Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: RE din 9 mar 2009 09:11 de pacpac
Bravo:)) spre sa fi fericita si nu vad de ce te-ar deranja "clipele lui de copilarie":)),decat daca isi baga suzeta in gura:))
Re: Re: Re: Cum se procedeaza la ejaculare? din 9 mar 2009 08:43 de pacpac
Normal e s-o intrebi pe ea "unde termin" sau "pot sa termin in tine" si vezi ce zice:).la fel si cu terminatul pe ea,intrebi sa vezi daca o deranjeaza sau nu.
Re: Cum sa ma dezvirginez singur? (Sunt baiat.) din 9 mar 2009 01:55 de Dj Rino
mai baiatule,tu sigur ai cam 13 14 anisori,dupa cum scri si dupa vorbele tale...iti recomand sa nu te mai iei dupa alti baietasi acre se dau mari ca au facut sex si ca nu mai sunt virgini,multi se dau mari ca au facuto cu aia sau aia dar defapt ...
Re: E bine sa dezvirginez o fata la 13 ani? din 9 mar 2009 01:24 de ExoticDream
Voi nici nu stiti bine pe ce lume traiti si, gata, vreti sex!!! Sunteti "de ceva timp impreuna"? Lasa-ma sa ghicesc: de vreo doua saptamani sau de cand avea ea 11 ani?!? Jesus, a luat-o lumea la vale rau de tot daca 13 ani suna avarsta normala ...
Re: Caut doar o relatie de o noapte. din 9 mar 2009 01:17 de ExoticDream
Normal sa vrei sex la 17-18 ani este. Normal sa te limitezi la sex pur, fara sentimente, poate ca este daca nu ti-a placut pana acum nici o fata, nu ai simtit in suflet macar o farama din ceea ce inseamna dragoste si nici nu ai chef sa astepti ...
Re: Re: Re: veteranilor ?? din 9 mar 2009 01:02 de ExoticDream
Da, ai dreptate.
Revigoreaza-le! Cauta topicul cu versuri folosind cuvinte date (parca asa erau, nu?) si sa vedem daca userii cei noi (inclusiv cei cu sexul anal la 15 ani) sunt dornici sa-si puna mintea la contributie!
:ok::ok::ok:
Re: 8 martie din 9 mar 2009 00:54 de ExoticDream
:flowers::flowers::flowers:
Multumim! Sanatoase si iubite in primul rand, bogatia se poate face si in doi!
:flowers::flowers::flowers:
Eeeeee, numai daca scrii corect verbul "a fi"!
;););)
Re: Re: Re: GTA IV din 8 mar 2009 22:35 de Firefox
bai Thaftistilor.. l-am luat si eu cand a aparut.. dar aveam placa video prea veche..asa ca nu am avut placerea mare de ai observa desavarsita grafica.. deci nu mam jucat deloc in rest totul era peste recomandate (intrati pe "Can you run it")../ ...
Re: Timiditate-Cum scapam de ea..? din 8 mar 2009 22:32 de vladbodan
alcoolul :) este considerat ca un ser care iti vindeca timiditatea temporar, e deajuns cat sa te ametesti , prinzi mai mult tupeu
Re: Cum se procedeaza la ejaculare? din 8 mar 2009 22:28 de vladbodan
in primul rand ia in considerare faptul daca ei ii convine sa te termini pe burta ei sau oriunde ... s-ar putea sa reactioneze intr-un mod mai neplacut ... daca o faci cu prezervativ , nu inteleg de ce sa il mai iei jos ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mar 2009 22:20 de Firefox
veziti de treaba ca nu sti tu sa joci cs cum joc eu(presupun.. ) ce crezi ca ne ducem ca vacile toti.. punem bomba si sar aia pe noi?.. intotdeauna jucam 9(suntem am 13 in clan.. 4 stau pe bara de fiecaredata..) avem un "sniper".. si unul care sta ...
Re: Re: Re: Re: Ati deviat cam mult: puneti-va len din 8 mar 2009 21:07 de elena3
Am purtat lentile de contact cosmetice pe albastru deschis timp de 2 ani , ce pot sa spun .. mi-am facut damblaua atata tot.
Acum as vrea sa port lentile de contact cu dioptrie, pt ca port ochelari si ii cam uit pe acasa :wacko: si sunt mai ...
Re: Re: Re: ------ din 8 mar 2009 20:41 de elena3
Cand m-am cunoscut cu izbi meu, am facut dragoste dupa 3 luni, oricum eram "moarta" dupa el si de fapt inca sunt ... :love::heart:
Daca ti la el cu adevarat poti face pasul asta, dar nu face doar de dragul de a fi in pas cu moda ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mar 2009 19:44 de ala_din_deal
bine ma....Tu esti miezuu...:lol:
Vino si tu cu ceva folositor...altfel nu mai scrie...fa economie de curent!
PS: Vezi ca se supara Ghita Muresan pe tine...:lol::p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mar 2009 18:57 de razvan
si mam uitat pe net dar acromegalie este o boala prin care iti creste mul marimea piciorului si a mainii.ori eu sunt inalt nu am palme de urs si 50 nu e mult la picior la inaltimea mea
Re: Poti sa dezvirginezi o fata cu degetul??? din 8 mar 2009 18:45 de elena3
Daca ai bagat 1-2 degete, nu ai cum sa o dezvirginezi, daca iti introduci toate degetele si poate mana .. atunci o dezvirginezi :`
Re: Cum se procedeaza la ejaculare? din 8 mar 2009 18:43 de elena3
Daca nu ai experienta e bine sa o faci cu prezervativ, asta in cazul in care nu simti ca ejaculezi ... e nasol pt fata ca in orice moment ii dai sanse de a ramane insarcinata(!)
Asa ca ai grija ce faci!
Eu nu mai pot lua anticonceptionale si ...
sperma inghitita din 8 mar 2009 18:26 de elena3
Din cate am citit fiecare pagina in parte si cei/cele care jigneau despre cele care inghit sperma, mai mult de 18-19 ani nu au cu siguranta!
Pana nu incerci nu stii cum este ;)
Asa am zis si eu cand aveam vreo 15-16 ani ... eu sa fac sex oral, ...
Re: Exercitii musculare fara greutati din 8 mar 2009 17:09 de calin
Buna ! Sunt interesat, daca imi puteti spune despre exercitii care ajuta la dezvoltarea pectoralilor.Flotari fac , dar sunt curios si de alte exercitii.Ma puteti ajuta ?Multumesc anticipat
Re: Re: Re: intarziere menstruatie :-s din 8 mar 2009 16:26 de simosimina
ok nu e problema..dar incercati si voi sa va ganditi mai bine inainte de intrebare. Menstruatia mai intarzie si daca iei antibiotice...sunt diferite cauze.. Daca nu si-a dat drumul in tine..atunci nu ai de ce sa fi ingrijorata..abia atunci poti ...
Pagina 1524 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||