Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa tr

din 13 feb 2009 22:18 de tiby

Sincer eu daca plang inseamna ca ma pun sub statutu pretenei mele, si nu suport asa ceva....si daia nu o sa plang.Regret o sg fata de acum ft mult timp, ma iubea ft mult si eu mi am batut joc de ea stiind ca ma iubete prea mult si ca nu o sa renunte ...

Re: Re: La 16 ani nu am deloc libertate

din 13 feb 2009 20:49 de ionelnebunu

tipi tu pana iti baga tactu o caraba de te culca la foc automat ........

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 feb 2009 20:28 de nicu

GHOTIK ai cumva idee daca a aparut CS 1.8 ...ca mi-a zis unu ca a aparut.....si nu stiu ce sa cred.....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 feb 2009 20:01 de GhoTiK

nu merg ... incearca cstrike.ro mi se pare k este un srv de 1.5

Re: Sunt putin nelamurit de o fata

din 13 feb 2009 19:07 de femme

Dragul meu, ea se joaca cu amandoi, cu tine si cu prietenul ei!! Crezi ca e indragostita de tine?? Eu cred ca te inseli!! Ea nu are niciun sentiment pentru tine, pentru ca l-ar parasi pe actualul daca ar fi asa!! Si nici nu are vreun respect ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sfat

din 13 feb 2009 18:18 de angela

E cam grava situatia, insa cred ca ar trebui sa te intalnesti cu el fata in fata. Parinti nu are, nu stii unde sta?Prin telefon poti spune multe la nervi, si ura, insa du-te la el acasa vorbeste cu el.Insa daca el nu il vrea, trebuie sa te ...

Re: Re: Re: Re: probleme decalotare, fimoza???

din 13 feb 2009 15:33 de raoul

Domnul "expert member", citeste si urmatorul mesaj al meu (ai doilea, mai exact)...oricum, voi deschide un topic la caterinca, glume...acolo sigur voi primi "sfaturi":p

Re: Re: Re: Re: Este rau daca ne facem doar sex or

din 13 feb 2009 15:09 de pacpac

multora le place sa faca oral,dar mai greu sa devina dependenti

Re: Re: Re: Este rau daca ne facem doar sex oral u

din 13 feb 2009 14:51 de femme

Mai stii?? Poate provoaca si asta dependenta, daca iti place foarte mult (nu tie daca iti place, vorbeam la general)B)B)

Re: Re: Este rau daca ne facem doar sex oral unul

din 13 feb 2009 14:15 de pacpac

e mai intim dar nu provoaca dependenta:-`

Re: Re: Dezvirginarea...

din 13 feb 2009 14:08 de femme

Simti daca a fost sau nu virgina!! Si daca i-a curs sange (desi nu se intampla mereu sa curga) cu siguranta a fost!!

Re: Este rau daca ne facem doar sex oral unul altu

din 13 feb 2009 13:26 de femme

In legatura cu intrebarea ta, nu, nu iti afecteaza cu nimic sexul oral viata sexuala de mai tarziu!!:ok::ok:

Re: Este rau daca ne facem doar sex oral unul altu

din 13 feb 2009 13:24 de femme

De data asta sunt de aceeasi parere cu baietii!! Nu inteleg pe fetele care striga sus si tare ca sunt virgine, dar practica unele feluri de sex!!:wacko::wacko: Virginitatea nu tine de un biet himen, ci de gradul de intimitate pe care il ai cu un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sfat

din 13 feb 2009 13:14 de femme

Sunt in totalitate de acord cu Sorin!! Daca nu vrea sa stie de copilul vostru, ar trebui sa decizi singura ce faci mai departe. Daca il vei naste, da curs unui proces de paternitate. Legea il va obliga sa se ocupe (macar material) de copilul lui. ...

Re: nu il mai inteleg

din 13 feb 2009 13:09 de femme

Fostul tau prieten probabil te minte!! Ti-ai da si tu seama daca el ar fi insurat, exista multe indicii care ar putea sa te puna pe ganduri, daca este adevarat!! Asa ca, eu zic sa iti vezi tu frumos de relatia pe care o ai si sa nu mai vorbesti ...

Re: Re: Re: sex neprotejat

din 13 feb 2009 12:18 de any_20

Am si eu o intrebare..daca am fcaut sex neprotejat cu prietenul meu acum 6 zile si el a ejaculat afara ce sanse am sa raman gravida?in schimb am auzit de lichidul preejaculator cu care am avut contact sigur...deci?primele simtome cand apar?un test ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sfat

din 13 feb 2009 08:47 de SORIN28

Ti-a facut o invitatie la un avort dar ii dau dreptate intr-un singur punct: Tu decizi daca vei pastra sau nu copilul. Nu esti nici prima si nici ultima femeie care-si va creste copilul singura iar...un test de paternitate si o hotarare ...

Re: Re: Re: probleme decalotare, fimoza???

din 13 feb 2009 08:34 de SORIN28

Citeste ce ai scris: "[b]Intrebarea mea ar fi daca :[u]cineva care a avut sau are o astfel de problema a reusit sa scape de ea folosindu-le[/u] , ori daca au avut efecte adverse sau au intervenit alte complicatii.[/b]" ...si atat timp cat nici ...

Re: Bozgoru

din 13 feb 2009 02:34 de Firefox

pai mailul l-a primit cam in vacanta..(in vacanta cam pe la sfarsit.. acum 10 zile in urma..) si pana sa primeasca mailul se purta asa.. ce crezi nu am luat in considerare faptul ca ar putea sa se joace cu mine?.. ba l-am luat.. (ca sa se intelega ...

Re: Sa va vedem.. sfatasilor in dragoste.

din 13 feb 2009 02:18 de Bozgoru

pai.. primul sfat este... sa nu mai crezi in horoscop..ca e un Bullshit :D... toti suntem la fel de destepti la fel de prosti etc.. si absolut la toti ni-i se pare ca se potriveste zodiacul.. uite.. tu esti taur... daca cineva ar pune eticheta de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1567 din 3732
«   1 ... 1564   1565   1566   1567   1568   1569   1570 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare