Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 21 aug 2008 09:56 de vera_mary88

auzi acolo da nu stiam ca ardelencele umbla dupa aia buni la pat :lol: Eu is ardeleanca :~*

Re: Re: Re: Re: Orgasm la virgine?:-?

din 21 aug 2008 09:55 de vera_mary88

Eu am avut orgasm prima data cand am avut un act sexual..Doar ca eu ma si ajutam adica in timp ce el facea miscari de in and out eu imi stimulam clitorisul si asa am ajuns la orgasm...Asta depinde de fata eu una nu am avut decat o singura data orgasm ...

Re: Re: Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l

din 21 aug 2008 09:52 de vera_mary88

Neeee nu te iubeste asta nu e iubire....Daca te iubeste asteapta pana cand te simti tu pregatita...Nu face greseala sa te culci cu el doar de dragul de ai demonstra ca il iubesti.Iubirea se poate demonstra si altfel..ai grija ca s-ar putea sa ...

Re: Dubios

din 21 aug 2008 09:48 de vera_mary88

nu inteleg prea bine ce ai vrut tu sa zici..da detalii...

Re: Re: Fete pe cale de disparitie...

din 21 aug 2008 09:23 de Br27crs

E stupid sa crezi ca nu exista o fata SI frumoasa si desteapta si harnica si toate cele...;);) insa cele care sunt asa au avut parte de niste experientse de kkt si nu mai au incredere ;);) crede'ma ca exista;)

Re: Fete pe cale de disparitie...

din 21 aug 2008 07:30 de ankka

cred k mai exista,dar trebuie sa cauti bine;))

Re: Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l iub

din 21 aug 2008 07:10 de ankka

nu stiu:(

Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l iubesc?

din 21 aug 2008 02:15 de moldo-rusu

pare cam ciobanash prietenul tau.....el crede ca daca prietena nu face sex cu el inseamna ca nu-l iubeste???.....daca se duce la fetitzele dfe pe centura...alea accepta imediat...asta inseamna ca ele il iubesc dupa ce o fac cu el????

Re: Re: Re: Re: Re:

din 21 aug 2008 02:09 de semaforovic

daca e moldoveanca si ai mai multzi bani decat cel din suceava...fi sigur ca va veni la tine ;).....daca e ardeleanca si tu esti bun la pat....fi sigur ca pe tine te va alege ;)

Re: Secretie vaginala netransparenta

din 21 aug 2008 02:01 de tot eu

aia e....daca ai vrut sa te f.... de la varsta asta ....... nu ai ce-i face ;);););););););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfat prietenesc

din 21 aug 2008 01:30 de AlexeyHD

pareri?... de acord cu tine :p :ok:... iar ruina viata la fata aia daca ar face kkturile alea... parerea mea? ii un n******c

Re: Re: Re: 14 ANI 6CM

din 21 aug 2008 01:21 de ExoticDream

Pai daca din 18.08.2008, ora 16:07 si pana in 19.08.2008, ora 18:49, a crescut cu 0,6 cm, tu realizezi ca la 18 ani vei avea o frumusete de penis de.... 21 m??? :D:lol::D

Sfat prietenesc din partea moderatorilor

din 21 aug 2008 00:58 de ExoticDream

M-am sesizat eu, insa nu in sensul dorit de tine: sfatul tau "prietenesc" cu sex oral, urmat de incalificabilul, vulgarul, penibilul gest pe care imi este jena sa-l amintesc, a starnit reactii pe masura. In loc sa iti revizuiesti ideile, ai sarit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E bine sa ingh

din 21 aug 2008 00:41 de the_gogu

am zis doar de barbat pt ca nu stiam daca se aplica si in cazul femeilor. si la datul tot ce e mai bun ma refeream din corp organismul da tot ce are mai bun...nu ma refeream sentimental:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 21 aug 2008 00:38 de AlexeyHD

nush... ori mi se pare mie ori u nu ne-ai spus inca toate motivele si tainele care te framanta... si tio fii greu sa vorbesti despre ele. Daca ii asa si nu ma insel... poti sa te descarci aici fara nici o problema :p :D

Dubios

din 21 aug 2008 00:32 de Coracao

Si dupa ce ai iubit-o ca un bou si ea te-a tradat, i-a parut rau si te-a vrut inapoi, tu ai ezitat si a trecut o perioada in care ea zicea ca si-ar da si viata pentru tine, la care tu zici hai sa mai incercam...de ce ar zice ca daca nu te mai iubeste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E bine sa inghiti

din 21 aug 2008 00:28 de ExoticDream

Pai.... cum corpul da afara ceea ce este toxic (ce "nu-i convine"), nu cumva rezulta ca si sperma ar fi toxica? Sau tu consideri ca, intrand in corpul femeii sau intr-un simplu prezervativ, putem considera ca sperma este data "inauntru"?!? ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 21 aug 2008 00:26 de AlexeyHD

mda, o sa ramana in "rau" daca iti accepti destinul fara ea... de vreme ce vrei sa te impusti, nu cred ca vezi realitatea :p nu "risti" nu castigi... simplu :p :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E bine sa inghiti

din 21 aug 2008 00:11 de AlexeyHD

nu numai vitamine, :p contine si proteine, enzime, calorii si altele...

Re: Re: Sex cu vecina

din 20 aug 2008 23:52 de gerrard

ce bine de voi ca avetzi vecinutze(nu conteaza ce facetzi cu ele)......eu sunt sarac din acest punct de vedere :(:((.....uneori imi ajung sa-mi imaginez ca ma invita si pe mine o vegina(imaginara) la ea sa ii instalez un windows,sa mai vorbim,sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1799 din 3732
«   1 ... 1796   1797   1798   1799   1800   1801   1802 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare