Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: vagin larg sau ce??? din 22 feb 2009 02:53 de simosimina
daca tipa este [b]excitata rau[/b] da..intra relativ usor..durere exista deoarece se rupe himenul..
Re: Re: Re: Re: Re: Marire Penis Arctum (improviza din 22 feb 2009 00:19 de Listener
Ajuta si forumu si pe mine ...deci treaba este de natura demi..asta daca imi interzici pot scoate totul...
Re: Re: Re: sarcina fara penetrare ? da sau nu? din 22 feb 2009 00:04 de Farfalla
Trebuia macar pastila de a doua zi sa ia ca sa nu mai fii asa nelinistit
Re: Re: sarcina fara penetrare ? da sau nu? din 21 feb 2009 22:04 de catalin
....cu o intrebare vin si yo daca mi-am dat drumu pe buzele de la organu ginital al ei?? si apoi mi sa spart prezervativu ..nu am ejaculat dar e posibilitate sa fi ramas vreun spermatozoid si sa se fi infiltrat:( va rog raspundeti sunt ff ...
Re: legi ciudate despre sex... din 21 feb 2009 21:25 de wiczur
:lol::lol:foarte tare=))
Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 21 feb 2009 21:24 de wiczur
eu unul nu prea am cosuri...pentru asta trebuie in primul rand sa te speli pe fata foarte bine(cel putin de 2 ori pe zi) si daca este mai grav sa folosesti si o solutie anti cosuri:ok:
Re: Re: cum pot sa treci peste o despartire? din 21 feb 2009 20:52 de ELLA
uita-l nu va fi greu daca vrei
Re: Re: Re: Re: Raspuns urgent din 21 feb 2009 20:47 de wiczur
problema nu e din ce motiv i-am dat bilet ci de ce:( si nu stiu ce sa ii zic adica sa astept sperand ca a spus doar sa ma sperie sau sa ii zic dinainte...oricum acelasi efect l-ar avea. ma gandesc ca daca ii zic dinainte poate apreciaza ca nu am ...
Re: Re: Re: Daca iti vine ciclul=nu esti insarcin din 21 feb 2009 20:06 de Ade
am sa fac asta... :-<
: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu sange din 21 feb 2009 19:53 de catelus
nu vrea sa vada..i-am spus ca sunt pe net site-uri cu miile despre asta...nu vrea sa vada...el o tine pe a lui...ca i-a spus "un doctor" ca nu se poate sa nu curga sange.
cum sa dea un doctor asemenea raspuns???eu asta ma intreb mereu...unde a ...
Re: Re: Daca iti vine ciclul=nu esti insarcinata? din 21 feb 2009 19:19 de simosimina
[u]cumpara un test de sarcina [/u]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce din 21 feb 2009 19:00 de femme
Arata-i discutia asta si gata!!! Iar daca i-o arati, am un mesaj personal pentru el: "Domnule prieten, [b]SE POATE SA NU CURGA SANGE IN TIMPUL ACTULUI SEXUAL!!!! NU MAI FII ASA DE NEINCREZATOR CU IUBITA TA, CA NU TE-A MINTIT!!! SE POATE SI SE ...
Re: Daca iti vine ciclul=nu esti insarcinata? din 21 feb 2009 18:41 de Ade
Si la mine in familie...vara mea a avut 5 luni de sarcina si toate cu menstruatie normala:|... nu si-a dat seama pana nu a vazut ca ii creste burta.. :|... si.. eu sunt acum intr`o situatie mai ciudata.. mi-a venit astazi doar un strop..si ala nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu din 21 feb 2009 18:27 de catelus
da, de 2 ani..si acum 6 luni ne-am inceput viata sexuala.si asta a fost dezamagitor ptr el.ca m-a asteptat atat si apoi sa nu fie la ce se astepta el...
nu ca-mi place sa fiu jos in fata lui..dar nu pot..il iubesc prea mult...apoi daca il las...m-as ...
Legi ciudate despre sex... din 21 feb 2009 17:39 de simosimina
:lol::lol::lol:
http://www.360romania.eu/bloguri/blogul-de-stiri/legi-ciudate-sua-legatura-relatiile-sexuale-88/
In Liban,e legal sa faci sex cu animalele,dar numai cu animalele femele. Cine reguleaza animale de sex masculin e pedepsit cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu sange??? din 21 feb 2009 17:30 de simosimina
Ma refeream la faptul ca nu te merita pentru ca nu are incredere in tine...la asta m-am referit ...
Arata-i articole pe net..cum ca nu intotdeauna cand o fata este dezvirginata curge sange..!!!
Tot la parerea mea am ramas ca nu te merita ...ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2 din 21 feb 2009 16:24 de simosimina
am inteles. Astept vesti de la tine in leg cu anticonceptionalele:-*
Re: Re: Re: Re: Postinor 2 din 21 feb 2009 16:23 de Gabytza
Am sa merg intr-o luna..Asta daca nu mi le da de cap cand isi aminteste k le-am intrerupt :P ..acum am de terminat un tratament cu ovule..pt o mica rana pe col
Re: Re: Re: tot Postinor 2 din 21 feb 2009 16:12 de Farfalla
Mah s-ar putea sa te doara un pic capul, sa ai greturi, dar daca nu te gandesti la reactiile alea adverse si faci diferite activitati prin casa ( fatzi curat prin sifonier :)) ) trece timpul repede. Nu prea ai cum sa ramai insarcinata daca le iei ...
Re: Postinor 2 din 21 feb 2009 16:03 de simosimina
dupa menstruatie primele 4-5 zile...acum depinde..
Dar de ce nu te apuci sa iei anticonceptionale?
Eu una niciodata nu am folosit metoda calendarului..am fol ori prezervativ..
Nush eu sunt genul caruia nu ii place sa stea cu teama :p
Pagina 1548 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
113 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||