Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Iubire vs cariera

din 15 aug 2008 20:27 de deuzza666

uhmm .. ExoticDream :D scz daca m-am referit la tine ca find un baiat .. si poate in mesajul tau nici nu era vorba despre tine :D ti-am vazut profilul si :lol: am descoperit ca esti fata:rolleyes: sorry:blink:

Re: Re: Re: Re:

din 15 aug 2008 19:46 de sgc

intrebarea i-ai adresat-o in mesajul urmator celui in care-o sfatuiai razand sa-si puna apa oxigenata.

Re: Re: Re: Re:

din 15 aug 2008 19:22 de simosimina

cercelul este din argint,deci nu are cum sa se oxideze! iar salonul este unul foarte bun.Am urmat sfaturile..dar degeaba.Am auzit k dk pun cercel de aur se vindeca mai usor..

Re: Re: Re:

din 15 aug 2008 18:55 de deuzza666

emo .. ma mananca piele cand aud de cuvantu asta .. teribilisti obsedati de suferinta..daca e emo .. cruta-i viata :mellow:

din 15 aug 2008 18:51 de deuzza666

si tocmai deaia am pus intrebarea inainte de ceea ce am spus .. daca si l-a facut la un salon,persoana care i l-a facut i-ar fi spus cu siguranta ce trebuie sa faca .. si evident nu i-ar fi pus orice metal care s-ar fi putut oxida

din 15 aug 2008 18:41 de vera_mary88

fii sincer cu ea daca o minti mai rau faci si chiar daca e emo nu inseamna ca toti emo kizi de arunca de la etaj :ok: spune-i ca nu vrei decat sa fiti amici...nu o lungi prea tare ca nu e bine..:wacko:

Re: Re: Masturbarea in exces dauneaza?

din 15 aug 2008 18:23 de dan

si am mai incercat ceva. daca te masturbezi cu vreo 20-30 minute inainte de a face sex actul sexual dureaza ceva mai mult. deci poate sa ajute uneori:p

Re:

din 15 aug 2008 17:23 de sgc

:huh: radeti, glumiti foarte des, tu n-o placi si abia daca v-ati vazut pe strada!?:huh:

Re: Re:

din 15 aug 2008 17:12 de sgc

cred ca nu puteai de un sfat mai nepotrivit, in conditiile in care, cine stie din ce metal o fi minunea aceea infipta-n buric.

Re: my life

din 15 aug 2008 16:06 de deuzza666

Incotro ma indrept? In nestire,urc treptat scarile vietii mele.Zi dupa zi,saptamana dupa saptamana ma schimb si trece timpul.Visez .. visez la a o abatere de la normal si acela sa fie drumul pe care-l voi urma,visez sa zbor pe linia ...

Re: Pierce in buric

din 15 aug 2008 16:01 de deuzza666

uhm .. depinde de cum ai avut grija de el .. eu am doar de doua luni si e mai mult decat ok :) foloseste apa oxigenata daca chiar vrei sa il pastrezi :lol:

Re: Re: Re: Re: Este ilegal sexul cu o fata de 16

din 15 aug 2008 15:11 de carrie

Aici deja ajungem la speculatii... Nu toti parintii sunt absurzi si nu toate fetele de 16 ani o "dau cotita" cu violul... In plus, violul e viol indiferent de varsta (agravanta daca victima e minor/a, dar oricum e viol si daca nu e). Daca e sa o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 aug 2008 14:43 de katherine

Believe it or not chiar nu sunt la dispozitia ta...daca mai ai ceva interesant sa-mi spui, stai linistit, am sa reactionez. Deocamdata, insa, creierul tau a fost si ramane in stand by....Chiar crezi ca o cortina asteapta ca scama sa migreze ...

Re: Pierce in buric

din 15 aug 2008 14:38 de baby

mai bine scoate pierce-ul:` eu am doar in urechi.....ma batea gandul sa imi mai fac si in buric si vreo 2 gauri in urechi dar...neahhhh :,:-*

Re: Re:

din 15 aug 2008 14:17 de sgc

deci, el are in urechi, nu in buric. eu cel putin, n-am nici cercei. dar ma gandesc, ca poate-ar fi mai bine sa revii la salonul unde ti-ai facut piercingul si sa renunti la el cel putin pana se cicatrizeaza cum trebuie rana.

Re:

din 15 aug 2008 14:06 de sgc

iubirea trece si prin stomac, fie ca-i stiinta arta sau om obisnuit. Sa ma vezi pe mine si altii ca mine, care nu activam in domenii atat de speciale precum stiinta si arta, cand sunt la munca, timpul dedicat jobului depaseste sensibil 84 ...

Re: Intrebare ....ca de la baiat la fata...

din 15 aug 2008 12:51 de deuzza666

pe mine m-a durut cumplit prima oara .. cea mai nereusita incercare a mea de a face ceva .. si eu si prietenul meu am fost virgini :lol: si ceea ce m-a impins pe mine sa continui a fost dorinta de perseverare. si a doua oara a fost mai mult ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 aug 2008 12:51 de mira_printesa18

tiam mai zis si iti repet....vezi-ti de viata ta..eu imi vad de a mea...ma bucur daca ai gasit pe cineva mai bun ca mine...fi sigur ca si eu gasit pe cineva mai bun ca tine...care in primu rand ma respecta si are rabdare cu mine...dovada ca ...

Re: Re: Re: Parintii nu imi dau libertate!

din 15 aug 2008 12:37 de deuzza666

poate ca da .. sau poate ca nu,daca chiar le pasa de ceea ce ar putea sa faca :huh:

Re: Re: Tata..., banii... si prietenul...

din 15 aug 2008 12:32 de deuzza666

pana in clasa a VI-a am avut media generala 10 .. plangeam,pur si simplu cand primeam un 9.de pe clasa a VII-a nu ma mai interesau atat notele,insa am fost prima in clasa,pe clasa a VIII-a la fel .. am intrat in liceul pe care eu mi-l doream,cel ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1807 din 3732
«   1 ... 1804   1805   1806   1807   1808   1809   1810 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare