motive ce sa fac? cum sa o conving sa ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci pest

din 11 feb 2009 00:05 de tiby

Eu merg pe principiu, ca daca aia mi a dat papucii si o doare in fund de mine, mie de ce sa imi mai pese de ea?Sa ma consum eu pt o persoana care nu da 2 bani de mine?Asta ar veni ca te faci ca un catzelush dala care ii dai suturi si el tot vine la ...

Re: Re: Re: Cum sa il recuceresc?!!??!!!?

din 11 feb 2009 00:05 de ArShaVIN

te mai "arde" si el 2 saptamani si te lasa ...... daca nu gaseste nici una ...se intoarce la tine ......

Re: Ce se intampla??

din 10 feb 2009 23:53 de simosimina

Ai o infectie urinara.. Treb sa te duci la doctor sa faci o urocultura..sa vezi ce fel de infectie este... Daca vrei sa te tratezi acasa..poti sa cumperi de la farmacie Nolicin..si iei o pastila la 6 ore..si in 4 zile de tratament nu mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Foot-fetish

din 10 feb 2009 22:02 de baby

cu tandrete mi le saruta dar...nu-mi place.....pur si simplu nu-mi place.la fel cum nu-mi place sa ma sarute pe urechi:` cum sa imi dea limbi in talpa?:blink: neah acolo nu merge:lol::lol: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Foot-fetish

din 10 feb 2009 21:22 de Pasaroi_Cuminte

Daca ti le saruta cu dragoste si tandrete ia sa vezi ca dispare enervarea. Daca in schimb, iti da limbi in talpa ( :lol: ) cred si eu ca ii dai palme cu piciorul :lol:

Re: Re: Re: Re:

din 10 feb 2009 21:20 de vladbodan

pfffaaaaaaaaaaaai :flowers::flowers::flowers::flowers: daca s-ar fi gandit odata prietena mea la ceea ce ai zis tu , cred ca nu aveam niciodata treaba, mai mult cred ca asta ma enerveaza cateodata, minciuni ...

din 10 feb 2009 20:48 de femme

Eu, ca femeie, cred ca poti face cate fite si cate mofturi vrei cand e vorba de corpul tau!! Acum ii inteleg si pe cei carora li se promite una-alta si raman cu buza umflata!! Nu-i frumos nici asa din partea unei fete!! Daca stii ca n-ai de ...

Re: Re: Foot-fetish

din 10 feb 2009 20:30 de Pasaroi_Cuminte

Daca te referi la faptul ca tipa are "craci misto". Stai linisitit. Nu e fetish. E mai mult decat fetish. Barbatii carora le plac femeile inalte, se uita daca tipa are "craci misto ". E o conditie importanta. In asta intra si sarutul ...

Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!?

din 10 feb 2009 19:06 de cotun denisa

Am si eu multe cosuri si vad ca nu dispar dar stiu ca daca te dai cu sosie pe fata si cu lamaie urmele ti se mai sterg si eu am si mie rusina sa es din casa dar viata trebuie traita sau fati o invuzie de ceai pe urma puna un galbenus de ou amestica ...

Re: Ce se intampla??

din 10 feb 2009 18:00 de femme

Daca iti curge sange doar cand urinezi, nu poate fi de la himen si nici menstruatie!! Mergi la medic, ar putea fi o ceva la rinichi sau o infectie urinara!!:ok::ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1572 din 3732
«   1 ... 1569   1570   1571   1572   1573   1574   1575 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare