Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 aug 2008 14:03 de baby
vai tu! am zis ca incepi sa plangi:lol:
mami mamiiiii! baby imi da ordineeeee:((
:lol::lol::lol:
nu iti pasa daca te respect sau nu?:`nu iti pasa daca te respecta oamenii?:huh:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 aug 2008 12:38 de Blitzkrieg
Nu. Văd că încă îmi răspunzi. Deci încă nu te-ai plictisit.(Femeile cedează greu)
No problem. Uite aici mai bine.
Dacă ai un gât sexy îţi recomand
cablu de oţel ...
Re: Miros schimbator al vaginului ? din 10 aug 2008 12:26 de baby
se schimba daca nu se spala,daca are vreo boala:ermm:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Me din 10 aug 2008 12:19 de baby
si ai impresia ca mi-ai inchis gura?
:lol::lol::lol:
aaaa deci dupa ce iti spune omul ca il plictisesti tu ai impresia ca de fapt i-ai inchis gura....ok =))
nu stiu ce am sa fac daca ma indragostesc de modul tau de a gandi:ermm:
cred ca imi ...
Re: Re: Re: Regret enorm pentru ca m-am lasat din 10 aug 2008 11:44 de Blitzkrieg
, ( pus) :lol:
Re: Re: Pozitie cu dureri din 10 aug 2008 11:12 de boby93
off:ai grija cu fastum gel!!!!!!!!daca iti va atince fata iti va arde pielea
Re: Re: Re: Masturbare + dimensiune penis din 10 aug 2008 11:11 de boby93
dupa ce ai terminat "treaba"......"mititelul" revine la pozitia initiala....si poate de aia e mai micut:D
Re: Intrebare ....ca de la baiat la fata... din 10 aug 2008 11:02 de boby93
de placere:D durerea e mai mica si mai scurta decat placerea
Re: Virgin dupa masturbare? din 10 aug 2008 10:56 de boby93
diferenta la baieti este foarte mica...doar o ata.....care sa poate rupe si la o masturbare mai violenta!daca nu esti animal....inca mai esti virgin:D
Re: problema din 10 aug 2008 09:39 de boby93
mergi la doctor
Re: Pozitii sexuale preferate din 10 aug 2008 09:15 de boby93
chiar daca nu sunt un maestru imi place pozitia 45 si 69 :D
Re: Re: din 10 aug 2008 07:09 de shell
ehe... mersi mult pentru sfaturi.... am sa incerc ceea ce miai zis... am uitat sa spun ca prima data cand mam intalnit cu ea... am stat cam in jur de 3-4 ore impreuna cu o pretena dea ei si un preten deal meu... cam peste 2 ore de la momentul ...
Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten din 10 aug 2008 03:46 de Mihai12
Re: Merita sa acorzi o sansa unei relatii intrerup din 10 aug 2008 03:38 de Mihai12
hai sa iti explic ceva de obicei dupa asa ceva nu prea mai merge.. va merge putin timp si dupa care iar hop.. dar totusi hai sa te intreb ceva ... o iubesti? tii la ea? daca raspunsul tau este da atunci eu ca bun prieten iti spun asa mai acordai o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 10 aug 2008 03:24 de r
mc mult. am inteles. mai este o problema: unde pot intalni o fata? adik, eu nu mai ies de mult, nu am un grup al meu, nu cred ca pot merge pe strada si vad o fata si o invit in oras. si pe net...am incercat, da nush cum sa vb...:((. nu vreau sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 10 aug 2008 03:18 de Listener
Omule nu te supara ca-ti spun dar faci o mare prostie intreband ce sa vb cu ea daca o sa-ti faci un biletel pe care scrie ce sa faci o sa te faci de toata jena...
unele chestii trebuie sa le stii dar chestia cu 100% natural la intalnire face ...
Re: Test pentru barbati din 9 aug 2008 23:56 de Trexv
Si eu am ales raspunsul "Da" pentru ca asa cred eu ca ar trebuii sa fie intr-o relatie: sa te uiti doar la cea pe care o iubesti si nu "pe langa". Viata de cuplu e mult mai frumoasa daca avem gandirea asta. Mie cel putin imi place sa imi daruiesc ...
Re: Re: Cam ce s-ar intampla ce am putea face... din 9 aug 2008 23:02 de Listener
Dar daca vrea si nu are curajul ? si tousi exista voba aia ca omul are in psihic acest lucru cand i-si doreste ceva mult se intampla (in fine uitativa pe discovery ca sunt multe parti ale creierului nedescoperite 76.3 % subconstient inactiv) dat ...
Re: Re: din 9 aug 2008 22:40 de sgc
ati discutat voi doi in seara aceasta liber si direct fatza-n fatza despre a face dragoste?!? nu i-ai inselat tu, cu absolut nimic, niciodata increderea?!? poti sa-ti asezi pe masa, ca sa zic asa, foarte transparent trecutul tau!? ea te iubeste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita sa acor din 9 aug 2008 22:26 de Blitzkrieg
:,Imediat.Ai voinţă.:,
.Acum nu. Peste 10 ani poate.
N-am tendinţe sinugigaşe.Alţii poate.
Depinde de nod. :`
Pagina 1816 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||