Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt virgin??

din 11 aug 2008 09:53 de boby93

n-auzi ca o facut da nu o bagat-o pe toata ca o are prea mare=))

raspuns...

din 11 aug 2008 04:56 de shell

deci...sa ne lamurim odata... gravida poti ramane doar daca un spermatozoid ajunge la ovul .. si pentru a ajunge la ovul , trebuie sa treaca prin vagin ... iar daca NU a ajuns pe acolo(sau in apropriere) NU ai cum ... deci prin sex anal e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: metode masturbare

din 11 aug 2008 04:38 de shell

si daca ai sa faci asa ceva ... pana la urma ai grija ce faci cu parizerul...poate il pui in frigider sil mananca cineva din familie :unsure: si inca ceva... cu ideile voastre ati putea turna un film "romanian parizer" gen American Pie...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi reneg sexualitatea

din 11 aug 2008 04:06 de shell

ba nene...dar daca adormeai fara sa tio faci ...ce se in tampla? :D iti dadeai drumu in somn? :))

Re: Cum imi pot convinge prietena sa facem dragost

din 11 aug 2008 03:56 de shell

poti astepta momentul potrivit... daca zici ca vrei sa ramai cu ea pentru totdeauna... asta inseamna ca aveti o viata inainte... deci ... ar mai fi o varianta... reteta este : 1. 200ml de Jack Daniel's 2. o doza de red bull si 1-2 pahare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a

din 11 aug 2008 03:51 de shell

pai pe la 17 ani aveam cart am si acuma...am 18 ani si penisu de 18 cm... diametrul nu lam masurat niciodata... eh... o voi face si pe asta...cand am sa ma plictisex.. :P

Re: Tigari

din 11 aug 2008 02:35 de shell

daca fumezi de putin timp sa zicem cam 6-8 luni... tias recomanda sa scapi de ele cat mai repede posibil (X)... una la mana iti fac rau...iti distrug sanatatea... a doua la mana... keltui o gramada de bani pe ele...sincer cati bani am dat eu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 11 aug 2008 02:11 de shell

sunt din botosani.. :unsure:

Re: Himen rupt = sange?

din 11 aug 2008 02:07 de pytu

Re: Re: De ce nu mai vorbesc femeile maritate desp

din 11 aug 2008 01:36 de ExoticDream

Nu am afirmat niciodata ca as sti ce se intampla in cadrul unei casnicii, incerc sa ma pun in "papucii" vostri si sa invat din experienta voastra pana cand voi ajunge sa traiesc situatiile cu pricina. Daca ai fi citit cu atentie, ai fi observat ...

Re: Subiect de discutie la o intalnire...

din 11 aug 2008 01:15 de Listener

Ai incredere in tine si ascultama si invinge-ti frica daca faci ce am zis eu o sa castigi ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 11 aug 2008 00:51 de Listener

Frate gandeste pentru tine nu conteaza grupul...daca vrei sa stii tot iesi o data cu o fata ...vei face asa vei iesi singur din "barlog"=casa si vei tatona tot orasul tau (unde stai poate stam in acelasi orash si te pot ajuta) apoi tatonezi si afli ...

Re: Re: Pozitii sexuale preferate

din 11 aug 2008 00:45 de ExoticDream

Explica-ne pozitia 45, eu auzisem doar de 44! Si... vezi ca sunt doua, asa ca.... iti [b]plac[/b], OK? Din seria [b]"Sex acrobatic daca ai conditie fizica"[/b] amintim: 1. 3 o'clock Ora 3:00 are o cu totul alta semnificatie in plan ...

Re: Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 11 aug 2008 00:38 de ExoticDream

Probabil asta era si ideea, daca ar fi fost 14,38942 cm crezi ca ar mai fi postat? Din pacate, nu tinem un top al dimensiunii penisurilor userilor nostri....., dar daca tineti neaparat, avem o rubrica unde puteti sa va masurati... "fortele"! ...

Re: Re: Barbatilor, ati putea trai fara noi,.....f

din 11 aug 2008 00:30 de ExoticDream

Ca sa fim exacti, oricat am creste, tu o sa mai ai intotdeauna cativa ani pana sa ajungi la varsta mea (nu de alta, dar poate mai tii minte problemele de aritmetica la care invatatoarea te ajuta, spunandu-ti de n-spe ori ca "diferenta de varsta ...

Re: Barbatilor, ati putea trai fara noi,.....femei

din 10 aug 2008 23:23 de mada_86

E clar ca trebuie sa ajungeti la o anumita varsta sa intelegeti ceea ce spun uni dar.....cresteti voi.In legatura cu intrebarea mea:eu i-am intrebat pe baieti nicidecum pe femei(analizeaza intai si apoi vb)E normal in unele situatii ca barbatii sa se ...

Re: De ce as face orice pentru persoana iubita?

din 10 aug 2008 22:36 de boby93

naspa moment.....daca iti zice ca te lasa daca nu faci sex inseamna ca nu te iubeste!!!!!!!

Re: Re: Re: Replici pentru agatat ?

din 10 aug 2008 22:20 de boby93

te inseli........nu toata lumea e materialista

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita sa acorzi o sansa u

din 10 aug 2008 22:06 de baby

Sorin sa stii ca eu chiar am sa ascult ce zici :mellow::mellow: chiar ai dreptate:` am meditat.....si am ajuns la concluzia ca asa e cum zici tu:unsure: dai sanse....dar cred ca dand prea multe ajungi la concluzia ca e ca atunci cand incerci ...

Re: Re: Sarutul cu limba

din 10 aug 2008 20:31 de boby93

poate a zis asta ca sa te simti bine...daca zicea ca saruti naspa iti pierdeai increderea in tine si iti era frica sa mai saruti pe altcineva dupaia

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1814 din 3732
«   1 ... 1811   1812   1813   1814   1815   1816   1817 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare