Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 13 aug 2008 13:43 de Useritza
omule nu grabi fata,daca ea nu este pregatita crede-ma ca va fi greu sa o convingi,mai bine discuta mult cu ea si analizati diverse situatii
comunicarea e cel mai bun preludiu pt inceperea vietii sexuale,astfel o vei cunoaste si tu mai bine si ea pe ...
Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac sau ce sa mai cred : din 13 aug 2008 13:39 de Useritza
dupa o relatie atat de lunga e greu sa te implici in alte relatii noi pana nu te eliberezi complet de ea....
crede-ma ca pentru tine inca totul e pus deoparte,daca nu teai inteles cu respectivul nu inseamna ca nu iti vei intalni jumatatea,nu uita ca ...
Re: Cam ce s-ar intampla ce am putea face... din 13 aug 2008 13:21 de baby
o faci cu profesioniste ca sa fii rege intre amatoare:`ceva gen
"bou printre vaci si taur printre vitzele":huh:
yeah right....
cred ca un baiat care se respecta nu se duce la "profesionistele" de care zici tu:huh:
cel putin eu daca eram ...
Re: Re: din 13 aug 2008 13:04 de sgc
de la a anumita varsta dispare curiozitatea ca motivatie a pierderii virginitatii si apare necesitatea fizica. dupa 18 ani impliniti, cu certitudine nu mai este curiozitatea, este, in primul rand necesitatea fizica. la ce varsta ti-ai pierdut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 aug 2008 11:49 de SORIN28
Daca ii puneam "frana" subiectul era inchis:ok: dar cum tu nu ai citit toate paginile e normal s nu stii de ce am spus mai sus sa se termine "razboiul".:`
Re: Problema sau Lipsa de experienta??? din 13 aug 2008 11:23 de baby
a mai fost cu alti barbati inainte?
daca da...ar fi ceva sa iti spuna daca ei/el reusea/u sa ii provoace orgasm:ermm:
poate e prea stresata sau obosita si de aceea nu reuseste.
nu vreau sa fiu rea dar sunt persoane care daca au mai avut ...
Re: Re: Ramai gravida daca esti virgina? din 13 aug 2008 08:07 de catalin
am si eu o intrebare!
prietena mea este virgina iar eu cand ma excit imi iese un licid se poate sa fi ramas gravida daca nu i-am introduso deloc?multumesc frumos!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 aug 2008 07:49 de Danny_DaBoss
bay nene, cand nu se mai merita sa mai stay cu o persoana impreuna, cand tragi zi de zi sa fi cu ea impreuna si tot iti zice lucruri nesigure si incerte, ca nu stie, ca nu se poate.... ai mai sta ? adica plm nu se poate sa fim impreuna dar atat de ...
Re: Este rusinos sa fii virgin la 17 ani? din 13 aug 2008 03:33 de Listener
Oke esti virgin poti sa ti-o scoti sa o arati ca i-ti garantez ca nu stiu ce semn ai(ai cumva hymen pe penis :)) doar o atza care prinde inferiorul coroanei penisului care poti sta linistit pana mori cu ea sincer trage cu mana tare sa vezi ca nu se ...
Re: Prea multe kg in minus :( . Ce e de facut ? din 13 aug 2008 03:10 de Listener
Daca nu ai sunca esti bine...apucate de sala..si pune muschi nu grasime este o diferenta in ceea ce priveste atractia cu corpul cel piele os si muschi domina totul...si niste suplimente...eu recomand ultra mass 4500 de la universal (weider)il iei ...
Re: Nu stiu ce sa mai fac sau ce sa mai cred :((( din 12 aug 2008 23:02 de mada_86
Ai spus bine ai ajuns la disperare asa este.6 ani ti s-au dus in vant e greu sa faci fata situatiei si e greu sa crezi ca mai poti avea relatii de durata dar totusi este bine sa mai ai rabdare chiar daca este dificil.Eu ma pun in situatia ta si ...
Re: Prietenie foarte buna vs relatie din 12 aug 2008 22:58 de mada_86
Depinde mult de amandoi ,daca voi va intelegi de minune si intr-una din zile se intampla sa va scapati des priviri mai lungi si .....de aici se rezulta....si o relatie de suflet.....se poate sa mearga in unele cazuri mai ales ca exista multa ...
Re: Poveste destramata..... din 12 aug 2008 22:53 de mada_86
E trist sa spui pe fata dar asa cum au spus si ceilalti:UITA-L e mai bine pt tine,daca te-ar fi iubit nu ti-ar fi facut asta
Re: Cum sa-i arat ca nu sunt ca restul? din 12 aug 2008 22:45 de mada_86
Pentru ce a patit el sa nu fii cea pe care s-ar razbuna, asta pentru ca isi pierde increderea in femei sau poate nu.....tu trebuie sa fii asa cum esti tu de fel ,acuma el daca vrea sa vb cu tine o face daca nu cine stie sa nu fie un pic derutat ...
Re: Pentru cei buni... din 12 aug 2008 22:24 de mada_86
Inseamna ca nu ai ales bine chiar daca tu spui ca te potriveai.Sunt femei care traiesc cu acest stil,e un mod de a trai mai dur, mai rece(ceea ce nu tinea de stilul tau de a fi).In concluzie stilul de vita a unora este diferit
Re: Iubitul/iubita sau parintii? din 12 aug 2008 22:18 de mada_86
Parinti. se spune ca trebuie sa-i asculti ca ei te invata de bine ,dar in cazul in care tu iti cauti iubirea aici tu decizi nu ei,si eu am patit-o cu ai mei si m-au pus in situatia sa aleg si am ales desigur pe iubirea mea.Tu iti faci viitorul nu ...
Re: A vrut doar placere sau m-a iubit??:( din 12 aug 2008 22:01 de mada_86
Un baiat care te iubeste te asteapta (nu fuge la alta)dar nici tu sa fii cea care il iarta chiar daca il iubesti sincer nu merita.Baieti mai sunt si trebuie sa fii tare ca o sa uiti momentul,important e sa ai incredere in tine sa stii la urmatorul ...
Re: Pozitie cu dureri din 12 aug 2008 21:47 de mada_86
Sa nu ai probleme cu coloana ,ai cazut cand erai mica pe spate?Daca nu-ti trece mergi la un control sa nu ai altceva
Re: Re: Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 12 aug 2008 21:34 de Nick_4you
Mda si eu am cosuri si sincer innebunesc cand le vad in fiecare zi pe fata :|
Am fost la dermatolog mi-ai dat niste creme de kkt am chieltuit bn inteles ogramada de bani si tot degeaba :| Acum in vacanta speram sa imi treaca dar vad ca sunt sanse ...
Re: Re: Re: Este ilegal sexul cu o fata de 16 ani? din 12 aug 2008 21:22 de Nick_4you
Atata timp cat ia doreste nu este ilegal .pff
Daca ia nu accepta sa intretineti relati sexuale = viol si in acest caz era ceva ilegal
Pagina 1811 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
57 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||