Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Fete pe cale de disparitie...

din 19 aug 2008 17:04 de Br27crs

mai nu fi inchis in tine...;)... nu fi conservator.. fa'o tu cum vrei..exista..sa stii..;) cunosc eu cateva... din braila;) daka doresti... si daka esti din braila lasa'mi mesaj si poate iti dau id'urile lor;) aa stai..tu esti acela cu fata din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(....oare e mana

din 19 aug 2008 16:54 de Br27crs

Important este sa te placa ea;) fii tu insutzi ... si mie miera rusine si sincer in prima intalnire in orash a fost la un concert deal lui smiley si pur si simplu era juma de braila acolo si noi eram in centru multimii si ne sarutam:):)... ;) si ...

Fete pe cale de disparitie...

din 19 aug 2008 16:23 de madagascar

Am si eu o intrebare in special pentru fete...si baietii daca cunosc...Mai exista in Romania fete dragutze , destepte , nemaneliste si nefumatoare, ( sa nu mai zic si de alte aspecte mult mai grave sa drogurile si prostitutia...).....

Re: Re: Re: Cum sa fac sa rezolv problema asta

din 19 aug 2008 15:49 de tudores

Mai ai alternativa sa te freci in baie pe masina de spalat si sa dai drumu la spalat la un rand de rufe cu programul 2 ca e mai lung. Sau pe colacul de la wceu, daca zici ca tine si nu se crapa. Alta alternativa ar mai fi sa gemi mai mult ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ii este teama ca p

din 19 aug 2008 14:43 de vladbodan

fie cum spui tu , am sa etalez si problema asta in fata ei cand voi merge la ea pana atunci daca se mai poate astept si alte variante de la alte persoane

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(....oare e mana

din 19 aug 2008 14:33 de AlexeyHD

Pai si cei in neregula cu tine? Esti cumva vreun criminal in serie, vreun obsedat de pc-uri, sau ce? :D Daca cea mai frumoasa fata din liceu sa indragostit de tine, inseamna ca o gasit ceva deosebit la tine (parerea mea si cred ca si a multi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ii este teama ca poate

din 19 aug 2008 14:27 de simosimina

este un forum serios..si ti-am raspuns la intrebare..dar dk nu accepti raspunsul care ti s-a dat asta e partea a 2a.Nu stiu cum sa iti explic..sunteti prea mici..si nu stiu dk intelegi chestia asta...ca nu prea mai e atrasa de tine!E doar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ii este teama ca poate ram

din 19 aug 2008 12:50 de vladbodan

faci o mare confuzie in a crede ca toata lumea e ca tine , imi spune ca sunt momente cand vrea si cand nu vrea , eu ce sa inteleg din asta , ca o face cand se simte ea bine nu stiu care e problema ta la urma urmei cand pana si ea cauta raspuns ...

Re: Cine se ofera sa ma dezvirgineze?

din 19 aug 2008 12:26 de tudores

Daca e vorba de anal, iti trimitem un taur si te descurci tu! Iar de feciorie iti cautam o gaina sau te duci la bagaboande! Asa ca steagu sus si nu te dezarma, ca o sa-ti gasesti gaura potrivita! succes si sa ne tii la curent!

Re: Re: Re: Re: nelamurire

din 19 aug 2008 11:57 de vladbodan

ca sa iti raspund si tie , dupa ce ejaculez , normal ca ma spal cu mana nu cu picioarele , si se teme sa nu ii ajunga peacolo vreo celula de sperma , anticonceptionale nu vrea ca oricum nu ia nici un soi de medicament , si am fost primul la toate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea multe kg in minus :(

din 19 aug 2008 11:46 de Luminati

Sa stii k ai dreptate, sa ne purtam civilizat chiar daca e un forum despre sex :)

Re: Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 19 aug 2008 11:08 de tudores

Daca la 15 ani o ai de 15 cm, la 18 o sa-ti creasca la 18 cm si pana la 35 de ani cand o sa o ai de 35 cm. Pe urma o sa inceapa sa-ti creasca testiculele si parul pe spinare iar de la 36 de ani e musai sa-ti masori grosimea testiculelor in ...

Re: Re: Re: Cum imi pot convinge prietena sa facem

din 19 aug 2008 10:52 de tudores

Aici vera_mary ai foarte mare dreptate, daca lungimea sexului este prea mare sau prea mica partenerele se plang ca le-ar durea shalele. Daca ea o are prea stramta, el se simte constrans si se plange de mari dureri de penis si atunci trebuie sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfat priet

din 19 aug 2008 10:16 de tudores

Ai o gandire foarte curata frate! Daca ai da 10 lei la una sa-ti fac un sex oral.:)la o adica. Nici nu mai stiu, e mult, putin. Eu parca i-ash da o m... lui Katherine si sa se duca in targ s-o vanda:) La stilul tau de a aborda lucrurile, pe ...

Re: Re: Re: nelamurire

din 19 aug 2008 09:43 de vera_mary88

Daca sta cu frica in san asa ca vezi doamne poate ramane insarcinata daca o atingi ...lol e o porcarie...mai bine o sfatuiesti sa ia anticonceptionale ca sa stea relaxata si sa nu ii mai fie frica...sau poate nu e atrasa de tn din punct de vedere ...

Re: Ce sa cred

din 19 aug 2008 09:23 de vera_mary88

ai grija sa nu fie doar orgoliul ei si nimic mai mult..stii tu cum fac copii mici cand vor o jucarie nu? se zbat pana cand parintii le-o cumpara dupa aceea o arunca, nu le mai trebuie asa ca ai grija...:-`

Re: Re: Cum sa fac sa rezolv problema asta

din 19 aug 2008 03:29 de Spartan

Asta o sa fac. Mi se rupe de ele. O sa dau muzica mai tare sau ceva sa nu se auda Sper sa nu intre numa peste noi.

Amica sau iubita?

din 19 aug 2008 02:56 de NuVaSpun

Amici. Atat am fost ceva timp. desi eu vroiam mai mult, ea.. spunea ca nu din cauza scolii, dar tot statea cu alti tipi. in plus ne comportam ca doi indragostiti. eu mam obijnuit cu ideea dar acum ea e cea care e geloasa si se cam irita daca ma vede ...

Re: Re: Re: Re: Re: Penis curbat

din 19 aug 2008 01:54 de ExoticDream

Ne explici mecanismul? Este valabil si daca omul este stangaci? Eu am un fix: vreau sa stiu daca afecteaza si curba latimii! :blink::wacko::blink:

Re: Re: Re: par-ul pubian

din 19 aug 2008 01:05 de and

...la sub brat mai las sa "creste" unpic...:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1802 din 3732
«   1 ... 1799   1800   1801   1802   1803   1804   1805 ... 3732   »

loading...