Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Sfat prietenesc

din 18 aug 2008 16:09 de tudores

Nu intru in contradictoriu cu tine. Dar de ce te iei de mama. Nu m-am referit pana acuma la originile tele! Si n-am zis ca ideea mea este cea mai buna, dar lasa-i si pe altii sa aprecieze, daca e sau nu!

Re: Cum imi pot convinge prietena sa facem dragost

din 18 aug 2008 15:48 de tudores

Eu te sfatuiesc sa nu-ti tradezi nici intr-un fel trecutul cu ea. Nu-l da pe fata, pt ca pe urma te va avea la degetul mic, jongland cu tine. Incerca s-o duci la un doctor sa vada de ce nu vrea. Este absolut anormal sa nu-i placa...:), daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: nelamurire

din 18 aug 2008 15:35 de vladbodan

scuzama daca te supar sau ceva , dar din ce ai spus tu ... nu prea are mare legatura cu ce spun eu , daca citesti tot vei afla ca stiu ca are incredere in mine , din moment ce se rupe prezervativul , nu se rupe doar intrun punct si asa ramane ca ...

Sfat prietenesc

din 18 aug 2008 15:33 de tudores

Ma gandesc ca poti sa te joic un pic cu ea. Pune-o sa faca aerobic si sauna sa mai dea jos din tesutul adipos, si pe urma o sa-ti multumeasca in fel si chip, sau daca nu-ti place incearca sa-i explici ca nu esti de ea si daca nu intelege si nu ...

Re: Re: Ii este teama ca poate ramane insarcinata

din 18 aug 2008 15:32 de vladbodan

nu am scris anticonceptionale ... am scris folii contraceptive , sunt niste folii asemeni mentosanelor care se topesc in contact cu apa , respectiv fluidul vaginal bla bla ... si contine spermicide ... nu are nici o treaba cu pilulele, si totusi ...

Re: Re: Re: eu vreau.. ea nu stie

din 18 aug 2008 15:23 de tudores

Eu zic ca sa faci sex normal cu ea la maxim si daca stie ce vrea, se intoarce tot la p.la ta. Daca nu, trebuie sa faci neaparat sex anal cu ea si cu prietenul ei din Suceava. Mult succes si sa ne tii la curent. :)

Re: Re:

din 18 aug 2008 14:54 de sgc

de obicei, barbatii se-nsoara. asta conform traditiei care spune, ca ei sustin familia din punct de vedere financiar, bla, bla, bla. in eventualitatea divortului nu se comporta ca o muiere proasta( a propos nu-mi imaginam ca esti atat de incuiata, ...

Re: Re: Ejaculare prematura

din 18 aug 2008 14:47 de marghescuang

Multumesc mult pentru raspuns, insa problema cred k e de natura fiziologica, deoarece acelasi lucru se intampla si cand ma masturbez. Azi, "am facut sex" cu prietena mea....mi-am pus prezervativul, si la prima perforare a vaginului am inceput sa ...

Re: Ii este teama ca poate ramane insarcinata

din 18 aug 2008 14:41 de simosimina

nu are cum sa ramana insarcinata daca foloseste anticonceptionale!!! Si chiar dk e in perioada menstruatiei! Putea sa citeasca instructiunile din cutia cu anticonceptionale. Cat despre apetit sexual scazut sau nu..persoanele au un libido ...

Re:

din 18 aug 2008 14:08 de sgc

daca te-ai combinat cu ea din prima zi, adica, cum v-ati intalnit inseamna ca si sentimentele ei sunt pentru tine. ar trebui sa-i spui ce vrei ca sa stie si ea. mai mult decat atat intre a place o persoana si-a iubi o persoana este totusi o ...

Re: Re: dezbracati/e

din 18 aug 2008 13:54 de katherine

Atunci cand probez haine mi se intampla si mie sa primesc reactii dar ele sunt doar de cateva feluri; de obicei din partea prietenelor care ma insotesc la cumparaturi: ,,Te mai duci mult la solarul ala, Duuuuuaaaaaaaaaaamne!" :lol: sau ,,Nu-mi ...

Menstruatie mai devreme, risc sarcina?!?

din 18 aug 2008 12:24 de ciuperkutza

daca i'a venit menstruatia mai repede ..in urma unui act sexual neprotejat(5zile) ..e posibil sa fie o sarcina ?:blink::blink::blink::ermm::ermm:

Re: Re: Re: Re: dezbracati/e

din 18 aug 2008 11:27 de baby

dar daca vine momentul sa te dezbraci in fata unei persoane de sex opus?????:rolleyes: cum e? :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginez

din 18 aug 2008 10:33 de johhnyybz

Nu in toate cazurile...daca fata e excitata la maxim , va intra usor si fara sa o doara daca este virgina, dar daca nu stii sa o tii in extaz pe dansa la un moment data cand o bagi si o scoti o sa o doara .....tot timpul ea trebuie sa fie lubrefiata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa`i arat ca nu su

din 18 aug 2008 09:57 de boby93

iti urez succes si sper ca totul va fi bine

Re: Re: Re: purtatul lenjeriei intime la femei est

din 18 aug 2008 03:52 de DarkAngel

Prea greu sa poata cineva sa zica in lipsa unor date concrete adunate de pe un esantion consistent de femei/fete interveviate din zone diferite si cu profesii diferite ca sa raspunda la o intrebare asa de generala cum ai ridicat tu. UN raspuns dat ...

Re: Re: Re: Tata..., banii... si prietenul...

din 18 aug 2008 01:37 de ExoticDream

Imi cer scuze daca am jignit pe cineva, a fost fara intentie. M-am referit la faptul ca, in general, la un moment dat, fiecare individ este capabil sa se autoaprecieze si sa-si contureze anumite perspective/idealuri. Vine clipa in care trebuie sa ...

Re: Re: nelamurire

din 17 aug 2008 23:35 de baby

mai pe scurt mama ca is batrana si nu am rabdare sa citesc:ermm::ermm: pana la urma care e problema? ca ea nu are acelasi apetit sexual ca si tine? da esti sigur ca ii place cu tine?:huh: ia explica asa mai.....pe intelesul babelor k ...

Re: reusesc sa merg mai departe ?

din 17 aug 2008 23:07 de Nick_4you

Ce frumos :love: Vorba lui Valentine daca arati bn este totul ok si ai sanse sa iti gasesti alta dragoste Eu zic sa stai linistita si sa lasi timpul sa treaca. Acum cu inceperea facultati poti intalni un alt baiat cu care sa ai o ...

Re: nelamurire

din 17 aug 2008 22:35 de re

salut,nu sunt eu prea in masura sa dau sfaturi aici,pt ca si eu intreb si nu sunt asa experimentat,dar pot sa zic sa lasi parerile prietenilor tai si vb cu ea odata asa serios si sa i explici si sa i DEMONSTREZI ca este OK ce faceti.salut , ca sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1804 din 3732
«   1 ... 1801   1802   1803   1804   1805   1806   1807 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare