Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Gust amar sani din 3 mar 2009 14:12 de pacpac
pai tu daca iti lingi iubita si e amara,lingi in continuare chiar daca limba e fiere,sau o intrebi cu ce si-a dat ca e amar?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT INDRAGOSTIT DE CE din 3 mar 2009 14:03 de Lenor
k mersi,am sa incerc si ma intorc cu raspunsu :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT INDRAGOSTIT DE CEA MA din 3 mar 2009 14:02 de pacpac
cum mei s-o pierzi esti nebun?daca nu o jignesti,nu o spurci... nu ai cum?si fa cum ti-am zis eu sa vezi ca-mi multumesti
Re: Re: Re: Re: Re: SUNT INDRAGOSTIT DE CEA MAI BU din 3 mar 2009 13:59 de Lenor
nu am probleme cu complimentele si chestii de astea...astea le fac. :ok:
normal ca i-am spus ca ii miroase frumos parul:` , dar problema e ca imi este frica sa nu o pierd nu ca nu stiu ce sa ii zic
ExoticDream:da suntem stabiliti in Italia
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 mar 2009 12:23 de pacpac
Ooooooo, bravo man!Daca ar gandi/face toti asa ,mari gagicari ar mai fi :))
Re: Re: Gust amar sani din 3 mar 2009 12:14 de pacpac
mei invatatule,nu am avut eu multe femei,dar alea pe care le-am avut si le-am lins,nu am dat mei de amaraciune in nici o zona,decat daca isi daduse cu parfum pe acolo,in rest, era miere peste tot,mai ales la poponet.Oi fi intalnit eu numai femei ...
Re: Re: Re: Re: SUNT INDRAGOSTIT DE CEA MAI BUNA P din 3 mar 2009 12:02 de pacpac
mei baietel,daca stai cu morcovu ,asa o sa ramai.Fi draq mai tupeist ca nu moare nimeni.Daca ai facut ceva care a deranjat-o poti sa iti cer scuze.Ai sarit s-o saruti in momentele alea de care ai zis U si ti-am spus ca atunci tre sa treci la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu 17 ea 30... din 3 mar 2009 11:47 de pacpac
Ai mei, mai lasati draq vrajeala,ca daca erati in locul lui nu mai nemereati sa va descheati la pantaloni mai repede sa va zbenguiti cu fata.Nu vezi ce relatie va avea cu una de 30?Sexuala mei,exsita si dastea.Decat sa stai cu vrajeala pe capul ...
Re: Re: Re: Re: Re: SUNT INDRAGOSTIT DE CEA MAI BU din 3 mar 2009 11:42 de ExoticDream
Si eu zic la fel. Inainte de a incerca un sarut, vezi cum stau lucrurile, altfel exista riscul sa o superi si sa te indeparteze.
Nu inteleg chestia cu Italia: voi sunteti amandoi cu tot cu familii stabiliti acolo sau cum?!? Prietenul ei se ...
Re: Re: Re: Re: ..leziune vaginala? din 3 mar 2009 11:40 de Farfalla
Oare sa fi ajuns cu degetu pana pe col ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 mar 2009 09:19 de wave
mai sunt si exceptii ca mine... prefer sa vorbesc calm si el la fel, si daca ma enervez ma izolez si treaba mea :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 mar 2009 08:30 de pacpac
e grav daca te-a prins wowul.Nimic nu mai faci.ziua farmezi ca dementul sa ai bani pt consumabile si alte alea pt raidul de seara:(((
Re: Gust amar sani din 3 mar 2009 02:11 de Doctoru
Sunteti niste prosti....... N-ati lins in viata voastra o femeie.....o frecati pe uscat si vorbiti de cosmetice..... Gustul amar e de la moscul din glandele de pe areola, langa sfarcuri. E un hormon cu gust puternic feminin, care innebuneste ...
Re: Gust amar sani din 3 mar 2009 02:10 de Doctoru
Sunteti niste prosti....... N-ati lins in viata voastra o femeie.....o frecati pe uscat si vorbiti de cosmetice..... Gustul amar e de la moscul din glandele de pe areola, langa sfarcuri. E un hormon cu gust puternic feminin, care innebuneste ...
Re: Re: Aparitia spermei din 3 mar 2009 01:38 de tiby
Ft de acord cu ce ai spus, dar sa nu exageram
Re: dati-mi un sfat va rog!! din 3 mar 2009 01:26 de tiby
Trecutu e trecut, mai ales daca ti a dat papucii odata.Daca iti place de asta care ar vrea sa fie cu tine eu zic ca merita%%-
Re: dati-mi un sfat va rog!! din 3 mar 2009 01:10 de ss
am si eu o intrebare mai serioasa.doare la primul contact sexual.dincate am auzit doare ,unele fete zic ca nu doare de lok aproape unele doare tare
eu sincera nici nu stiu ce sa mai cred vreau cateva raspunsuri concrete de la cei cu experienta.si ...
Re: Re: Re: Re: Re: SUNT INDRAGOSTIT DE CEA MAI BU din 3 mar 2009 01:04 de Lenor
Esti sigur ca dak nu merge ramanem amici? astept raspuns
Re: Re: Re: ..leziune vaginala? din 3 mar 2009 00:31 de simosimina
Cum am spus..si repet [b]ACEA MICA ZGARIETURA poate sa duca la CAUTERIZARE sau la CANCER DE COL[/b]..tie nu ti se pare suficient? Daca chiar este acolo o leziune FUGI LA MEDIC!!!!!!!!!!!!!!!!1
Re: Re: Re: Re: SUNT INDRAGOSTIT DE CEA MAI BUNA P din 3 mar 2009 00:22 de ursaru
Pai daca tot va atingeti si sunteti asa apropiati,ar cam fii timpul sa "spargi gheatza" cu un sarut.In caz ca nu merge(ceea ce este f putin probabil) veti ramane amici.Mult noroc
Pagina 1533 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||