Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Turism

din 11 aug 2008 23:58 de elena

Multumesc frumos pentru indicatii, chiar m-ati salvat. Daca mai are cineva alte solutii astept..Inca o data mii de multumiri.Va pup:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re:

din 11 aug 2008 23:03 de tot eu....

sfaturi despre cum ar fi cel mai recomandat sa ii explic?

Re: Re: Re: Re:

din 11 aug 2008 22:50 de sgc

Daca nu am intrat cateva zile, asta nu inseamna ca ai dreptul sa scrii aici :ok::flowers:

Re: Re:

din 11 aug 2008 22:35 de sgc

nu. nu este primul. de fapt eu nici cand m-am casatorit n-am fost virgina, ca sa nu fiu tentata sa experimentez in timpul casniciei.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inrebare pls HELP

din 11 aug 2008 22:26 de carrie

NU e ilegal. Din Codul Penal, cum bine citeaza Blitzkrieg reiese foarte clar ca nu e vorba de infractiune daca minorul a depasit varsta de 15 ani. Aliniatul 2 se refera la situatii de exceptie, in care inteleg ca nu te afli. Cat despre abuzul ...

Re: Re: Re: Re: A vrut doar placere sau m-a iubit?

din 11 aug 2008 22:14 de ExoticDream

Asa este, nu judecam pe nimeni. Te-as intreba cat de normal ti se pare sa stai langa cineva 1-3 luni, sa-i faci declaratii impresionante, sa planuiti un viitor impreuna si apoi sa te indragostesti "tam tam" de altcineva, iar asta sa se repete la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de

din 11 aug 2008 22:10 de ExoticDream

Doamne, ce viteza aveti.....! Abia apuc sa va citesc si deja ati schimbat partenerii! Daca-mi permiti o intrebare pentru sufletul meu...... cate relatii ai avut tu in ultimii doi ani? :o:o:o

Re: Cum imi pot convinge prietena sa facem dragost

din 11 aug 2008 17:51 de vera_mary88

daca faci dragoste cu ea nu inseamna ca ramane a ta pentru totdeauna mai ales daca esti primul din viata ei pentru ca mereu va dori sa experimenteze si cu altcineva..parerea mea:devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 aug 2008 16:03 de Blitzkrieg

Un pui n-are pene. :lol: Uite : ...

Re: Distrusa

din 11 aug 2008 15:52 de samafrekshut

Chiar ca esti "DISTRUSA" ca-mi plac mie fetele ca voi... :)):)):)):wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inrebare pls HELP

din 11 aug 2008 15:48 de samafrekshut

Sa o stearga :)) mortii lor!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Inrebare pls HELP

din 11 aug 2008 15:47 de Blitzkrieg

Ai sărit partea asta : " Cea mai importanta este ca nu conteaza daca cei implicati au consimtit, nu conteaza daca au spus "DA" fara sa-i fi obligat cineva. Chiar daca a fost de buna voie, tot se aplica legea."

Re: Re: Re: Re: Inrebare pls HELP

din 11 aug 2008 15:44 de samafrekshut

Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex a carei varsta este intre 15 si 18 ani, daca fapta este savarsita de tutore sau curator, ori de supraveghetor, ingrijitor, medic ...

Re: Re: Re: Inrebare pls HELP

din 11 aug 2008 15:33 de Blitzkrieg

E greu să cauţi prin monitorul oficial: [i] Art. 218. - (1) Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex, care nu a implinit varsta de 15 ani, se pedepseste cu inchisoare stricta de la 3 la 10 ani si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 11 aug 2008 15:28 de Listener

Repet daca ma ascultati nu am zis ceva sa va scrieti pe foitza si pregatirea daca o faceti corect sa ajute 100 % cat de vb fiti naturali,dupa cum am zis invingetiva frik,daca e timida fata puteti sa-i spuneti si sa o faceti sa creada ca sunteti mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 11 aug 2008 15:03 de angela

Iti poti ocupa timpul cu cat mai multe lucruri, ca sa nu te mai gandesti la ea. Citeste,priveste un film, gateste, etc..Cu cat vei fi mai ocupat, cu atat te vei gandi mai putin la ea.Poti iesi cu prietenii, dar nu incerca sa iti gasesti pe altcineva ...

Re: Re: Re:

din 11 aug 2008 13:37 de baby

melodia se numeste "a cup in a hand" si o canta artstrong se pare ca e remixata pt reclama si ca o gasesti doar in varianta slow asta e reclama http://www.youtube.com/watch?v=tS_YVBKDb-E&feature=related iar asta e melodia ...

Re: Re: Re: A vrut doar placere sau m-a iubit??:(

din 11 aug 2008 12:48 de vera_mary88

aici toata lumea judeca..remember nu sunteti aici sa judecati ci sa dati sfaturi..fiecare greseste in viata asta :ok: daca voi ati fi gasit alta persoana de care v-ati fi indragostit asa tam tam ati mai sta cu cea de dinainte doar ca sa nu o raniti? ...

Re: Re: Re: Re:

din 11 aug 2008 12:43 de sgc

o sa-l faca in curand. daca-i spui explicit si-i arati prin gesturi tandre ca o vrei.

Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt virgin?

din 11 aug 2008 12:35 de vera_mary88

sa si-o scurteze :ok::lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1813 din 3732
«   1 ... 1810   1811   1812   1813   1814   1815   1816 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele