Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Fetitele din ziua de azi..

din 25 aug 2008 11:20 de dan_is

si eu cred ca tine de educatia primita acasa , daca iti educi copilul cum trebuie sunt slabe sanse sa se apuce de toate prostiile si asta trebuie facut de cand este mic ...ca daca a ajuns la o anumita varsta degeaba mai incerci . acu depinde cum ...

Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu ?? help ..

din 25 aug 2008 10:30 de ankka

Oameni buni! Ce e cu scrisul asta?? :blink: In alta ordine de idei... e ok daca simti ca iti doresti sa se intample, chiar daca ai numai 16 ani. 3 luni e suficient timp intr-o relatie pentru a putea trece la aceasta etapa. quote] wow 3 ...

Fetitele din ziua de azi..

din 25 aug 2008 10:27 de baby

in ziua de azi fiecare urmareste sa primeasca ceea ce ii lipseste:ermm: sex, bani,distractie, iubire,afectiune etc etc eu nu prea am stat sa imi analizez colegele cu toate ca fara sa vreau observam care e mai "destrabalata" si care e fata ...

Re: Re: Re: Satisfacerea partenerei

din 25 aug 2008 09:53 de vera_mary88

asa-i :ok: Si inca ceva te felicit ca iti doresti sa o satisfaci si ca nu esti doar un alt egoist care se gandeste doar la satisfactia lui...Eu cred ca preludiul e putin prea lung....aasa..dar discutati afla ce ii place si daca este sincera si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetitele din ziua de azi..

din 25 aug 2008 09:38 de bianca09

da sunt unele care se cred smechere daca au un prieten mai mare ca si ele ..........

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 aug 2008 06:41 de ankka

ok...ms

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata

din 25 aug 2008 02:21 de Doc

Pai, in primul rand sa iti vezi de scoala. Apoi, daca ai nelamuriri in legatura cu spalatul pe dinti, cu igiena corporala .... sa ne intrebi.

Re: Re: Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l

din 25 aug 2008 01:56 de Doc

Pai simplu, daca te iubeste, va astepta pana te vei simti tu pregatita.

Re: Ce sa cred

din 25 aug 2008 01:53 de simosimina

Faza e k inainte nu iti dadea atentie datorita faptului k stia sigur 100% k u esti acolo..o placi si poate apela cand are chef la u...Iar acum..knd u umbli cu alte fete..s-a intors roata..si si-a dat seama k nu mai esti acolo pt ea..si te vrea ...

Re: Prezervativul prelungeste sau nu actul sexual?

din 25 aug 2008 01:34 de simosimina

Da ai dreptate...dar...placerea nu este aceeasi... Eu sunt fata..am facut-o inainte cu prietenul meu numai cu prezervativ..si acum folosesc anticonceptionale..si da-mi voie sa iti spun..k numai cand ma gandesc la prezervativ..nu mai vreau! Sa ...

Re: Ce sa cred

din 25 aug 2008 00:28 de Incepator

Nici ea nusrie ce vrea....nu ii mai acorda sanse....Cu mine sau fara mine ? Aici e raspunsul tau ;) .

Re: Re: Ce sa cred

din 25 aug 2008 00:25 de Coracao

daca chiar te vrea cu adevarat va lupta pt tine.concepe niste teste ca sa-ti dai seama de asta

Re: Re: Re: Prezervativul prelungeste sau nu actul

din 25 aug 2008 00:19 de Coracao

Prezervativul chiar prelungeste actul.incearca un prezervativ cu striatii sau puncte sa vezi daca il prelungeste sau scurteaza ;)

Re: Re: Re: Re: Sex cu o amica

din 25 aug 2008 00:18 de Coracao

prietenia nu include si astfel de ajutor la nevoie dar nici nu il exclude.depinde ce relatie ai tu cu amica ta.daca sunteti mai...libertini...care-i problema???

Re: Re: Re: Re: 14 ANI 6CM

din 25 aug 2008 00:07 de Guest

nu

Re: Re: Re: Re: Re:

din 24 aug 2008 23:22 de Doc

B.T.S. se poate contacta daca se intretin relatii sexuale normale/orale fara prezervativ, la fel cum exista posibilitatea de a ramane insarcinata daca nu folosesti metode contraceptive.

Re: Re: Re: Fetitele din ziua de azi...........

din 24 aug 2008 22:03 de juanitos

si fosta mea prietena(are aproape 15 ani si cea mai mare dorinta a ei este sa creasca, cat mai repede "sa faca ce vrea ea").....a avut numai prieteni cu cel putin 4 ani mai mari decat ea(inclusiv eu), si cand o intrebam de ce, a zis k cei de varsta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Rusinea de a te dezbraca fata

din 24 aug 2008 20:54 de nebunu

pai daca trag prea mlt de fiare nu o sa ramana mik ??? (X)

Re: Re: Re: Re: Re:

din 24 aug 2008 16:55 de sgc

aplici punctual fondul de ten pe tatza, gat, decolteu( pentru ca daca, ramai hotarata sa-l folosesti in continuare trebuie sa incerci sa dai o nuanta apropiata de cea pe care o obtii pe fatza si gatului si decolteului), umezesti degetele si palmele, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: masturbarea

din 24 aug 2008 09:50 de kennyanu

@ nypd: las ca mircea badea tot afirma ca este virgin desi are vreo 35 de ani, dar ma rog fiecare face ce vrea. multumesc de raspunsuri. as mai avea o intrebare/curiozitate si va las in pace. este adevarata faza cum ca daca te masturbezi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1793 din 3732
«   1 ... 1790   1791   1792   1793   1794   1795   1796 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare