Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Povestind experiente sexuale pe Internet

din 14 mar 2009 02:20 de ExoticDream

Scuze, dar noi avem site-ul nostru (cel de fata) in care povestim atat experiente sexuale si sentimentale, cat si o droaie de alte chestii care ne trec prin minte, asa ca.... multumim pentru atentie. In plus, reclama cu iz de concurenta neloiala ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 mar 2009 01:43 de Firefox

punct ochit punct lovit.. asta mi-a trecut prima data prin cap.. oare ea stie ca a aparut pe net.. mai ales pe image-shack.. unde nu se mai sterge..nu?

Re: Re: Re: am o belea

din 14 mar 2009 01:36 de Farfalla

Daca nu ti-ai dat drumul in ea, nu prea are cum si oricum nu era in perioada fertila.:ok:

Re: Re: Am nevoie de niste sugestii

din 14 mar 2009 01:27 de Farfalla

Sunt total de acord cu ExoticDream. Nu tzine la tine cu adevarat. Atunci cand un barbat iubeste o femeie cu adevarat se gandeste cum sa o faca mai fericita, se vede deja alaturi de ea. Nu ar trebui sa stea pe ganduri. Pe de alta parte inteleg ca ti-e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt insarcinata?:-s:(

din 14 mar 2009 01:17 de miha3la

pai atata timp ct menstr a vnit c sa fie??stai lin....o fi d la o raceala cv....daca era sa fie cv menstr lipsea...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se

din 14 mar 2009 00:27 de baby

saraca fata daca ar sti ea ca i-ai pus pozele aici si ca vrei sa ii mai faci si sex oral:lol::lol::lol: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O rela

din 14 mar 2009 00:13 de EMpTy™

Asa sper și eu dar oricum sunt sigur 50% ca o se supere și iți va cere prietenie! Si încă o data daca va vedea ii spun foarte foarte sincer ca nu are dc sa se supere,și miiiiiiii de scuze!!!!!!!!!Dar a trebuit sa cer si eu părerea altora ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O relatie care

din 14 mar 2009 00:02 de EMpTy

Pai asta demonstrează ca nu mai iubește....dacă ar fii sa vadă știu ca s-ar supăra pe mine dar ea sper sa inteleaga cat de mult o iubesc.Mereu ii simt lipsa si seara ma gandesc ce as putea sa fac.Deci chiar nu știu de ce se poarta asa cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O relatie care nu-

din 13 mar 2009 23:55 de catuta09

Cel putin cu mine se purta mai frumos de cit cu tine si mi se parea ca vb mai frumos cu mn decit cu u.Si in prezent vb mai frumos cu mn decit cu tn chiar daca voi sunteti impreuna.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O relatie care nu-

din 13 mar 2009 23:49 de EMpTy

Mai cataline eu te cred...Dar nu vezi si tu cum se comporta cand a fost cu tine nu am vazut chestii de genul asta.Ti-a facut si tie asa??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O relatie care nu-mi c

din 13 mar 2009 23:45 de catuta09

Mah totasi yoo cred ca ea te iubeste chiar daca se da in spectacol fata de mn si u o iubesti asta st sigur ca daca nu o iubeai ca comb yoo cu ea...totusi ar trebui sa vb foarte serios cu ea fara sa va luati la misto cum face ea de obicei si sa vz si ...

Re: Re: Re: O relatie care nu-mi convine din cauza

din 13 mar 2009 23:42 de EMpTy

Nu e jegoasa mai dar....asta stiu si eu ca a asteptat cadoul...daca a vz ca nu a primit nimic de la prietenul meu m-a ales pe mine!Cred ca are ceva planuri de rezerva sau nu chiar....

Re: Re: O relatie care nu-mi convine din cauza ei

din 13 mar 2009 23:38 de EMpTy

Dn cate vad eu ea nu-mi prezinta respect,si nici atentie....eu nu vreau sa se supere pe mine dar asta este adevarul ANGELA....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O relatie care nu-mi convi

din 13 mar 2009 23:34 de EMpTy

Ete na dar m-ai enervat ce voiai sa fac..Ti-am zis ca nu voiam sa vii si tu dar oricum a fost....sa mergem pe prezent;);):((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Re: Re: Re: Re: Re: O relatie care nu-mi convine d

din 13 mar 2009 23:32 de catuta09

Parerea mea e ca de 8 martie ai fost un mare prost.Cine dr te-a pus sa te env pe mn ??? Mureai daca mr si yoo cu u la ea sa ii dai floarea si cadoul???

Re: Re: Re: Re: O relatie care nu-mi convine din c

din 13 mar 2009 23:17 de EMpTy

Nu cred ca au toti dreptate dar oricum nu stiu de ce se poarta asa cu mine...eu chiar o iubesc..mereu i-am daruit ceva cu ocazia lui 1 Martie,8...din partea ei nu se vede nici o apreciere...un alt prieten mi-a zis ca daca nu ii dadeam un cadou de ...

Re: Am un testicul de 400 g

din 13 mar 2009 22:05 de Firefox

Daca vrei sa fii nesimtit, fii pe portiunile unde modereaza altcineva:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral

din 13 mar 2009 22:03 de Lenor

:D edit:pozele au fost sterse... [i][Cenzurat de ExoticDream][/i] Ma bucur sa aud asta de la o femeie vad ca voturile si parerile sunt cam la egalitate,deci banuiesc ca am gresit cand am crezut ca fetele nu sunt la fel de dornice ca ...

eu vin tot cu o itnrebare

din 13 mar 2009 21:10 de Narcisa_92

E prima data cand scriu pe un forum si sper sa apara in rubrica care trebuie. Probabil ca o sa ti se para stupid dar am nevoie de o confirmare. Akum 3 luni am facut petting cu prietenul meu si la un moment data fost foarte aproape de vaginul meu m-a ...

Re: dragoste in apa

din 13 mar 2009 20:46 de HellCritical

intra apa :)))))))))))) ... atunci chiar ca pompezi =))))))))))))))))))

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1514 din 3732
«   1 ... 1511   1512   1513   1514   1515   1516   1517 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare