Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Fetitele din ziua de azi.. din 25 aug 2008 11:20 de dan_is
si eu cred ca tine de educatia primita acasa , daca iti educi copilul cum trebuie sunt slabe sanse sa se apuce de toate prostiile si asta trebuie facut de cand este mic ...ca daca a ajuns la o anumita varsta degeaba mai incerci .
acu depinde cum ...
Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu ?? help .. din 25 aug 2008 10:30 de ankka
Oameni buni! Ce e cu scrisul asta?? :blink:
In alta ordine de idei... e ok daca simti ca iti doresti sa se intample, chiar daca ai numai 16 ani. 3 luni e suficient timp intr-o relatie pentru a putea trece la aceasta etapa. quote]
wow 3 ...
Fetitele din ziua de azi.. din 25 aug 2008 10:27 de baby
in ziua de azi fiecare urmareste sa primeasca ceea ce ii lipseste:ermm:
sex, bani,distractie,
iubire,afectiune etc etc
eu nu prea am stat sa imi analizez colegele cu toate ca fara sa vreau observam care e mai "destrabalata" si care e fata ...
Re: Re: Re: Satisfacerea partenerei din 25 aug 2008 09:53 de vera_mary88
asa-i :ok:
Si inca ceva te felicit ca iti doresti sa o satisfaci si ca nu esti doar un alt egoist care se gandeste doar la satisfactia lui...Eu cred ca preludiul e putin prea lung....aasa..dar discutati afla ce ii place si daca este sincera si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetitele din ziua de azi.. din 25 aug 2008 09:38 de bianca09
da sunt unele care se cred smechere daca au un prieten mai mare ca si ele ..........
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 25 aug 2008 06:41 de ankka
ok...ms
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata din 25 aug 2008 02:21 de Doc
Pai, in primul rand sa iti vezi de scoala. Apoi, daca ai nelamuriri in legatura cu spalatul pe dinti, cu igiena corporala .... sa ne intrebi.
Re: Re: Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l din 25 aug 2008 01:56 de Doc
Pai simplu, daca te iubeste, va astepta pana te vei simti tu pregatita.
Re: Ce sa cred din 25 aug 2008 01:53 de simosimina
Faza e k inainte nu iti dadea atentie datorita faptului k stia sigur 100% k u esti acolo..o placi si poate apela cand are chef la u...Iar acum..knd u umbli cu alte fete..s-a intors roata..si si-a dat seama k nu mai esti acolo pt ea..si te vrea ...
Re: Prezervativul prelungeste sau nu actul sexual? din 25 aug 2008 01:34 de simosimina
Da ai dreptate...dar...placerea nu este aceeasi... Eu sunt fata..am facut-o inainte cu prietenul meu numai cu prezervativ..si acum folosesc anticonceptionale..si da-mi voie sa iti spun..k numai cand ma gandesc la prezervativ..nu mai vreau! Sa ...
Re: Ce sa cred din 25 aug 2008 00:28 de Incepator
Nici ea nusrie ce vrea....nu ii mai acorda sanse....Cu mine sau fara mine ? Aici e raspunsul tau ;) .
Re: Re: Ce sa cred din 25 aug 2008 00:25 de Coracao
daca chiar te vrea cu adevarat va lupta pt tine.concepe niste teste ca sa-ti dai seama de asta
Re: Re: Re: Prezervativul prelungeste sau nu actul din 25 aug 2008 00:19 de Coracao
Prezervativul chiar prelungeste actul.incearca un prezervativ cu striatii sau puncte sa vezi daca il prelungeste sau scurteaza ;)
Re: Re: Re: Re: Sex cu o amica din 25 aug 2008 00:18 de Coracao
prietenia nu include si astfel de ajutor la nevoie dar nici nu il exclude.depinde ce relatie ai tu cu amica ta.daca sunteti mai...libertini...care-i problema???
Re: Re: Re: Re: 14 ANI 6CM din 25 aug 2008 00:07 de Guest
nu
Re: Re: Re: Re: Re: din 24 aug 2008 23:22 de Doc
B.T.S. se poate contacta daca se intretin relatii sexuale normale/orale fara prezervativ, la fel cum exista posibilitatea de a ramane insarcinata daca nu folosesti metode contraceptive.
Re: Re: Re: Fetitele din ziua de azi........... din 24 aug 2008 22:03 de juanitos
si fosta mea prietena(are aproape 15 ani si cea mai mare dorinta a ei este sa creasca, cat mai repede "sa faca ce vrea ea").....a avut numai prieteni cu cel putin 4 ani mai mari decat ea(inclusiv eu), si cand o intrebam de ce, a zis k cei de varsta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Rusinea de a te dezbraca fata din 24 aug 2008 20:54 de nebunu
pai daca trag prea mlt de fiare nu o sa ramana mik ???
(X)
Re: Re: Re: Re: Re: din 24 aug 2008 16:55 de sgc
aplici punctual fondul de ten pe tatza, gat, decolteu( pentru ca daca, ramai hotarata sa-l folosesti in continuare trebuie sa incerci sa dai o nuanta apropiata de cea pe care o obtii pe fatza si gatului si decolteului), umezesti degetele si palmele, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: masturbarea din 24 aug 2008 09:50 de kennyanu
@ nypd: las ca mircea badea tot afirma ca este virgin desi are vreo 35 de ani, dar ma rog fiecare face ce vrea.
multumesc de raspunsuri.
as mai avea o intrebare/curiozitate si va las in pace.
este adevarata faza cum ca daca te masturbezi ...
Pagina 1793 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
53 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||