Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Pierce in buric din 15 aug 2008 12:01 de simosimina
Pai ...nu mai merge la bazinele publice cel putin pana iti trece infectia, foloseste cremele in continuare si incearca sa il misti in fiecare zi(chiar daca doare).
Multumesc pt sfat.Nu ma doare asa rau cand il misc..si acum pare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 aug 2008 10:51 de Danny_DaBoss
Mersi:flowers:
Da, am ales un nou inceput.
Sunt f multumit de alegerea facuta si daca ar fi sa o fac as faceo din nou cu persoana asta.
Mira, ce nu intelegi ? Am gasit pe cineva mai bun decat tine care pur si simplu trece la fapte nu se ...
Re: Re: Pierce in buric din 15 aug 2008 09:40 de Blitzkrieg
Pai în cazul tău e elocvent, ai găuri destule în cap unde să-ţi intre cârlige, Alecsandri-cu-X
PS : edited pentru spume .Jump
Re: Pierce in buric din 15 aug 2008 09:30 de SORIN28
Pai ...nu mai merge la bazinele publice cel putin pana iti trece infectia, foloseste cremele in continuare si incearca sa il misti in fiecare zi(chiar daca doare).
"Desteptule" de cand vorbesti in numele meu?;)
Re: Pierce in buric din 15 aug 2008 09:03 de Blitzkrieg
Păi nimenni de pe aici nu are astfel de preocupări. Dar ce te-a determinat să-ţi faci piercing ?
Re: Re: Re: Este ilegal sexul cu o fata de 16 ani? din 15 aug 2008 09:01 de Blitzkrieg
Păi dacă el o face cu o minoră, află părinţii iar fata de frica părintilor spune ca a fost violată, s-a încărcat "prinţul" de Doamne-Ajută ( până să ajungă în faţa instanţei, dacă se ajunge până acolo )
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 aug 2008 08:43 de Blitzkrieg
Danny aşa cum ai observat în cel puţin trei topicuri eşti "protagonistul" principal.
Eu personal nu văd rostul a trei topicuri pentru a aceiasi problemă.
Nimeni din afara cuplului nu are dreptul de a judeca pe un partener sau pe altul, ...
Re: Re: Sex la 13 ani fara prezervativ din 15 aug 2008 08:13 de boby93
nu te supara:(.....dar la cati ani ai invatat sa saruti????
Pierce in buric din 15 aug 2008 03:27 de simosimina
hello.. cam pe la sfarsitul lui martie mi-am pus un pierce in buric...si problema este k si acum fac putina infectie..daca ma duc la bazin..nu conteaza unde ..se infecteaza...in schimb dk fac plaja acasa in curte la piscina nnu patesc nimic.Nu stiu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 aug 2008 02:46 de ExoticDream
Felul in care iti traiesti tu viata ii raneste pe ceilalti, asta-i tot! Intelegi? Ai spus in celalalt topic ca orice mi-ai spune nu pricep cum stau lucrurile. Dimpotriva! Am trecut prin calvarul la care iti supui tu partenerele si stiu ce ...
Re: Tata..., banii... si prietenul... din 15 aug 2008 01:50 de ExoticDream
Am citit povestea ta in jurnal, este trista si era evident ca te va maturiza inainte de vreme. Poate ca la relatia cu tatal tau ar trebui sa mai "lucrati" amandoi, nu cred sa fie dracul atat de negru pe cat pare. Nu am inteles totusi cum anume ...
Re: Re: Parintii nu imi dau libertate! din 15 aug 2008 01:06 de ExoticDream
Si daca precizezi ca vei fi cuminte, crezi ca ei vor dormi mai bine in noaptea in care tu vei fi la "discoteca"?
:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Mai sunt virgina daca m-am jucat cu degetu din 15 aug 2008 00:38 de Coracao
si citeam acolo la postul lui roxi. Doare chiar foarte tare dar noi fetele rabdam pentru voi baietii...hai mai fetelor fiti serioase.va dati ranite de parca voua nu v-ar placea sa v-o puneti.ete scartz, v-o durut un pic la inceput da dupaia zbierati ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 aug 2008 00:33 de Nestea
am mai citit pe net articole unde scria k exista risc de a ramane din cauza unor picaturi mici care ies inaintea ejacularii si nu pot fi controlate...:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In din 15 aug 2008 00:25 de deuzza666
cateva zile de intarziere nu trebuie sa reprezinte un motiv intemeiat ca tu sa ti faci griji .. si din moment ce afirmi ca nu a ejaculat inauntrul tau,nu ai de ce sa te temi.mai asteapta cateva zile .. uneori se poate intampla si mai mult ...
Re: Iubire vs cariera din 14 aug 2008 23:48 de deuzza666
singurul care poate gasi solutie la problema asta esti tu..prin a contempla situatia.
imagineazati o imensa balanta a vietii tale si gandeste-te care dintre cele doua talere ale sale cantareste mai mult pentru tine? din cate povestesti ...
Re: Mai sunt virgina daca m-am jucat cu degetul? din 14 aug 2008 23:36 de deuzza666
daca nu ai fost penetrata de o bucata de carne erecta,te numesti virgina :) himenu sigur il mai ai pentru ca nu ai cum sa-l rupi cu degetul .. si oare de ce ar fi facut-o ? :lol: s-a masturbat clar,fie pentru propria placere fie in cautarea ...
Fanteziile voastre sexuale? din 14 aug 2008 23:20 de deuzza666
nu shtiu daca cineva a mai abordat subiectul asta,insa sunt partial sigura ca cineva ar fi facut-o pana acum,insa daca subiectul a ramas undeva uitat,iar eu nu-l gasesc,mi-ar placea sa-l readuc din nou la viata si sa-l dezbat :)
povestiti fantezii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema .. tata din 14 aug 2008 23:07 de deuzza666
maybe .. :):lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema .. tata .. din 14 aug 2008 23:04 de Nick_4you
Sincer mai greu ma pacaleste o fata chiar daca nu suntem fata in fata :-`
:-*
Pagina 1808 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
53 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||