Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marire Penis Arctu din 2 mar 2009 02:45 de ExoticDream
Ti-am mai spus: pe forum nu se face reclama la produse comerciale neavizate de administrator, mai ales in cazul in care acestea fac concurenta celor deja prezente pe site. Daca vrei sa dai o mana de ajutor userilor, fa asta gratuit, nu le dai pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 mar 2009 02:32 de ExoticDream
Pai nici noi nu ne certam! Ideea era sa incerci sa iti explici punctul de vedere mai clar ca sa putem comenta/discuta pe marginea lui. Noi nu am criticat continutul din simplul motiv ca nu l-am inteles inca si asta nu din cauza ca am fi prostuti! ...
Re: Incerc dar nu reusesc (despre o relatie) din 2 mar 2009 02:28 de ExoticDream
O iubire nu trece cat ai bate din palme, trei luni nu sunt chiar o eternitate si nu toata lumea iubeste, sau mai precis "iubeste", de joi pana mai apoi, cum se practica astazi. Poate a fost o relatie frumoasa, poate "fostul" avea o multime de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamn din 2 mar 2009 01:57 de Firefox
da.. pai atunci sa vezi Idiocracy si pe urma.. macar inceputul: http://www.youtube.com/watch?v=r-mJbMm8854&feature=related ..
Re: dati-mi un sfat va rog!! din 2 mar 2009 01:12 de D3AgL3
Bai nici eu nu sunt expert da eu zic sa alegi pe cine ubesti mai mult si depinde si daca ea te iubeste:love:daca as fi in locu tau asa as face euO:)
Re: Re: Re: Re: Eu 17 ea 30... din 2 mar 2009 00:25 de the_gogu
doar atat!
si ai grija sa nu ajungi sa tii la ea, cel putin intr-un timp prea scurt...de unde stii ca nu este maritata? poate are si un copil...orice-i posibil, sfatul meu nu o lasa acum dar ai grija de tine. tu vei fi cel care va suferi ...
Re: Incerc dar nu reusesc (despre o relatie) din 2 mar 2009 00:07 de the_gogu
eu zic sa o uiti...auzi la ea ca iubeste 2, numai pot cu iubirea asta toate se vor iubite de toti.
daca tu vrei o relatie serioasa gaseste alta fata
daca nu...ramai cu ea, daca tu zici ca ai facut tot ce se putea si ea tot pe a ei o tine...nu mai ...
Re: Re: Re: Cat este de important orgasmul intr-o din 1 mar 2009 23:38 de myrmidon
si daca orgasmul nu vine neaparat din actul sexual( le fete) ci din diverse "jocuri" daca pot fi numite asa...mai e ok? sau cel mai bine e cum spunea si vera ..sa se mai ajute si ele ca uneori parca sunt stana d piatra..
Incerc dar nu reusesc (despre o relatie) din 1 mar 2009 23:18 de shtef
Buna !
Sunt intr`o relatie de o luna si ceva . Mam combinat cu fata deoarece am vazut ca ea suferea dupa cineva f tare,si am zis sa o fac sa uite ! Dupa 3 saptamani ea mia zis ca la uitat dar nu prea observam asta, tot imi mai vorbea de el. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parul pubian din 1 mar 2009 23:13 de myrmidon
dak nu eram proiectati sa fim cu par p noi nu aveam nu? dak avem inseamna ca nu ar trebui sa nu existe ...din motive cat de cat estetice e bine sa nu ai "za cushion":lol::lol:la copac , sub brat ...
Re: Re: Re: ZeitGeist din 1 mar 2009 23:09 de fotbalistul
dati-mi si mie linckul de pe filelist ca sa intru si eu sa-l iau ca am gasit mai multe variante de ZeitGeist .....vreau varianta in care se vorbeste despre reducerea populatiei ca sunt tare curios ce se spune acolo.....
Re: Re: ZeitGeist din 1 mar 2009 23:02 de fotbalistul
nu am vazut documentarul.....insa treaba cu americanii care vor sa reduca populatia terrei la 500 milioane(daca sa zicem ca e adevarata si cred ca e adevarata deoarece americanii sunt niste nenorocitii)nu cred ca se poate realiza.......cum sa faci ...
Re: Re: Eu 17 ea 30... din 1 mar 2009 22:40 de Singuraticul
Pai ea stie ca m-am indragosti de ea si efectul este reciproc. Deci ne placem amandoi si tinem unul la altul,dar nu stiu daca e bine ce facem...
Re: Despre prieteni din 1 mar 2009 22:29 de vladbodan
parerea mea e ca exista o slabiciune mare la unele persoane care devin materialiste... si pofta de bani nu cred ca doar in romania exista, cred ca exista in toata lumea, multi visam la lux, chiar daca uneori nu vrem sa recunoastem asta, multi am vrea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 mar 2009 22:29 de roxanel
pai cauta-ti daca vrei una :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marire Penis Arctu din 1 mar 2009 22:22 de Firefox
STERGEL STERGEL STERGEL.. psihologia asta.. nu merge in mai mult de 67,86% din cazuri.. teoretic daca ea are "ceva" cu tn.. ar face opusul la ce ai sugera tu..:))deci nu ar sterge topicul..
FACT: stiati ca daca ii pui unui om un sondaj de genu ...
Re: .... din 1 mar 2009 22:17 de Firefox
in cazul tau.. ata aia daca se rupe iti cade penisul.. si nu numai atata este legat si cu ata din cap care iti tine urechile..
Re: Re: Re: Nuj ce sa fc sa ne fie bn? din 1 mar 2009 22:14 de vladbodan
la punctul cu suferitul, sincer si fara suparare, parinti tai dau dovada de foarte putina maturitate, daca ei inca au impresia ca esti "copilasul" mamei ca sa aiba inca grija de tine si sa iti spuna sa faci aia si sa nu faci aia... eu sincer nu ...
Re: Eu 17 ea 30... din 1 mar 2009 22:09 de vladbodan
pfffff depinde din ce unghi privesti situatia, daca ar fii ca pe o lauda de sine, te-ai putea mandrii cu "captura" ta... daca e sa o iei intr-un mod logic ... suna ca o absurditate, dar tinand totusi cont ca e o femeie de 30 de ani ... nu stiu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 mar 2009 21:54 de Listener
M-am gandit mai bine si....
Cedez gata,eu sunt nestiutor,praf etc. etc.cum spuneti voi acolo sus "plin de muschi":D:D:D (daca omul e are grija de corpul sau,inseamna ca e prostut ??)
Si ridic steagul alb, pace :ok::D:D:D
Railor :(( vroiam ...
Pagina 1536 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||