Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 7 mar 2009 09:10 de georgiana

poti sa dezvirginezi o fata si din picioare e foarte usor....si cum mai spunea cineva dupa ce se intampla prima oara un timp nu trebuie sa mai faci sex....oricum pana se obisnuieste asa o sa doara mai mult timp doar dak nu face in fiecare zi k daca ...

Re: Cadouri de 8 martie !

din 7 mar 2009 09:01 de SORIN28

Iubita - sex(asta daca nu alege sa iasa cu fetele in oras) Amica - nimic Mama ce romantic sunt O:)

Re: Re: Re: Fosta sau Actuala???

din 7 mar 2009 04:30 de ExoticDream

Sincer, nu "te-am luat la misto", pur si simplu ti-am spus ce gandesc. In primul rand, nu poti iubi doua persoane in acelasi timp, in al doilea rand "toata lumea greseste" nu este un argument cand vine vorba de greseli capitale intr-o relatie ...

O chestie pe testiculul drept

din 7 mar 2009 02:48 de anonim

In primul rand buna ziua...e mai greu de descris problema mea.acum 3-4 zile am observat ca am pe testiculul drept ceva...un fel de bucatica de carne prinsa de el.palpand mai bine...am observat ca aceasta chestie este umpic rotunda si cat de cat ...

Re: Fosta sau Actuala???

din 7 mar 2009 02:33 de ExoticDream

Ha! In traducere: nu o iubesti pe nici una, dar le placi pe amandoua. Vesti proaste pentru tine: haremul nu se poarta la noi si nici una din ele nu va accepta sa o "dublezi" in functie de imprejurari. In concluzie, analizeaza-te, vezi pe care o ...

Re: Re: Re: Re: ata pooli

din 7 mar 2009 02:20 de ExoticDream

My God! Asta suna a aventura a la Okidoki! :alien::alien::alien: Gata, toti userii care au ganduri pacatoase si senzatii de erectie sa se incoloneze urgent si sa spuna rugaciunea de mai sus, s-a inteles?!? Daca prind pe vreunul ca nu tine ...

Doare cand se rupe ata?

din 7 mar 2009 00:30 de geodoom10

Am 14 ani as vrea sa stiu daca doare f tare cand se rupe ata. Adika daca doare asa tare incat sa tip nu vreau sa ma fac de ras cand o sa ma dezvirginez:((

am penisul mic?

din 6 mar 2009 23:57 de geodoom10

Vreau si eu sa stiu daca am penisul destul de mare pentru varsta mea. Am 14 ani si penisul meu are 15 cm.:blink:

Re:

din 6 mar 2009 23:55 de kenwood

asa si de ce ti-ai postat mesajul aici??? Nu vezi ca esti total offtopic?

"atza"

din 6 mar 2009 23:51 de geodoom10

Salut , eu sunt incepator si abia acum am decis sa-mi incep viata sexuala. De curand o fata cu 1 an mai mica decat mine mia propus sa merg la ea sambata(7 martie) si sa facem sex. Eu sunt nerabdator dar mie si putzin frica deoarece sunt inca ...

Re: Re: Re: Re: Sexul oral este normal?

din 6 mar 2009 23:31 de Firefox

sper ca intr-o viata anterioara sa fiu un animal cu limba lunga si rapida..B).. oricum.. as prefera un lins si un dus in doi.. (daca)..

Cum se procedeaza la ejaculare?

din 6 mar 2009 23:29 de kenwood

Am si eu o intrebare,poate tampita pentru unii si normala pentru altii: La sfarsitul actului sexual cand vine "momentul" si baiatul trebuie sa ejaculeze cum se procedeaza,adica daca nu faci cu prezervativ iti dai drumul pe abdomenul fetei?,sau daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Parul pubian

din 6 mar 2009 23:06 de Listener

Am zis si eu ce sa fac sa previn iritatiile si bubele in postul anterios...rade cu lama in sensul opus al firului de par il lasi foarte putin si acesta nu va fi nici rigid,nici urat,da un aspect mai sexy decat 100% epilat B)

Re: Tehnici de agatat pentru a fi folosite pe YM

din 6 mar 2009 22:38 de Listener

Asa sa dau si eu un raspuns. Pentru un inceput,ca sa nu fie discutii... Eu nu aprob relatile facute in modul acesta,respectiv virtual. Totusi am avut si eu o prietena facuta de pe hi5->mess->intalnire->relatie si mai sus :love: Teoretic ...

Re: Re: Re: Re: Parul pubian

din 6 mar 2009 21:59 de vicentiu

MIE IMI E RUSINE CU PARUL DE PE PIEPT SI DE PE BURTA :((:((ce sa fac cu el ? daca il rad ma irit si o sa creasca si mai mult ..

Re: Re: Re: Fosta sau Actuala???

din 6 mar 2009 21:10 de angela

Cam fraiera daca te-a iertat.:-`In locul ei nu te-as fi iertat.Inselatul nu are nici o scuza.Esti cu cineva, respecta persoana iubita!:ok:Gandeste-te bine cu cine vrei sa ramai, pentru ca o alergi dupa 2 iepuri, si s-ar putea sa ramai cu buza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza?

din 6 mar 2009 20:18 de x_y

nu o indeparta las-o la locul ei daca se v-a rupe cindva fara interventia ta e ok iar daca nu ti se v-a rupe niciodata e bine si asa nu cistigi si nu pierzi nimik--in nici un caz nu favorizeaza cresterea penisului,penisul ca marime e in functie de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt prea inalt??

din 6 mar 2009 18:36 de razvan

dar cati ani ai?eu nu am avut probleme de astea ci dimpotriva eu sunt prea inalt.am 17 ani si 2.12.asta inseamna ca u nici macar pana la umar nu imi ajungi.dar apropo stie cineva un magazin de pantofi cu nr foarte mari caci am 20 la ...

Re: Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 6 mar 2009 17:06 de pacpac

pai de unde vrei tu sa stie ei treaba asta? Paritnii-canci educatie sexuala,la tv numai erotism,in ziare la fel plus ca mai vezi titluri in ziare "Marimea Conteaza".cine credeti ca sunt cele care explica de ce marimea conteaza?Sexy braileanca si ...

Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 6 mar 2009 16:48 de mistery_girl

Nu inteleg de ce va faceti probleme pe tema asta. E normal sau nu asta ai si trebuie sa inveti sa accepti si mai ales sa folosesti bine ceea ce ai. Poti sa satisfaci o femei si cu un penis mai mic daca sti ce sa faci. :ok::ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1527 din 3732
«   1 ... 1524   1525   1526   1527   1528   1529   1530 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare