Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 mar 2009 19:41 de SORIN28

Florin \ razvan...aceeasi persoana. Ori te linistesti cu dubla ta personalitate ori ai sa scrii degeaba(iti promit ca iti sterg mesajele).:ok: Si daca tu crezi ca Resita e in USA te inseli amarnic):(

...

din 9 mar 2009 19:37 de Int3rzisA

Mi-e cam frica de cateva zile. Daca nu vine nici maine innebunesc...sa fie din cauza hormoniilor?! Nu stiu intreb.. daca stiam numai intrebam. Aiurea, prietena mea a facut 3 teste de sarcina toate aratau negative la o saptamana a facut ...

Re: Intrebare !?

din 9 mar 2009 19:32 de vladbodan

pai atunci tie practic ti-a intarziat menstruatia din cate inteleg, insa ce nu inteleg e de ce mai intrebi daca esti insarcinata din moment ce ti-a venit... stresul si racelile provoaca uneori intarzierea menstruatiei

din 9 mar 2009 19:01 de ala_din_deal

ba...asta cre ca face misto aici..... zau asa...toti din fam lui au peste 2 m inaltime... :)) "Gulliver in Tara Piticilor" :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: imi este jena sa cer preze

din 9 mar 2009 18:16 de and

Pai de fapt, sa stii ca chiar n-am invatat, inca.... si plus prezervativul este elastic si se dilata...degeaba calculez volumul cand sta normal, daca il umpli cu lichid e mai mare, nu-i chiar cilindru...:|:mellow:

din 9 mar 2009 17:40 de ravan

dar si ce???am un frate care mai mare ca mine are 2.28.daca ar sta drept pe langa florin probabil i sar rupe gatul incercand sa il priveasca.:D:D

din 9 mar 2009 17:30 de florin

pai asa e ...e dita mai matahala

Re: Re: Re: sotia mea nu face nimic in casa

din 9 mar 2009 14:12 de mistery_girl

Nu este vorba de prejudecati. Cunosc multe moldovence si sincer dintre toate doar una este de casa. Celalalte daca te duci la ele acasa este o dezordine totala. Nu fac nimic. (apropos cele de care vorbesc eu acum nici nu lucreaza deci nu e vorba ...

Re: Sotia mea nu face nimic in casa

din 9 mar 2009 14:07 de mistery_girl

Eu si sotul meu facem altceva (nici eu nu sunt foarte ordonata, mi se mai intampla si mie sa ajung de la serviviu, sa ma dezbrac si sa le las pe unde apuc dar oricum a doua zi le strang si sambata curatenie generala).Amandoi lucram si suntem ...

Re: Re: Re: Re: sal

din 9 mar 2009 14:05 de sherry

e foarte bine.daca ai dupa antrenament un concentrat carbo proteic e foarte bine.in rest nu o sa ai probleme.bafta la antrenamente.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 mar 2009 13:20 de pacpac

nu pot sa spun aici cam toate motivele pt care sunt 99% sigur ca te minte,ca nu te iubeste si ca are pe altcineva,dar oricum ti-am spus parerea mea. Daca te hotarasti sa il lasi,vezi cum faci pt ca dupa ziua de ieri cand ai "picat la vrajeala" ...

din 9 mar 2009 13:19 de ala_din_deal

De fapt eu am 170-171 cm...pe acolo sunt...depinde de metru :D.....si vreau si eu sa mai cresc pana la 174-175 cm...Capisci??? PS: Daca ne-ar imprumutat fiecaruia cativa cm din ai lui, tot i-ar mai ramane si lui destui pt. o inaltime ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: veteranilor ??

din 9 mar 2009 13:13 de Incepator

Am inteles mesajul ! :flowers: :love: :~* :flowers::flowers::flowers:

Re: Re: Re: Baieti, sunteti invidiosi pe negri pen

din 9 mar 2009 13:05 de pacpac

nu toate pot primi 18cm+.Sunt unele care si la 14-15 cm au oarece discomfort in unele pozitii daca nu sunt lubrifiate bine.La 20 cm se bat cu pumnii in cap de durere,dar sunt si femei care 20-22 cm il primesc fara mari probleme si zic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 mar 2009 12:46 de anonima666

Da ai si tu dreptate ........ nu am sa-l caut si nici sa-i raspund la sms si telefon.. poate ca ai dreptate minte frumos....iar cu cel mic am sa merg mai departe cat se poate nu vreau sa-l ranesc

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 mar 2009 12:42 de pacpac

:)) si daca iti zicea sa stai in cap asa faceai?nu cred ca era el in masura sa-ti zica ce sa faci atata timp cat tu in cursul saptamanii erai "pe ignore".ti-am si zis ca te va suna pana sa zici,ca era logic s-o faca dupa seara de 8 si ce vrajeala ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 mar 2009 11:50 de anonima666

Da asa e eu daca as fi aflat asa ceva as fi luat foc, as fi urlat, as cere explicatii atunci pe moment....el nush dc a avut asa o reactie cat de cat linistita.a zis ca nu credea si ca nu a zis nimic ca sa se convinga si ma pus sa-l sunt pe cel de ...

Re: Cum se descurca oare in pat supraponderalii???

din 9 mar 2009 10:30 de pacpac

cred ca o sa ajungi la 13-14 cm in lungime.cu grosimea stai bine,nu ai de sa iti faci griji daca sti ce sa faci cu el;)))

din 9 mar 2009 10:19 de pacpac

al draq asta mare e mai periculos decat imi inchipuiam:)) nu stiu ce faci cu ala mic,dar asta mare tot asa o s-o tina si in opiniia mea tu pt el esti fata de weekened:((.Daca stia de cel de 19 ani,de ce nu zis nimic?eu unu stiu ca atunci cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

din 9 mar 2009 09:23 de anonima666

Am zis ca am luat o hotarare dar...ce s-a intamplat ieri m-a cam pus pe ganduri...dupa ce am discutat cu el(cu cel mare) sambata seara si i-am spus ca numai pot continua asa, ca numai are rost, ca sunt doar o distractie de weekend pt el , ca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1523 din 3732
«   1 ... 1520   1521   1522   1523   1524   1525   1526 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare