Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ce sa fac sa ne fie bine??? (I) din 4 mar 2009 15:45 de anturika
Fata are o problema..si voi ce faceti? ce conteaza daca esti tigan sau nu..eu una nu am nimic impotriva lor atata timp cand nu am deaface cu ei..spre deosebire de romani ei sunt mult mai uniti... am copilarit pe o strada pe care stateau si tigari..si ...
Re: Re: Re: - din 4 mar 2009 15:41 de pacpac
Doamne ce terminat!!! nu ai ras cu gura pana la urechi cand a venit la tine?:))
da-l draq ca nu merita
Re: Re: - din 4 mar 2009 15:31 de anturika
Am revenit!! sa va zic cum mai merg lucrurile..sa vedeti surpriza..acum dupa 2 ani..s-a intors cu scuze si pareri de rau..cu explicatii dc ma lasat atunci, acum dupa ce cea pt care m-a lasat la parasit..in conditiile in care stateau impreuna si ea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa aleg!!! din 4 mar 2009 15:17 de anonima666
Da "mei", mi se pare normal...atat timp cat eu sunt un tip mai rece. Daca nu ii da un sms sau nu o suna,nu inseamna ca nu o iubeste sau tine la ea. Uite ca eu, cu o fosta iubita, nu am vorbit 1(una) bucata luna, nu veneam acasa la 5 zile si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gust amar sani din 4 mar 2009 14:31 de vladbodan
simona ...
fie , si eu ii spun ca pute cand e cazul sau etc... dar la exemplul cu parinti nu ti-a iesit, dorm in camere separate, HA, si m-am ingrasat si eu, am facut putina burta si deja mi-a sarit in cap, nu ma intelege gresit, ii spun absolut ...
Re: Nu mai merge?!:-s din 4 mar 2009 13:58 de ADELA
:heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa aleg!!! din 4 mar 2009 13:58 de pacpac
daca respectiva ti-a acceptat tie mendrele,asta nu inseamana ca toata lumea sa faca ca aia.mai da-l draq cu oboseala din el,ala nu e in stare sa dea un rahat de sms de luni pana vineri si asta nu ieri de azi,ca stau de ceva vreme buna impreuna.si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa aleg!!! din 4 mar 2009 13:32 de SORIN28
Da "mei", mi se pare normal...atat timp cat eu sunt un tip mai rece. Daca nu ii da un sms sau nu o suna,nu inseamna ca nu o iubeste sau tine la ea. Uite ca eu, cu o fosta iubita, nu am vorbit 1(una) bucata luna, nu veneam acasa la 5 zile si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa aleg!!! din 4 mar 2009 12:21 de anonima666
Asa am sa fac ..dar aunci cand el o sa ma caute..pana atunci nu-i dau niciun semn:ok: sper sa fie bine ;)
Re: Re: Re: Operatie de marire a penisului din 4 mar 2009 12:01 de myrmidon
da da asta a fost buna:)) si nici nu punem intrebari daca e destul de mare sau daca avem probleme:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa aleg!!! din 4 mar 2009 11:54 de pacpac
ii spui verde in fata si gata.daca incearca sa-si ceara scuze, ca se schimba... incearca sa te vrajeasca,nu sta mult la discutie cu el si da-i papucii.Asta trebuia s-o faci de mult de cand ai vazut ca pt el existi decat in weekend.
Re: Re: Foot-fetish din 4 mar 2009 10:58 de pacpac
si barbatilor din zodia peste ce le place?
Re: Ce vor femeile? din 4 mar 2009 10:42 de anturika
Ce vor femeile!! pai sa stiti voi ca nu toate vor ce credeti voi..masini,banii,cluburi....sunt femei care vor tandrete,iubire,respect,fidelitate,comunicare,o persoana cu care sa imparta binele si raul,pe cine pe care sa se bazeze cand au ...
Re: Ce sa aleg!!! din 4 mar 2009 10:25 de pacpac
pai din ce spui tu ala mai mic e cam "painea lui Dzeu" iar ala mai mare e ,cam nimic?Ce ai vazut tu ala cu 4 ani mai mare?
Daca te gandesti la diferenta de varsta intre tine si cel mic,stai linistita ca si sotia e cu 4 mai mare ca mine si suntem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Gust amar sani din 4 mar 2009 10:20 de pacpac
Bravo vlade.Daca partenera e putin sarata cand o lingi,in loc sa-i zici "fugi si clateste-te pe aici,pe aici,ca ai transpirat putin si vreau sa te ling peste tot",tu lingi in continuare si te rogi la Dzeu sa scapi draq o data de sarea dupa ...
Re: Ce sa aleg!!! din 4 mar 2009 10:15 de SORIN28
Ai sa-l gasesti pe al 3-lea:ok::flowers:
Re: Alegere prezervativ/dimensiune din 4 mar 2009 09:59 de SORIN28
La noi se "servesc" doar prezervative normale. Doar daca ceri tu marime mai mare iti arata ce oferte mai au.:ok:
Si mama ce-mi place sa cumpar prezervative si sa le intreb pe vanzatoare ce arome, ce marimi, cu striatii...etc, au la vanzare. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt prea inalt?? din 4 mar 2009 09:27 de ala_din_deal
Salut!
Am gasit site-ul asta si vreau sa cer si eu un sfat...
Acu cateva zile m-am intalnit cu o fata pe care o cunosc, dar nu o mai vazusem de 4 ani. Am avut un soc in sens pozitiv sa vad cum s-a schimbat...Imi place foarte mult de ea insa ...
Ce sa aleg!!! din 4 mar 2009 09:13 de anonima666
Buna!! Sunt intr-o mare dilema, am ajuns fara sa-mi dau seama in 2 relatii simultan...una cu un baiat mai mic cu 5 ani decat mine si una cu unu cu 4 ani mai mare ca mine...acum nush ce sa aleg...relatie cu cel mai mic care este mai plin de viata, mai ...
Re: Re: Parul pubian din 4 mar 2009 08:50 de pacpac
mei tu vad ca te razi peste tot mai putin la cur.acolo lasi sa atarne?:)))
Pagina 1531 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
95 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||