Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re:

din 22 aug 2008 14:48 de pcgeek

sgc, nu cred ca are studii de sociolog, asa ca as putea sa nu am probleme la cerutul ID-ului.Btw, ești o "ea"?:D Acum, ca sa vedeti in ce lume ciudata si cruda traim, prietenei ei ii place mine.Si cum am fost apostrifat de vre 3-4 persoane am ...

Re: Re: Re: Re:

din 22 aug 2008 14:36 de sgc

domnul administrator, pe dvs. va v-a omora inteligenta. sa recapitulam: 1. apa distilata consumati dvs., eu si oricare pamantean, deoarece, apa distilata se obtine prin fierberea apei plate. prin urmare fie ca beti ceai, cafea, consumati supa, ...

dialogul era cu moderatorul si nu ca_katherinei

din 22 aug 2008 14:06 de tudores

Vad ca_katherine tot ma sacai cu flegma, desi eu nu i-am sugerat celui cu problema, niciodata sa o flegmeze, ci sa o scuipe ca persoana, pe acea fata nu s-o scuipe pe persoana si asta in ultima instanta cand nu ar mai fi avut alta solutie. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm la virgine?:-?

din 22 aug 2008 13:24 de tudores

Deci tu-mi explici, ca ea ar trebui sa tipe numai cand a lasat balta sub ea si a avut orgasm. Parerea mea personala, este ca femeia ar trebui sa se multumeasca cu putin - crescendo pana la mai mult. Daca-i dai prea mult deodata, cere si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 22 aug 2008 12:52 de tudores

Da-mi voie sa te luminez. Atentie ca vin pe tunel cu lampashul pe cap si caut o luminita de la capatul tunelului, dar daca gasesc o vera, nu strica.:D Sincer? Eu cred ca tie iti plac aia care sunt cu par pe piept, pe spinare si cu cioc, ...

Re: Help Me :(

din 22 aug 2008 11:37 de vera_mary88

Chestia e ca si lichidul acela care il elimini tu in timpul actului sexual cica contine spermatozoizi...mai bine cumpara-ti un test de sarcina si gata vede-ti care care e raspunsul daca e sau nu e...e cel mai sigur sau un control la ...

din 22 aug 2008 10:03 de vera_mary88

cu sanii ca unul e mai mare ca celalalt stiu si eu ca e normal si eu ii am asa..bine acu sa nu iti inchipui ca e o diferenta care se observa de la un km. Cu sfarcurile nu stiu ce sa zic...nu am auzit...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 22 aug 2008 09:54 de vera_mary88

Mie imi trebuie cineva care stie sa ma satisfaca..:-` Da acu nu stiu daca ai zis "aia rai la pat" in sensu bun sau in sensu rau...lumineaza-ma tudore :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm la virgine?:-?

din 22 aug 2008 09:50 de vera_mary88

Zici tu ca nu pierde ??? Si daca mimeaza si a treia si a patra ora..No stress tu sa ma simti bine ea mai are timp :.:. Eu zic ca o fata pierde daca face n felul asta astfel el nu o sa stie ca ea nu este satisfacuta si o sa continue la fel ...

Re: Re: nush ce sa fac:(

din 22 aug 2008 08:29 de ankka

nu,nu prefer sa ma lase k ochii in soare...poate se mai razgandeste,cel putin asta sper...

Re: Re: Re:

din 22 aug 2008 02:20 de nemesis

1. Apa distilata te omoara... mineralele trec din alimente si apa in sange pe baza unui gradient, practic prin osmoza. Atunci cand bei apa distilata, din cauza lipsei de minerale, mineralele din sange trec in apa din tubul digestiv. In curand vei ...

Re: Fete pe cale de disparitie...

din 22 aug 2008 01:57 de BeyondGirl

Fetele nu sunt pe cale de disparitie, dimpotriva, statistic vorbind, se nasc mai multe fete decat baieti. Desigur ca sunt fete si dragute si destepte si nefumatoare si nemaneliste. Mai ai timp sa cauti, nu dispera :) Si cand o sa-ti si pese ...

Re: STIE CINEVA MARCI BUNE DE PARFUMURI PENTRU FEM

din 22 aug 2008 01:56 de simosimina

da..cele d la chanel sunt tari rau..mai ales allure. Ar mai fi cele de la Versace(care sunt mai mult de iarna..ca sunt prea tari) si mai sunt cele d la Lancome(care mie una nu imi plac..Poeme,Tresor..) Eu una sunt fan Paco ...

Re: Re: Re:

din 21 aug 2008 22:59 de sgc

eu am inteles ca iesi cu ea in oras, in niciun caz ca iesi cu ea si cu prietena ei. daca-i spui pe-un ton foarte hotarat si suparat: "Mi-aaaaai promis, ca-mi dai id-ul de messenger!!!" n-o sa fie nici evident si s-ar putea sa fie convinsa ca nici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E bine sa

din 21 aug 2008 20:31 de carrie

In primul rand, nu exista "sperma de femeie". Apoi, nici sperma nici secretiile feminine, in mod normal, adica in cazul partenerilor sanatosi, nu contin substante care sa prezinte vreun risc pentru sanatate. Problema care se pune este una morala. ...

din 21 aug 2008 19:32 de sgc

si-ai cerut de fiecare data sfatul aici? stai linistita, ca multe au sufletul ranit pe lumea aceasta, dar nu ocupa un forum cu subiecte pentru a primi sfaturi. in tot cazul, in mod normal decizia de a ierta sau nu pe cineva, pentru adulter/pentru ...

Re: Re: Re: se mai merita!

din 21 aug 2008 19:17 de angelika

daca ai stii de cate ori l=am iertat..tot pentru ca il iubeam si credeam ca poate iese ceva bun din relatia asta... daca se intoarce la mine, chiar nu mai am puterea sa-l iert...nu cred ca sufletul meu ar accepta asa ceva...e prea mult ...

Re: is

din 21 aug 2008 19:01 de spune_lu_mam

tu nu ai ce face,te mananca in c u r rau de tot. e prea devreme! daca tot vrei sa te dezvirginezi incearca cu un baiat,nu cu degetul.:ermm:

Re: Re: se mai merita!

din 21 aug 2008 18:56 de onlyHuman

Un ultim sfat. Daca se intoarce la tine si isi cere scuze....& stuf NU IL IERTA Pur si simplu nu merita

Re: Nu simt nimic cand facem dragoste!

din 21 aug 2008 18:52 de spune_lu_mam

am si eu o intrebare: penisul este suficient de tare sau suficient de lung?daca nu este incearca sa il masturbezi un pic si isi va face efectul.succes%%-

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1797 din 3732
«   1 ... 1794   1795   1796   1797   1798   1799   1800 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare