Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu sange???

din 21 feb 2009 01:22 de catelus

nu ma pot desparti de el...este singurul lucru care nu ma crede..si vreau sa nu mai existe nici acesta..poate daca ma despart de el crede ca ma simt cu musca pe caciula....el nu intelege ca este posibil sa nu curga sange...cum sa-l conving de asta???

Re: Re: Ejaculare cu sange!

din 21 feb 2009 00:25 de Farfalla

Da, urologul, numai el este in masura sa zica ce se intampla si sa iti dea un tratament:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dimensiune

din 21 feb 2009 00:01 de Firefox

ce sa fac.. o sa ma impac cu ideea:P.. daca vrea sa ramana la lungimeaa aia asta e daca vrea sa creasca foarte bine.. doar nu pot sa ii zic..: "sa nu ma dezamagesti.. sa cresti mare si voinica si putin mai alungita... sa ai si putin contur ca de nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce toti baieti

din 20 feb 2009 23:59 de Farfalla

Pai tu poti sa mai fi amica cu el?Daca il vezi, daca vorbitzi, daca te suna, iti face mai mult rau. Mai bine ignora-l pur si simplu, incearca si tu sa iesi cat mai mult cu prietenele, iesi la shopping, du-te in vacanta pe undeva. O sa se intoarca ...

Re: zonele baiatului

din 20 feb 2009 23:51 de mist

si eu vreau sa stiu :(( Desi, daca nu ma insel e deja un post ce vorbeste despre asa ceva :huh:

Re: Re: Ciudat...

din 20 feb 2009 23:46 de Farfalla

Iti cam trebuie destul curaj ca sa ii spui ce simti :) Eu cred ca mai bine l-ai determina pe el sa vorbeasca mai intai, mai ales ca zici k are si prietena, pentru ca pe urma tot u pici sa zicem. Daca te-ar fi placut pe tine cu adevarat poate ca ar fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu neregulat

din 20 feb 2009 23:32 de Farfalla

Nu prea stiu asa care e faza cu cosurile :) oricum stai linistita ca o sa-ti vina :D

Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange

din 20 feb 2009 23:26 de Farfalla

cunosc cazuri in care a curs sange abia dupa un an :)) nu trebuie neaparat sa curga la prima incercare :P

Noutati..

din 20 feb 2009 22:19 de Firefox

Deci.. am impresia ca s-a despartit de el.. nu sunt sigur 100% dar 90% tot sunt... Deci.. am intrat in vorba cu ea.. vorbim glumim ne simtim bine.. din cand in cand intra ea in vorba cu mine etc.. asta seara.. vroiam sa merg sa vad un film la niste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..

din 20 feb 2009 21:47 de SORIN28

Hai sa-ti desenez ceva: muratura aia acra e baiat.(mi-ar face o mare placere sa il cunosc ....cine stie;) ). Hai sa-ti desenez altceva: eu cu iubita(de la timpul ala) mergeam pe strada(la mine in cartier) si vad un "barbat" batand o femeie. Ii ...

Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu sange???

din 20 feb 2009 21:32 de SORIN28

Nu,nu poti sa-i demonstrezi ca ai fost virgina. Daca nu are incredere in tine...de ce mai stai cu el?:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Concurs: C

din 20 feb 2009 21:28 de SORIN28

Daca va fut in gura cu mesajele voastre de cacat cu ocazia acelei zile de cacat...va suparati?:-`

Re: Re: Re: Re: Cum e cu vaginul ?!

din 20 feb 2009 19:03 de ROXY

Am si eu o intrebare.Am facut zilele trecute o intrerupere de sarcina :( Si acum as vrea sa stiu daca in urma acestei operati vaginul meu sa largit?? :ermm: Va sesiza prietenul meu vre-o modificare a vaginului cand ne vom reincepe viata ...

Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..

din 20 feb 2009 17:26 de Kaya

dupa limbajul folosit de picpoc, modul ei de exprimare... :blink: mica si agresiva cat o muratura care latra.. si actiunile care vrea sa le ia... as zice ca e o pustoaica dinaia "de dupa blocuri" cu iz de manele si parizer ieftin :lol: daca s-ar fi ...

Re: Ciclu neregulat

din 20 feb 2009 16:32 de o fata

poi aproape toate fetele au ciclul asa poate intarzia dar daca ai ... inseamna ca poate e insarcinata si daca foloseste conceptionale si intro seara cand faceti sex nu le ia ramane insarcinata mai bn dute si cumpari un test de sarcina:ok:

Re: Insarcinata la 17 ani....

din 20 feb 2009 16:03 de eu

oarbaaaaaaa...dc toata lumea vorbeste cu atata usurinta despre un avort?e o viata...si nu o puteti lua asa pur si simplu...inca nu e varsta potrivita sa fie mama,dar ar trebuyi sa va asumati consecintele....si in plus la 4 luni nu se mai poate ...

Re: prima data

din 20 feb 2009 15:21 de femme

Nimeni nu are cum sa-ti spuna cum va decurge prima data la tine!! Pentru ca suntem diferiti si traim experiente diferite!! Depinde mult de voi doi!! Tu trebuie sa fii relaxata si pregatita, atat!! Iti recomand lubrifiant pe baza de apa si ...

Cum decurge prima noapte?

din 20 feb 2009 15:14 de lary

buna fetelor!!am si eu niste intrebari pt cele care au trecut prin asta.si cele care fac doar baza mai bn sa nu-si dea cu parerea...cum decurge prima noapte? adik cum incepe totu?dezbracatu,prezervativu...nush daca sunt fffff explicita...exista ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 feb 2009 13:21 de Listener

-==-- PS: mai ai de invat am uitat sa scriu ceva acolo sus...dragostea,vointa de a vorbi cu o fata daca nu ai destula satisfactie sexuala sa stii ca se implica si alt oragan de agatare si poate te feaci de kk pe langa el/ea. Inca nu ai ochit ce ...

Re: Re: Re: de ce nu sange???

din 20 feb 2009 13:08 de femme

Este foarte normal!! De ce iti faci atatea griji?? Nu te crede baiatul?? Inseamna ca nu merita!!!:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1550 din 3732
«   1 ... 1547   1548   1549   1550   1551   1552   1553 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare