Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna replica d din 11 mar 2009 08:55 de pacpac
-Ce caine dragut, ce numar de telefon are?
- Chemati politia. Este ilegal sa aratzi asa de bine.
-Vorbim sau continuam sa flirtam de la distanta?
-Te-am urmat pana acasa. O sa ma pastrezi ?
-Crezi in dragoste la prima vedere sau mai e ...
Ati face un exercitiu de sinceritate? din 11 mar 2009 03:48 de ExoticDream
Ma uit de un timp incoace la un serial funny ("House MD" pre numele sau) si in episodul de saptamana asta a fost ceva interesant: un pacient suferea de o boala care se manifesta prin faptul ca spunea exact ceea ce gandea, fara sa poata controla acest ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bl din 11 mar 2009 02:39 de ExoticDream
Nu-mi plac filmele alea chiar deloc.
Eu am fost si nu o data (si la concursuri), tu esti cel care priveste artele martiale la TV/PC!
Un barbat oricat de fortos versus o femeie care stapaneste tehnici de lupta pierde lejer!!! ...
Re: Ce sadic a facut femeie? din 11 mar 2009 00:58 de Listener
Aia este perspectiva ta de vedere..eu vad altcumva aceasta situatie.
Parerea mea ca intre barbat si femeie exista egalitate...atat onoarea barbatului trebuie daruita femeii,cat si in acelasi timp onoarea acesteia daruita barbatului.
Desi ...
Re: Timiditate-Cum scapam de ea..? din 11 mar 2009 00:44 de Listener
Depinde de dezavantajele pe care le ai...Poti gandi in felul urmator ca ai un psihic bun dar te trage in jos ceva..cum ar fi aspectul..poti sa mergi la un solar,sala o epilare,ingrijire etc..sa dai un aspect mai fain corpului tau,poate sa fie ...
Re: Re: Re: Ce gust are sperma? din 11 mar 2009 00:42 de Farfalla
Foarte interesant articolul :) Eu nu stiu pe unde am citit, ca daca mananca barbatul capsune, are un gust mai bun sperma :))
Re: Re: Re: ... din 11 mar 2009 00:36 de Farfalla
Daca stii ca nu s-a mai intamplat nimic de cand ti-a venit ultima oara, eu zic sa stai linistita, e o simpla intarziere:ok:
Re: intrebare din 11 mar 2009 00:33 de Farfalla
Doar daca se rupe poti ramane insarcinata:ok:
Re: Nudismul din 11 mar 2009 00:31 de Listener
Eu zic ca se catiga o gramada de motivare psihologica,mai ales pentru aia timizii care nu sunt in stare sa scoata o vorba in public.
O alta chestie ar fi ca,poti deveni mai independent pe sine si mai increzator la pat.
Si ce mai vad eu un ...
Re: Re: Re: Ce gust are sperma? din 11 mar 2009 00:30 de Firefox
din ce am auzit sperma nu are gust.. dar daca vine cu lichidul acela vascos foarte putin transparent.. ala ii da gustul:x.. dar eu sunt baiat.. asa ca nu prea ma intereseaza..:-`
deci a mea nu are gust
Re: 14 din 10 mar 2009 23:38 de laura
nu stiu ce esti fata sau baiat dar iti spun un singur lukru miam inceput viata sexuala aproape la 15 ani aku am 20 si nu am patit nimik daca o faci trebuie sa o faci cu cap si nu cu oricine.
Re: Re: Punctele fierbinti ale fetelor! din 10 mar 2009 22:18 de vladbodan
haha, cand ne vom intalnii, maybe someday :)) voi stii exact ce sa fac :P
Re: Re: Re: Re: Baieti glumeti sau seriosi? (Sonda din 10 mar 2009 22:10 de Firefox
pai.. daca vrei sa sti.. daca eu caut minore deci si eu sunt minor:,(doar noi fi un pervers adult cu fantezii "minore" nu?)
Swinging din 10 mar 2009 21:56 de mirelush
am un prieten care-si cauta si el sarmanu' pe cineva. mi-a propus sa-i fac cunostinta cu o fata dar... sincer nu cunosc pe nimeni adecvat asa ca am propus sa-i fac un cont pe mai multe site-uri de matrimoniale. uite asa am ajuns pe un site care ...
Ma doare preputul din 10 mar 2009 21:32 de EMpTy
Salut!
Am si eu o problema,nu cred ca e chiar grava dar oricum ma ingrijoreaza.Deci de cate ori imi ating preputul incepe sa ma doara putin,imi fac griji ca din cauza asta ar putea sa ma doara in momentul in care voi face sex,si nu stiu de ce, iar ...
Re: Re: Re: Baieti glumeti sau seriosi? (Sondaj pt din 10 mar 2009 21:12 de CARMEN
mmm,de ce minore?sau mai bine zis cum adica?:p:D:)%%-
Re: Punctele fierbinti ale fetelor! din 10 mar 2009 20:18 de baby
Sani,buze,umeri,abdomen....etc
Acum depinde de tehnica.
Depinde cum atingi.....si cum ii place ei.
Spre exemplu eu ma aprind daca ma saruta pe gat ,sani si umeri.........dar nu oricum:-`
Tu vezi cum reactioneaza ea.Degeaba iti spunem ...
Re: Re: Re: Re: Cea mai buna replica de agatat (so din 10 mar 2009 20:11 de baby
Mneah:unsure:
Acu' ce sa fac? sa zic ca is frumoasa? Nuuu! Ca eu nu ma laud!
Is urata tare tare:unsure:
Foarte urata!:rolleyes:
Mai eu doar mi-am spus parerea despre replicile alea.
Crede-ma...nu ar avea sanse sa ma cucereasca cnv cu acele ...
Re: s din 10 mar 2009 20:03 de baby
personal prefer 15-18:`
in anumite pozitii mi s-a intamplat sa ma doara [are un penis de marime medie] si nu pt ca nu eram excitata ci pt ca intrase prea mult.....si se pare ca...a ajuns la granitza:lol:
Nu stiu daca o "chestie" de 30 de cm ...
Re: Re: Re: Re: Re: GTA IV din 10 mar 2009 20:00 de Firefox
daca am aceasi placa video..:`
Pagina 1521 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||