Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Unii barbati nu au suflet

din 12 feb 2009 17:56 de illa

Dupa ce nu mai stiam nimic de el,ieri am vb.cateva secunde pe mess,m-a intrebat ce mai fac,daca sunt incontinuare cu baiatul de care a auzit,i-am raspuns ca da,mi-a urat sa fiu fericita si se bucura ca baiatul cu care sunt a trecut peste trecutul ...

Re: Re: Cum fac sa o cuceresc

din 12 feb 2009 17:40 de baby

Vaaaaai nu :lol::lol: Am patit de curand o chestie de genul asta:lol: ce penibiiiiiiil:lol: dragul de el....a inceput tot cu "buna eu sunt..." iar eu am ramas:blink:si l-am luat la intrebari nestiind ca el vrea sa ma cunoasca si sa ma invite ...

Re: Cum fac sa o cuceresc

din 12 feb 2009 16:22 de femme

Cel mai important este sa nu incerci sa impresionezi!! La varsta asta, cel ami bine e sa fiti prieteni la inceput. Ofera-te sa o ajuti la o materie la care esti bun, daca e in aceeasi scoala cu tine, asteapt-o la iesire, ofera-te sa o conduci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa fac

din 12 feb 2009 15:13 de vladbodan

aia e problema ta , dar daca tot oferi sfaturi, incearca sa oferi atunci cand esti sigur pe tine de ceea ce zici , nici nu ai idee cum e dar tu deja sti ce se intampla

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: greu de intzel

din 12 feb 2009 13:37 de vladbodan

nu trebuie sa fie neaparat o problema, daca esti iubitor de sporturi extreme nu inseamna ca ai probleme , poate tot asa , el e dependent de senzatii tari

Re

din 12 feb 2009 12:01 de one_0685

pai de obicei prin foot-fetish se intelege linsul talpilor...si daca stii cum sa faci asta o faci fara sa gadili persoana respectiva..iar chestia cu "cracii" nu e un fetish...aia e ceva normal la toata lumea le plac :)

Re: cateva intrebari

din 12 feb 2009 10:00 de pacpac

1.posibil sa mai creasca.din ce stiu eu penisul creste pana la 21 ani. 2.pai aia trebuia sa ti-o faca parinitii cand erai mic.mie mi-a facut-o mama,si baiatului meu i-au facut-o soacra cu mama.

Re: ce a`t`i face????????'

din 12 feb 2009 09:55 de pacpac

aaaaa Casanova saracutu,nu mai scapa de femei,ce mila mie de el. Da-l draq,e plin cocalari.com de ei:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: greu de intzeles

din 12 feb 2009 09:50 de pacpac

pai si e normal sa fie excitat doar atunci?tre sa se duca la doctor sa vada care e problema.

Re: Cadou de Valentine's Day

din 12 feb 2009 01:34 de blabla

am vazut respectivul topic

Re: Re: Re: Re: Re: Unde ati vrea sa faceti sex?

din 12 feb 2009 00:57 de tiby

Poy eu sunt acolo si prin Septembrie e Stuebefauer, un parc de distractii, si seara se vede tot. E prin Limpertsberg daca cunosti.

Re: Re:

din 12 feb 2009 00:08 de Stranger_to_love

O faci si pe asta daca nu poti sa ai prietena decat sa ramai nefu.... la 25-30 de ani.

Cadou de Valentine's Day

din 11 feb 2009 23:45 de blabla

Da, vesnica problema cu cadoul de Valentine's Day. Nu intrebam daca situatia nu era mai speciala: ce ii iei unei femei maritate de Valentine's Day...cand nu esti sotul ei? Stiu si eu sa iau pernuta cu poza, inimioara imensa, flori, vreo costumatie ...

cateva intrebari

din 11 feb 2009 23:12 de al3x

1.Am 14 ani si lungimea penisului meu este de 14 cm.Este ok?Imi mai creste? 2.In legatura cu decalotarea...nush cum se procedeaza...pur si simplu incerc sa trag de piele in jos?astept expliktzii multzumesc!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

din 11 feb 2009 22:44 de Incepator

Te chinuie talentu'! Ia de aici : : X : http://www.youtube.com/watch?v=5nX4rkqvoXo Have fun & Respect !!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: greu de intzeles

din 11 feb 2009 22:12 de vladbodan

pai din moment ce experimentul cu "masina" a fost un succes,... trage si tu o concluzie si vezi unde ajungi... si nu , nu tot in masina , ci pur si simplu probabil se simtea excitat de faptul ca poate il surprinde cineva si pe langa asta iar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu 14

din 11 feb 2009 22:10 de tiby

Sa faca sex la 14 ani e ok, dar cu pretenu ei de 20 de ani...parca mi se pare asa cam ciudat.Dar daca ea vrea...go for it

Re: Re: Re: Blog impotriva hotilor si zdrentelor

din 11 feb 2009 21:58 de vladbodan

o zdreanta, o prostituata, gajicasu, i-a supt-o, panarama, zdreantza asta infecta, si hahalera, si in rest rupea pizda in ea de infecta, tarfa ne spune, a fost curva... daca pe tine valentine aceste cuvinte care au fost copiate de pe site ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prematura

din 11 feb 2009 21:58 de tiby

Nu ca as avea probleme, dar daca te duci la doctor de ex si ii zici ca ejaculezi precoce, ce poate sa iti faca?Sa iti dea ceva pastile?Slava domnului nu am mai fost de ani buni pe la doctori

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire

din 11 feb 2009 21:45 de femme

Daca chiar nu ma pricep la ceva legat de baieti il intreb pe sotul meu ce raspuns sa dau, asa ca nu cred ca dau raspunsuri dupa capul meu!!!:flowers::flowers:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1569 din 3732
«   1 ... 1566   1567   1568   1569   1570   1571   1572 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare