Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Cum se excita femeia rac? din 19 feb 2009 00:31 de Firefox
daca tot ati inceput cu zodiile.. de ce sa nu ma aflu si eu in treaba? femeia rac se excita ca femeia leu cu putina femeie fecioara.. nitel capricorn.. o coada de peste.. sa intram si in chinezesc? se excita exact ca "cocosul" "cainele" "sarpele" si ...
Re: Re: Re: Muzica romantica din 18 feb 2009 23:13 de Andrei08
Multumesc pt muzica , daca mai sunt persoane care stiu .. va rog nu pastrati pt voi :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu vreau sa ma din 18 feb 2009 22:10 de ExoticDream
Am senzatia ca tu faci parte dintre elevii care nu prea dau pe la scoala sau au "nimerit" in scoli proaste, de aceea ai o opinie atat de proasta vis-a-vis de INTREG invatamantul romanesc. Nu ma refeream la scolile particulare, ci la cele care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu vreau sa mai me din 18 feb 2009 21:58 de vladbodan
tare mult esti ramasa in urma .... poate se mai face la scolile particulare unde cand ii spui la profesor sa stea drepti te mai intreaba daca e bine asa cum sta ... nu cred ca vreun elev din romania e satisfacut 100% de felul cum se comporta unii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blog i din 18 feb 2009 21:50 de vladbodan
cred ca te uiti prea mult la filme de actiune la televizor/pc... daca ai fost vreodata intr-un cantonament [nu am fost nici eu dar am vazut videouri cu profesionisti] ai sa vezi ca tehnicile de lupta sunt egal zero comparanduse cu demonstratiile ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blog impot din 18 feb 2009 21:32 de ExoticDream
Degeaba ai forta daca nu stii sa o folosesti (si aici ma refer la omul obisnuit, neantrenat). Multe dintre tehnicile artelor martiale (in special ale celor de origine chineza, japoneza) folosesc forta adversarului pentru a-l invinge, asa ca o ...
intreabare.. din 18 feb 2009 19:42 de Firefox
poate o sa para copilaresc.. de obieci sunt mai timid..(sau eram mai timid)..
Cand stau langa fata descrisa mai sus.. uneori sunt foarte libertin(in sensul bun.. nu desirat/nu destrabalat/nu lipsit de inhibitii ci doar nu sunt timid.. sunt ...
Re: Re: Caut prietena - 14 -15 ani din 18 feb 2009 19:38 de Durden
daca ai fi urmarit atent topicul, am gasit de ceva timp o prietena! Dar nu conteaza, relatie merge bine, mersi inca o data pt. sfaturi!
Re: Ciudat... din 18 feb 2009 19:27 de Firefox
intreaba-l in particular sau cand nu sunt colegi de fata daca te place.. de obicei.. unii sunt rusinosi nu spun cu adevarat ce simt cand sunt inconjurati de colegi/cunoscuti... daca ai zice ceva de genu.. "...ma placi.. si el zice: da.. sau da de ce? ...
Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten din 18 feb 2009 17:18 de alina
najpa si eu sunt in aceeasi situatie :(( aly_girl26 idu meu :((
Despre Seductie din 18 feb 2009 16:20 de SorinChircu
Salutare,
Timiditatea vine din convingerea ca tu nu esti ideajuns de ok ca sa meriti o relatie cu fata care tocmai ai cunoscut-o...
Adu-ti aminte motivele pentru care te-a placut... adu-ti aminte ce ti-au spus alte fete ca le-a placut la tine ...
Ciudat... din 18 feb 2009 16:09 de Ellaa
Baiatul de care imi place,Sorin,are o "prietena"si nu stiu ce sa fac...sa ii spun ce simt pt el sau nu are rost?Mentionez ca el imi da mie semne destule ca ma place dar e timid,si nu sunt eu singura care spune asta.Am spus "prietena" pt ca tot timpul ...
Re: si daca.. din 18 feb 2009 16:03 de vera_mary88
poate faci parte din tipul fetelor care pot ajunge la orgasm doar daca se ajuta cu mana....adica in timp ce el te penetreaza tu iti mangai clitul...incearca si asa...daca ai zis ca nu e mica si tu nu simti nimic cred ca e pe la tine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna.. din 18 feb 2009 16:00 de vera_mary88
Esti micutsa tare...eu la varsta ta...statea pe fundul meu...da stii ceva nu ma mai mira nimic ..am si eu o verisoara de 15 ani care si-a inceput viata sexuala desi i-am zis de atatea ori fata stai pe c..u tau pana gasesti o persoana care chiar sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce toti din 18 feb 2009 15:35 de vera_mary88
Nu stiu ce te mai gandesti ca s-ar putea sa te impaci cu el...ii un traans is jumate daca mai si da in tine....poate sta cu el deaia ca e bun la pat mai sunt cazuri din astea....si deaia accepta sa fie lovita....
si da voi baietii la cat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pareri urgent!!!!! din 18 feb 2009 15:27 de vera_mary88
tatal copilului tre sa afle....oricum...si tu nu stiu daca o sa poti trece vreodata peste faptul ca are un copil cu alt barbat....:blink:
Re: ovule din 18 feb 2009 15:08 de simosimina
nu tre sa le ti in frigider..adica depinde de care sunt. CUm se numesc? In general alea ca Cervugid(sau cum se num) se topesc..dar numai la caldura mare. Poti sa le pitesti undeva intr-un sertat. Isi fac efectul stai linsitita. Pentru ce le iei?
Re: ovule din 18 feb 2009 15:05 de femme
La ce ovule te referi??:blink:
Ovule pastrate la temperatura camerei din 18 feb 2009 15:01 de mihaela
salut..vreau si eu sa stiu daca ovulele isi mai fac efectul(sau daca nu mai trebuiesc folosite) daca sunt tinute nu neaparat in frigider,ci de ex la temperatura camerei.mama nu stie ca iau ovule pt ca stie ca sunt inca virgina...si nu i`am zis ca de ...
Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sex din 18 feb 2009 14:44 de femme
M-ai dat gata!!! Sper ca nu vorbesti serios!!:blink: In Biblie nici nu zice ca trebuie sa-ti lasi parul pe picioare, zona genitala, axila!! Te intreb ceva: TU TI-AI TUNS VREODATA PARUL DE PE CAP?? Vezi ca ai facut pacat: trebuie sa-l lasi pana ...
Pagina 1553 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
101 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||