Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare... din 10 aug 2008 20:26 de boby93
in general fetelor le place atunci cand un baiat este romantic atent si nu se grabeste!!!
Re: Re: Re: Cum sa ma port cu fata pe care am cuce din 10 aug 2008 20:23 de boby93
=>atinge-o....dar cu simt!!!fii tandru si vorbeste-i frumos....asa va ramane a ta:D
Re: Re: Re: Re: Poate ramane virgina daca avea chi din 10 aug 2008 19:07 de boby93
si placere 50%
Re: Re: Re: din 10 aug 2008 19:04 de tot eu....
petrecem foarte mult timp impreuna,dorm la ea,doarme la mine,iesim foarte des in oras...
ce nu inteleg este de ce nu vrea sa facem pasul asta desi ne iubim foarte mult....??????
Re: Re: Re: Gustul spermei din 10 aug 2008 19:00 de boby93
tu ai zis la misto sau chiar e adevarat???
Re: Re: din 10 aug 2008 18:51 de sgc
asta nu este un defect. dimpotriva este de apreciat daca nu i-ai tradat increderea, iar ea te iubeste foarte mult si stie TOT. cred ca trebuie sa va intalniti mai des fatza-n fatza sa-i arati ca si tu o iubesti foarte mult si sunt convinsa ca in ...
Re: A vrut doar placere sau m-a iubit??:( din 10 aug 2008 18:46 de boby93
printeso acelasi lucru am patit si eu.........ma lasat prietena pentru ca m-am mutat.....si nu a mai putut astepta
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 aug 2008 17:59 de Blitzkrieg
Puţin îmi pasă.Nu mă interesează :.
Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten din 10 aug 2008 17:33 de boby93
de unde esti ioana.....am aproape 16 daca vrei putem vorbi...boby_yo_2007@yahoo.com
Re: Este rusinos sa fii virgin la 17 ani? din 10 aug 2008 17:18 de boby93
mergi pe dn...daca vrei sa nu mai fii:)))iati ceva bani si gata...glumeam......cand te simti bregatit si cand vei gasi fata potrivita o vei face...
Re: Re: Adio, draga masturbare.... din 10 aug 2008 17:15 de boby93
vorbeste in numele tau daca te consideri animal....eu m-am abtinut peste 6 luni si nici acum nu prea simt nevoia sa o fac...
Re: din 10 aug 2008 16:51 de sgc
nu stiu. cred ca n-am vazut reclama sau n-am acordat prea multa atentie. poate daca-i scrii versurile o sa-mi dau seama.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 aug 2008 16:47 de baby
1 studii superioare in desfasurare----deci pe viitor voi avea:love:
2 never say never:love:.....
"pica momentan"--asta e semn ca...? te poti razgandi pe viitor?:huh::lol:
3 nu se stie.....:devil::devil:
uneori pot parea perfecta:lol: numai ...
Re: Re: Re: din 10 aug 2008 16:46 de Claudiu
hmmm..eu cred ca am luat de la o fata...si pana ma tratez.. daca fac sex protejat exista riscul sa infectez pe cineva?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru cine stie!!! din 10 aug 2008 15:56 de lyon
omule daca doi parteneri sunt amandoi virgini se apote spune ca este mai bn ! ...pt ca fiind amandoi virgini aprtenerul paote ava rbdarea necesara ...si este mult mai bn sa fiti amandoi virgini deorece va invatati unul ep aaltul ;) si daca ...
Re: problema din 10 aug 2008 15:48 de katherine
Ultimele zile de menstruatie nu sunt propice pentru a ramane insarcinata, asta daca esti sigura ca s-a intamplat atunci. Senzatia de raceala la ovare nu prea stiu sa figureze ca si semn de sarcina, poate ai racit, intr-adevar, la ovare.
Re: Miros schimbator al vaginului ? din 10 aug 2008 15:44 de katherine
Mirosul vaginului se poate schimba usor cand se apropie menstruatia. Daca este vorba despre sex neprotejat cu mai multi parteneri, este posibil ca schimbarea mirosului sa se datoreze unei boli luate pe cale sexuala. Asta nu inseamna ca trebuie ...
Re: Re: din 10 aug 2008 15:08 de sgc
frate, angel-divinicios, baga si mie un raspuns rogu-te, pe problema, ca m-apuca bazdacii cand ma uit meniul cu rasoale, ciorbe reincalzite, parizer si altele.
Re: Re: Re: din 10 aug 2008 14:58 de sgc
cred ca este bine sa incerci ce-am zis. daca spui ca v-ati si plimbat impreuna imbratisati, nu cred ca esti exagerat de timid. si nici nu cred ca ar fi trebuit sa te afecteze atat de mult gluma prietenului tau: cu muscatul. poate n-a nimerit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 aug 2008 14:07 de Blitzkrieg
Confunzi mila cu aroganţa.Şi apoi când te "ard" devin porc. :lol:
Nope.
Nope.
Pagina 1815 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||