Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re:

din 16 aug 2008 20:16 de SORIN28

Nu stiu de ce ma obosesc sa iti raspund dar...eu nu am scris nicaieri ca nu s-ar numi piercing. Din pacate, pentru tine, iar trebuie sa te dezamagesc: Nu am decat o singura gaura in urechea stanga, nu am nici un tatuaj, nu am de gand sa imi bag ...

Re: Prietenie foarte buna vs relatie

din 16 aug 2008 19:44 de Listener

Daca iubesti persoana de ce nu mai ales ca relatia cea mai buna va tine cel mai mult mai ales ca o stii...foarte multi gasesc pe siteuri ca hi5 mess club o fatusca care nici nu stie cum o cheama dar e cu ea...imagineaza-ti si tu ca daca ai o ...

Re: hmm

din 16 aug 2008 19:38 de angela

Daca iti spune ca te iubeste asta nu inseamna ca este si adevarat.La 16 ani a iubi inseamna de multe ori a fi cu cineva 1 luna, ca mai apoi sa zbori in bratele unui alt baiat pe care spui ca il iubesti si tot asa..Iar daca nu vrei sa fii cu ea, ...

Re: Re: Re: Re:

din 16 aug 2008 17:41 de sgc

daca am chef sa citesc bancuri caut in alta parte.

Re: Re: Re: Re: LAMURITI-MA

din 16 aug 2008 16:55 de re

Doamne,am facut-o fara si am scos penisul,l am strans si a iesit mai putin de un strop de sperma transparenta total pe care am sters o dupa aceea an introdus penisul din nou ACCIDENTAL (asta s a intamplat dupa 3-4 zile dupa ce a trecut ciclul ei.ce ...

Re: Re: Franturi

din 16 aug 2008 16:15 de baby

toti o gasim:flowers: sau poate ca e langa noi dar ne incapatinam sa o ignoram pt ca zicem ca nu e aceea fericirea noastra:flowers: [sper sa nu te superi ca am postat] :,:-*:-*:-*

Re: Re:

din 16 aug 2008 15:47 de sgc

taci mai, ca ea-i de mult studenta la OXFORD, hotelul din Constanta, aproape de intrarea-n Mamaia.

Re: Franturi

din 16 aug 2008 15:43 de angela

Azi am vazut cam 7 nunti in mai putin de 5 km, probabil daca mai mergeam mult vedeam cate una la fiecare colt de strada...:wacko:Parca numai asa sa ma chinuie.Cum isi gasesc altii fericirea??:((

Re: Re: Re: Ejacularea

din 16 aug 2008 15:20 de adi1106

Uneori cred ca tine si de cheful tau. Pot sa va spun din experienta ca prima data am facut-o ca a vrut partenera. Si m-am saturat de sex dar nu am ejaculat. Dupa aceea a fost, ceva de genul, hai sa ne vedem ca am chef sa ne f...., si am timp numai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 aug 2008 15:15 de SORIN28

Daca intalneste d'alde tine....se calugareste:ok: P.S. - sper ca nu mai ai frati, ca tu esti deja prea mult...:ok:

Re: Re: Tata..., banii... si prietenul...

din 16 aug 2008 15:07 de SORIN28

Sfatul meu este sa nu te lasi vrajita de mirajul independentei financiare, mai bine mai rezista un pic pana termini liceul si abia apoi ia-ti un job, eventual in paralel cu facultatea, daca ai in plan asa ceva. Mirajul independentei finaciare? ...

din 16 aug 2008 14:52 de sgc

este problema ei ce face. eu nu m-am incumetat sa-mi fac gauri in urechi, cu atat mai putin in buric. totusi, zona mi se pare destul de delicata pentru asemenea experiente si cu atat mai mult pentru sfaturi date-n bascalie. iar intre doua belele, ...

din 16 aug 2008 14:44 de sgc

tot piercing ii spune, in plus ai multe intr-o singura ureche. si tatuaj pe-o gamba. daca-l aveai in buric, piercingul, nu ezitai sa porti pantaloni cu talie joasa si tricou pana-n talie, ca sa se vada.

Re: Re: Re:

din 16 aug 2008 14:31 de SORIN28

Eu am intr-o [b]ureche[/b] si nu in ambele:rolleyes: Sa scoti cercelul ca sa se cicatrizeze rana e cel mai prost sfat pe care l-ai putut da...daca scoti cercelul, gaura se va astupa:ok:

Re: Re: Re: Re: Re:

din 16 aug 2008 14:26 de SORIN28

Intrebare: mai ai cercei din argint? 1. Un centru bun, niciodata nu iti pune prima data un cercel de argint. Intai se pune o veriga din inox medical sau otel(nu mai stiu sigur). 2. Inel de aur se pune atunci cand corpul tau nu "primeste" ...

din 16 aug 2008 11:57 de Danny_DaBoss

asta i-am explicat si eu, nu s-a putut sa fim impreuna, nu am vrut sa o despart de familia ei pentru ca am vazut ca nu ii poate lasa si o inteleg si tot ea ma judeca ca mi-am gasit pe altcineva...

Re: sanse sa raman gravida ?

din 16 aug 2008 11:19 de katherine

Nu esti insarcinata.

din 16 aug 2008 10:15 de carrie

Parerea mea e ca o schimbare a locuintei la sute de km distanta este un lucru prea serios pentru a fi pus in discutie intr-o relatie atat de frageda si la varste atat de mici. Si in niciun caz nu se poate face peste noapte, sunt multe lucruri care ...

Re: sanse sa raman gravida ?

din 15 aug 2008 22:23 de deuzza666

a ejaculat in prezervativ? sau mai apoi in tine ?

Sanse sa raman gravida?

din 15 aug 2008 21:55 de ioana

buna tuturor...am si eu o nelamurire...daca am facut sex cu prietenul meu in ultima/penultima zi de menstruatie (depinde de la luna la luna durata ) cu prezervativul ,apoi am facut-o pt aprox 10 min fara protectie...e vreo sansa sa raman ?....pls ast ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1806 din 3732
«   1 ... 1803   1804   1805   1806   1807   1808   1809 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare