Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: din 16 aug 2008 20:16 de SORIN28
Nu stiu de ce ma obosesc sa iti raspund dar...eu nu am scris nicaieri ca nu s-ar numi piercing. Din pacate, pentru tine, iar trebuie sa te dezamagesc: Nu am decat o singura gaura in urechea stanga, nu am nici un tatuaj, nu am de gand sa imi bag ...
Re: Prietenie foarte buna vs relatie din 16 aug 2008 19:44 de Listener
Daca iubesti persoana de ce nu mai ales ca relatia cea mai buna va tine cel mai mult mai ales ca o stii...foarte multi gasesc pe siteuri ca hi5 mess club o fatusca care nici nu stie cum o cheama dar e cu ea...imagineaza-ti si tu ca daca ai o ...
Re: hmm din 16 aug 2008 19:38 de angela
Daca iti spune ca te iubeste asta nu inseamna ca este si adevarat.La 16 ani a iubi inseamna de multe ori a fi cu cineva 1 luna, ca mai apoi sa zbori in bratele unui alt baiat pe care spui ca il iubesti si tot asa..Iar daca nu vrei sa fii cu ea, ...
Re: Re: Re: Re: din 16 aug 2008 17:41 de sgc
daca am chef sa citesc bancuri caut in alta parte.
Re: Re: Re: Re: LAMURITI-MA din 16 aug 2008 16:55 de re
Doamne,am facut-o fara si am scos penisul,l am strans si a iesit mai putin de un strop de sperma transparenta total pe care am sters o dupa aceea an introdus penisul din nou ACCIDENTAL (asta s a intamplat dupa 3-4 zile dupa ce a trecut ciclul ei.ce ...
Re: Re: Franturi din 16 aug 2008 16:15 de baby
toti o gasim:flowers:
sau poate ca e langa noi dar ne incapatinam sa o ignoram pt ca zicem ca nu e aceea fericirea noastra:flowers:
[sper sa nu te superi ca am postat]
:,:-*:-*:-*
Re: Re: din 16 aug 2008 15:47 de sgc
taci mai, ca ea-i de mult studenta la OXFORD, hotelul din Constanta, aproape de intrarea-n Mamaia.
Re: Franturi din 16 aug 2008 15:43 de angela
Azi am vazut cam 7 nunti in mai putin de 5 km, probabil daca mai mergeam mult vedeam cate una la fiecare colt de strada...:wacko:Parca numai asa sa ma chinuie.Cum isi gasesc altii fericirea??:((
Re: Re: Re: Ejacularea din 16 aug 2008 15:20 de adi1106
Uneori cred ca tine si de cheful tau. Pot sa va spun din experienta ca prima data am facut-o ca a vrut partenera. Si m-am saturat de sex dar nu am ejaculat. Dupa aceea a fost, ceva de genul, hai sa ne vedem ca am chef sa ne f...., si am timp numai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2008 15:15 de SORIN28
Daca intalneste d'alde tine....se calugareste:ok:
P.S. - sper ca nu mai ai frati, ca tu esti deja prea mult...:ok:
Re: Re: Tata..., banii... si prietenul... din 16 aug 2008 15:07 de SORIN28
Sfatul meu este sa nu te lasi vrajita de mirajul independentei financiare, mai bine mai rezista un pic pana termini liceul si abia apoi ia-ti un job, eventual in paralel cu facultatea, daca ai in plan asa ceva.
Mirajul independentei finaciare? ...
Re: Re: Re: Re: din 16 aug 2008 14:52 de sgc
este problema ei ce face. eu nu m-am incumetat sa-mi fac gauri in urechi, cu atat mai putin in buric. totusi, zona mi se pare destul de delicata pentru asemenea experiente si cu atat mai mult pentru sfaturi date-n bascalie. iar intre doua belele, ...
Re: Re: Re: Re: din 16 aug 2008 14:44 de sgc
tot piercing ii spune, in plus ai multe intr-o singura ureche. si tatuaj pe-o gamba. daca-l aveai in buric, piercingul, nu ezitai sa porti pantaloni cu talie joasa si tricou pana-n talie, ca sa se vada.
Re: Re: Re: din 16 aug 2008 14:31 de SORIN28
Eu am intr-o [b]ureche[/b] si nu in ambele:rolleyes:
Sa scoti cercelul ca sa se cicatrizeze rana e cel mai prost sfat pe care l-ai putut da...daca scoti cercelul, gaura se va astupa:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: din 16 aug 2008 14:26 de SORIN28
Intrebare: mai ai cercei din argint?
1. Un centru bun, niciodata nu iti pune prima data un cercel de argint. Intai se pune o veriga din inox medical sau otel(nu mai stiu sigur).
2. Inel de aur se pune atunci cand corpul tau nu "primeste" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2008 11:57 de Danny_DaBoss
asta i-am explicat si eu, nu s-a putut sa fim impreuna, nu am vrut sa o despart de familia ei pentru ca am vazut ca nu ii poate lasa si o inteleg si tot ea ma judeca ca mi-am gasit pe altcineva...
Re: sanse sa raman gravida ? din 16 aug 2008 11:19 de katherine
Nu esti insarcinata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2008 10:15 de carrie
Parerea mea e ca o schimbare a locuintei la sute de km distanta este un lucru prea serios pentru a fi pus in discutie intr-o relatie atat de frageda si la varste atat de mici. Si in niciun caz nu se poate face peste noapte, sunt multe lucruri care ...
Re: sanse sa raman gravida ? din 15 aug 2008 22:23 de deuzza666
a ejaculat in prezervativ? sau mai apoi in tine ?
Sanse sa raman gravida? din 15 aug 2008 21:55 de ioana
buna tuturor...am si eu o nelamurire...daca am facut sex cu prietenul meu in ultima/penultima zi de menstruatie (depinde de la luna la luna durata ) cu prezervativul ,apoi am facut-o pt aprox 10 min fara protectie...e vreo sansa sa raman ?....pls ast ...
Pagina 1806 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||