Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Partenera mai activa sexual ca tine

din 31 mar 2009 21:41 de pacpac

nu.pt ca eu am grija sa fac in asa fel in cat sa nu-i fie jena sa-mi zica daca a fost sau nu bine,cum vrea...etc si mereu incerc sa fac tot posibilul s-o satisfac pe ea,pt ca daca e ea satisfacuta at sunt si eu.Deci nu am de ce sa ma ingrijorez ...

Re: virginitaea

din 31 mar 2009 21:28 de sweety16

Depinde cum te masturbezi.Clitoridian sau vaginal?Daca te masturbezi vaginal e logic ca nu mai esti virgina...

Partenera mai activa sexual ca tine

din 31 mar 2009 20:52 de VladX

Deci, cum am zis, noua prietena care lucreaza la videochat,.. si am ajuns la partea ..cu fosti, si spre uimerea mea ..a avut mai multi parteneri sexuali ca mine .. si mi-a venit o idee noua cand am auzit :) V-ati simti putin ingrijorat de ...

Re: virginitaea

din 31 mar 2009 20:05 de deuzza666

da:cat: oricum ar fi .. virginitatea nu consta neaparat intr-un himen

Virgina dupa masturbare?

din 31 mar 2009 20:02 de help me

mai sunt virgina daca ma mastubez? va rog rsp urgent...as vrea sa stiu daca ma masturbez mai sunt virgina?

Re: Targ de carte, muzica si film KILIPIRIM la Dal

din 31 mar 2009 16:58 de pacpac

ai zis degeaba:))))

Re: Cum sa-i spun ca o plac?

din 31 mar 2009 16:08 de mirel

si eu am avut aceiasi problema nu stiam cum sai spun ca o plac dar intro zi un baiat mea spus sai spun in fata si iam spus eu eream sigur ca o sa ma refuze pentru ca de obicei nici nu ma baga in seama dar iam spus si a acceptat sa fie prietena mea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 31 mar 2009 15:51 de vladbodan

iti bati joc de mine? ca nu m-am prins:huh: pai daca nu ar mai exista profile de electronica unde s-ar mai misca lumea omule? peste tot in lume exista scoli de electronica, de acolo apar pasionatii de electronica care poate ajung sa inventeze ...

Re: Re: Re: Re: Re: Toate soacrele sunt la fel ?

din 31 mar 2009 15:25 de pacpac

Soacra ma iubeste,mama o iubeste pe sotie :))).Singurul lucru care mi l-a zis mama a fost atunci cand am venit prima data cu ea acasa si a vazut mama ca e cam serioasa treaba intre noi 2,m-a intrebat daca nu cumva e cam mare pt mine,sotia fiind cu 4 ...

Re: Re: Re: Re: Toate soacrele sunt la fel ?

din 31 mar 2009 15:07 de veraoc

Hmm, cred ca intradevar toate sunt la fel , in sensul ca toate sunt geloase pe iubitele care apar in viata fiilor lor . Dar parerea mea este ca atata timp cat ele vad ca le iubesti fiul si pe ele le respecti , nu apar probleme majore . Si eu am o ...

Re: Re: Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala

din 31 mar 2009 14:05 de the_gogu

nu spuneam sa o vrajeasca, doar ca mi se pare penibil sa te duci la ea sa-i spui "Draga stii, vreau sa facem sex...ce zici?" am spus doar sa inceapa el, sa o faca sa se simta bine pentru crearea unei atmosfere, sa-i dea de inteles ca o vrea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata

din 31 mar 2009 13:44 de vladbodan

ti se pare, un om casatorit ar trebui sa fie cat de cat independent, nu sa depinda de straini, continui sa te injosesti prin chestia asta dar tu inca nu realizezi, ca nu vei sti niciodata cand va incepe iar si iar si iar si iar ... si atunci cine ...

Re: Re: Re: Re: ? de ce ?

din 31 mar 2009 13:33 de pacpac

Pai tre sa ii spui.si at cand ii spui,il ti in brate,il mangai,il pupi pe buze si dupa ce ii spui incercati sa facti cum va place la amandoi.Daca lasa botul,ii spui clar ca tu il iubesti si nu ai zis sa il jignesti,nicidecum,ai spus ca nu ai de ...

Re: Probleme cu potenta dupa Naposim!

din 31 mar 2009 13:28 de Listener

Naposim :lol::lol::lol: Ma jur ca in tara asta exista niste rupti de clasa intai :lol::lol::lol: PS:Decat sa incercati sa imitati ceva mai bine lasati-o balta ...daca chiar vreti mai strangeti bani si eventual luati ceva de la biotech ...

Re: Am dezvirginat-o (cu degetul)???

din 31 mar 2009 13:03 de pacpac

da si a rams si gravida.sa vezi omor ce-ti iei de la tatal ei

Re: Am dezvirginat-o (cu degetul)???

din 31 mar 2009 11:41 de ExoticDream

Nu mai deschide 15 topicuri cu acelasi subiect, ai putintica rabdare si ti se va raspunde! EU vad ca te grabesti la joaca de-a sexul la 15 ani, dar nu se va intampla nici o nenorocire daca mai trec cateva ore pana cand afli daca ai dezvirginat pe ...

Re: Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala

din 31 mar 2009 09:47 de ExoticDream

Daca e prietena lui, de ce nu poate sa-i spuna ce-si doreste, de ce nu simte si ea aceeasi dorinta? Ce fel de prietena este aceea pe care trebuie sa o pacalesti/vrajesti ca sa ajungi sa faci sex cu ea?!? Nu cred ca vorbim de o relatie prea ...

Am dezvirginat-o (cu degetul)???

din 31 mar 2009 09:39 de george

buna...am si eu o intrebare.m-am jucat cu prietena mea(virgina) si i-am bagat degetu...a durut-o putin,dar banuiesc k e normal daca a fost prima oara knd am facut asta.am dezvirginat-o???raspunsuri urgent

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata dac

din 31 mar 2009 09:37 de ExoticDream

Eu i-as fi spus... Gandeste-te cum ar fi sa afle el intr-o buna zi... S-ar simti mintit, inselat, si-ar imagina ca lucrurile au stat mult mai rau decat in realitate si probabil relatia de cuplu ar fi zdruncinata considerabil. Daca nu te simti cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata

din 31 mar 2009 08:20 de pacpac

Asa e, vlad ala e un magar. O sa-i aplic o corectie fizica data viitoare cand se mai ia asa de lume:))))

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1487 din 3732
«   1 ... 1484   1485   1486   1487   1488   1489   1490 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare