Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Vreau doar un sfat , daca se poate din 16 mar 2009 10:00 de Incepator
Uitasem sa adaug faptul ca, totusi mare grija la masturbare, unele din persoanele sexului feminin nu cunosc limita la asa ceva ...
Re: Se poate o fata sa nu fie stramta chiar dac e din 16 mar 2009 07:41 de radu
sti ce cred eu?....cred k nu prea este el dotat:))
Re: Re: Vreau doar un sfat , daca se poate din 16 mar 2009 02:20 de SweetDisaster
Scurt si la obiect ! :ok: :,
Se poate o fata sa nu fie stramta chiar dac e virg din 16 mar 2009 01:22 de ioana_ioana
buna am o intrebare daca ma ajuta cineva.Tocmai mi-am inceput viata sexuala.Si am o problema cu partenerul din anumite cauze.Deci eu nu am mai facut-o pana nu de mult cu nimeni el a fost primul,iar problema e ca,el spune ca nu a simtit nimic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a peni din 16 mar 2009 01:18 de Zoro
Re: de ce ? din 16 mar 2009 01:08 de the_gogu
ok e foarte incurcata treaba dar sa analizam...tu stai cu el pentru protectie zici...cine te pune sa umbli singura prin cluburi de care stii ca nu e bine sa umbli singura prin ele...analizeaza singura situatia si incearca sa-ti dai singura seama daca ...
Sa fie doar o obsesie sau iubire? din 16 mar 2009 00:32 de anonima
buna .. deci .. am fost cu un baiat aproximativ aproximativ 6 luni .. baiatul acesta ma ajutat sa scap de un fost iubit al meu .. care ma violat dar devenise obsedat de mine .. prima data nu tineam la el .. dar apoi am inceput sa tinem unu la altu ...
Re: Insarcinata? din 15 mar 2009 23:12 de simosimina
nu ai cum sa ramai:)
Re: Webchat din 15 mar 2009 22:13 de ExoticDream
Eu zic ca este. Dupa parerea mea, orice tine de intimitate nu se practica decat alaturi de partener. Sexul, fie el si simulat cu jucarele pe webchat, reprezinta o forma de intimitate cu cineva, nu se compara cu a iesi la o cafea si a schimba o ...
Re: Re: 1 an si tot nimic din 15 mar 2009 21:58 de ExoticDream
Crezi ca este chiar atat de simplu sa uiti ceea ce iubesti? Ai trecut prin asa ceva? Nu-ti doresc, dar.... nu mai spune ca vointa iti rezolva usor problema...
De acord cu tine ca ar trebui sa o intrebe direct... Poate fata vrea, cine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mar 2009 21:09 de ExoticDream
Unii dintre colegii de la curs erau baietasi de cartier (motiv pentru care, la un moment dat, m-am retras) care erau nemultumiti de modul in care se bateau in spatele blocului si venisera sa invete sa se lupte stiintific! Vezi tu, pana si ei se ...
Re: Sarutul cu limba din 15 mar 2009 20:49 de asdfghj
trebuie sa poti este ca si cum ai fii legata de pat si nu ai ce sa faci inafara de asta si de sex fara prezervativ trebuie doar sa incerci
[i][Cenzurat de ExoticDream: fara numere de telefon pe-aici!][/i]
Re: Re: Re: Insarcinata? din 15 mar 2009 20:28 de trixi
Buna tot eu sunt,
as vrea sa va mai intreb ceva...ciclul mi-a venit perfect normal ( la data ma refer) dar a 2-a zi a fost mai putin decat de obicei , as vrea sa stiu daca ii vre-un semn ca totusi as putea fi insarcinata ( tinand cont de faptul ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral din 15 mar 2009 19:28 de fernando
nu sunt si traduse??
Re: Dezvirginarea... din 15 mar 2009 19:25 de HoneyPie
[b]daca vorbesti cum scrii,e clar :)[/b]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RELATIE CU UN BARBAT I din 15 mar 2009 19:04 de valentine
oh my.......nu ma pot abtine sa nu rad
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RELATIE CU UN BARBAT I din 15 mar 2009 18:56 de the_gogu
spui ca ai un sot minunat si pe tine te doare fix in cur de asta...pe bune acum ce sa mai credem despre voi? facem tot ce putem sa va facem fericite si voi v-o trageti cu altii
scuze de exprimare dar nu m-am putut abtine...intelegeam daca aveai ...
Re: Re: Re: Virginitate din 15 mar 2009 18:49 de the_gogu
so...what? mai iei o pauza si o mai faceti o data e normal sa dureze putin prima data ca nah...si nu o sa fie un minut stiu cum e senzatia ca toti am trecut prin asta
deci...daca ejaculezi repede foarte bine o mai faceti inca o data ce atatea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rositul la fata din 15 mar 2009 18:40 de baby
si daca rosesti ce?:huh:
se sfarseste lumea?:`
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rositul la fata din 15 mar 2009 18:11 de RAC
pe naiba ! numai prostii ........chestia asta cu..."daca vad fetele ca inrosesti " e ca satzi ridice moralu! orice persoana care nare probleme cu inrositu si te vede ca te inrosesti tu zic in gandul lor " ce fraer" , "ce fatalau"! :(( ! eu am ...
Pagina 1511 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||