Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 23 aug 2008 11:10 de ankka
incerk sa fac in asha fel inkt s fie totu bine...voi incerka sa iau o decizie corecta...v-a ramane de vazut...
Re: Re: Re: intrebare!!! din 23 aug 2008 10:33 de simosimina
pastila se ia in prima zi a menstruatiei..Dupa ce se termina folia, 7 zile nu mai iei..iar apoi a 8a zi incepi urmatoarea folie. :-*:-*:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 23 aug 2008 10:08 de Incepator
Annkka si prezervativu' se poate sparge daca el e asa de intaratat .
Plus ca daca asta nu te va lua usor saruturi(urechi, gat, sani, pasarica) atingeri in asa fel incat sa simti ca faci DRAGOSTE n.u. SEX, nu vei simiti ca faci ceva .
Avea ...
Re: : intrebare!!! din 23 aug 2008 10:06 de anca
Re: Re: Re: Re: Sfat prietenesc din partea moderat din 23 aug 2008 08:59 de katherine
:lol::lol::lol::lol:
Cum de esti atat de sigur, Vali?
Re: Re: Re: Re: Re: din 23 aug 2008 07:23 de fane_joy2009
draga mea ancutza trezeste la realitate fata mea daca el te iubeste asa cum pretinte te va astepta si sa iti mai spun o chestie baieti in ziua de azi baieti sunt cam mitocani si nu se gandesc decat la placerile lor asa ca sfatul meu este sa il lasi ...
Re: Re: Re: Sfat prietenesc din partea moderatoril din 23 aug 2008 06:05 de valentine
Daca ai sti tu tudores ce buna-i katherine....:cat: aproape la fel de buna ca ExoticDream...:cat:
Re: Re: Re: Re: din 23 aug 2008 06:01 de ankka
BTS se pot lua dak nu te protejezi si la fel k burtica la guritza...etc ar fii ce ?(?):-`
Re: Re: Rusinea de a te dezbraca fata de altcineva din 23 aug 2008 03:19 de pancone
pa si ce daca are peste 18 ani poate sa stea dezbracat in public
(?):D:blink::blink:(?)(?)
Re: Re: Re: Pentru cei buni... din 23 aug 2008 03:13 de nypd
lasati-le ma baieti sa fie calcate in picioare de altii daca nu le place binele si VA ROG DIN SUFLET sa nu cumva sa le primiti inapoi daca vin "ranite
"...imi vine sa vomit
Re: Re: Re: Re: Re: Re: rusinea din 23 aug 2008 02:47 de Rayku
crede-ma trebuie sa incerci din toate ..publicu ii incita....o stii ea fata
Re: Re: Re: Re: Re: rusinea din 23 aug 2008 02:42 de eu08
pai indivizii aceia ce cautau in camera.....daca vrei sa faci ceva cu rietena ta nu trebuie sa fitzi singuri????
Re: Re: Re: se poate dezvirginare cu degetul din 23 aug 2008 02:32 de Rayku
acum este momentul sa intervin :) ma simt dator nu de alta..
Re: Re: Sfat prietenesc din partea moderatorilor din 23 aug 2008 02:18 de ExoticDream
Conform DEX:
A SCUIPÁ, scúip, vb. I. 1. Intranz. A elimina din gură salivă, flegmă etc. cu o mişcare specifică a buzelor şi a limbii. ♦ Tranz. A arunca scuipat asupra (sau în urma) cuiva sau a ceva (sau a face numai gestul ...
Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 23 aug 2008 01:18 de iosif
Nu cred ca vei avea bafta la femei labosule
Re: Re: Re: Re: Re: Este ilegal sexul cu o fata de din 23 aug 2008 01:14 de Rayku
daca o gaseam io, puscaria era ultimu lucru la care ma gandeam :rolleyes: io zic sa-i dai c-o viata ai :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: scz din 23 aug 2008 01:12 de iosif
Sa sti ca daca o freci pe femeie cum trebuie nu conteaza marimea.
poti sa o ai mare si sa nu o lovesti cum trebuie si na-i facut nimic. sau sa o ai mare si moarta
Re: dialogul era cu moderatorul si nu ca_katherine din 23 aug 2008 01:07 de katherine
Sufar si plang lacrimi amare....iti mai dau niste sfaturi: ,,jargonul" nu este acelasi lucru cu ,,argoul", asa ca mai uita-te printr-un dictionar, chiar si unul on-line, daca tot stii sa intri pe Google...si atunci cand decizi sa te aventurezi ...
Re: Re: Re: Re: rusinea din 23 aug 2008 00:51 de Rayku
adica ai ajuns la faza in care ti-o pui la 15 ani si ti-e rusine sa te dezbraci de fata cu altii?daca asta e marea ta problema...
poti sa incerci sa o dai pe prietena ta la ceilalti din camera...astfel te asigur io ca nimeni n-o sa mai fie atent ...
Re: Merita sa-l mai iert? din 23 aug 2008 00:12 de ExoticDream
Nu, nu mai merita nici macar un ADIO spus/scris (insa numai daca tu nu ai nicio vina in situatia asta)! Un om care te iubeste nu se comporta in felul asta, mai ales ca nu are nici macar scuza varstei! Probabil ca in timpul relatiei cu el ai avut ...
Pagina 1795 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||