Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna.. din 8 mar 2009 03:14 de feva
pana la urma ai reusit ? daca da, macar ai simtit ceva?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa din 8 mar 2009 02:41 de ExoticDream
Relatiile astea doua ale tale nu sunt chiar asezate, dupa cum se observa (nici nu prea ar avea cand, abia a fost Craciunul!). Nu prea stiu ce sentimente puteau "creste" atat de repede, dar daca spui ca sufletul iti este la "cel mare", de ce nu il ...
Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata din 8 mar 2009 02:36 de feva
da, mai ales daca actul (sexual) se repeta de mai multe ori intr-o perioada scurta de timp (cateva ore), spermatozoizii au o durata de viata de cateva ore bune (in conditii ideale lor) si lichidul spermatic ramane pe canalul penisului oricat te-ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum se procedeaza la ejaculare din 7 mar 2009 23:51 de kenwood
pe covor?
pai murdaresc covoru stau sa frec la el 10 ore :)) mai bine pe tavan =))
Re: Re: Re: Re: Cum se procedeaza la ejaculare? din 7 mar 2009 23:20 de Farfalla
Mai nu stiu cum sta treaba. Daca e fara prezervativ si iti dai drumu inafara cred k poti sa iti dai drumu p covooor, in baie, pe ea ( abdomen sau spate ) etc. Daca e cu prezervativ iti dai drumu in el si nu'sh. baietii ar trebui sa zica cum ...
Re: Re: Re: Cum se procedeaza la ejaculare? din 7 mar 2009 23:12 de kenwood
da si asta ma gandeam sa intreb :P
Re: Re: Cum se procedeaza la ejaculare? din 7 mar 2009 23:05 de Farfalla
Pai si daca e pe la spate? :))))
capsula de slabit e ok din 7 mar 2009 22:41 de lili
[u]capsula de slabit e ok dar trebuie sa mananci desi la inceput ai o senzatie de sete ti se usuca gatul dar functioneaza daca te fortezi sa ai 3mese pe zi desi nu iti este foame.[/u]:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parul pubian din 7 mar 2009 21:50 de Listener
De pilada la parul din zona oraganului sexual,respectiv pubian mai dau cu epilatorul meu (braun silk epil...nu ii fac reclama dar este cel mai bun B))
Daca vrei sa scapi de par eu personal iti recomand brown silk epil varianta xelle are si ...
Re: Re: Re: Sex cu sau fara preludiu? (sondaj) din 7 mar 2009 19:42 de SORIN28
Voi sunteti "blonde"? :blink:
Vorbim despre sex sau despre "dragoste"? Sau voi nu faceti diferenta?
Cand e vorba de sex...preludiul\postludiu chiar nu isi au rostul, cand vorbim despre "a face dragoste" ...diferenta de la cer la pamant.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Piercing in buric din 7 mar 2009 15:47 de Anonima
de unde esti?si cat iei sa faci o gaura in buric?:-`
Re: Re: Sex cu sau fara preludiu? (sondaj) din 7 mar 2009 15:41 de ExoticDream
Desigur.... direct la "aparat", ce sens au o mangaiere, cateva soapte dulci acolo, prin care sa-i spui ca o iubesti, un gest tandru prin care sa-i arati nu numai ca o doresti, ci si ca numai impreuna cu ea ai face toate cele? Pierdere de timp, ...
Re: Cum se procedeaza la ejaculare? din 7 mar 2009 15:30 de pacpac
scoti cand tre sa ejaculezi si termini pe burta ei:))
Re: Re: Re: Re: Re: Fosta sau Actuala??? din 7 mar 2009 15:29 de ExoticDream
Ahahahaaaa.... cam cum era chestia aia cu patul de la Mall Baneasa, nu? Auzeam la radio nu demult, in drum spre serviciu... Trio Balamuc parca! Sau poate este ceva mai... profund... un fel de threesome serios, ca la mormoni?!? Intamplarea face sa ...
Re: Re: Re: Re: Fosta sau Actuala??? din 7 mar 2009 14:02 de Firefox
Mai "ExoticDream".. ai o gandire de exceptie.. dar poate exista dragoste si intre 3 persoane:p(si nu dragoste frateasca.. dragoste gen iubit-iubita-iubit:)).. int-run timp erau si prezentate "cazuri" la TV.. si daca fosta/actuala.. il iubesc.. si nu ...
Re: Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200? din 7 mar 2009 13:28 de bobocu
Oameni buni!!! Atentie mare!!! Contine INSULINA. Cititi prospectul cu atentie. Chiar daca sunteti sanatosi, nu este indicat sa luati insulina fara acordul medicului. Sharlatanii nu scriu nimic despre insulina pe site-ul lor. In plus, am dat telefon ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa aleg din 7 mar 2009 13:06 de anonima666
Buna!! Am revenit cu noutati...cum ma asteptam cel mai mare nu a dat niciun semn pana azi dimineata la ora 5..dis de dimineata...acum in interesa ce fac..nu am raspuns la tel..eram prea adormita pentru o discutie cu el....i-am dat sms mai ...
Re: Re: Sex cu sau fara preludiu? (sondaj) din 7 mar 2009 12:58 de UnicoolKara
excludem prostituatele, curvele etc......aici ne referim doar la persoanele iubite (iubita, sotie, amanta :lol:)
Re: Sex cu sau fara preludiu? (sondaj) din 7 mar 2009 11:47 de SORIN28
Daca vorbim despre sex...nu vad rostul preludiului... chiar daca e sex sportiv, cu o prostituata sau cu persoana iubita.:ok:
mY Life din 7 mar 2009 10:05 de Incepator
Sambata dimineata..
Vreme naspa...
Astept sa vad daca pleaca ai mei la munte...vreau sa fac un Lan Party...
Dar parca nici de ala nu am chef...
Vad iarasi...mufe, swichiuri pff.....
Iar dezastru..lazi de bere...sucuri..vin...
Si ...
Pagina 1526 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||