Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 aug 2008 18:30 de Blitzkrieg
Ne distrăm amândoi, nu ? :lol:
Re: Tip virgin la 26 de ani cum il abordez? din 12 aug 2008 18:28 de vera_mary88
sari pe el nu ii spune just do it...o sa vezi tu daca e vreun ciudat din ala care are unele convingeri religioase sau nu stiu pur si simplu nu a gasit persoana potrivita :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 aug 2008 18:27 de katherine
Rateu. Dar nu-i nimic, daca te distrezi e ok, e in regula, mai incearca! :lol::lol::lol: Dar sper ca nu te vei supara daca imi voi permite sa ma distrez si eu putin. Happy posting! :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema sau L din 12 aug 2008 18:01 de Blitzkrieg
Blondele gândesc dar numai în scurt-circuit.Asta e şi cazul tău.
Pentru inteligente ca tine s-a inventat colacul de salvare.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema sau Lipsa din 12 aug 2008 17:54 de katherine
Un lucru este sigur: educatia nu te-a ajutat sa treci peste frustrari..pacat, timp, bani si energie, toate aruncate la gunoi...sunt sigura ca indicele tau bovaric ar fi spart tavanul chiar si daca nu ai fi terminat nici patru clase. Ramai cu ...
Re: Problema sau Lipsa de experienta??? din 12 aug 2008 17:14 de katherine
Prietena ta merita o medalie pentru bravura - este printre putinele femei care au recunoscut ca nu pot atinge orgasmul. Ar trebui sa o apreciezi mult pentru sinceritatea ei, dar cred ca o faci deja, nu? Nu cred ca prietena ta are vreo problema. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 aug 2008 16:49 de mira_printesa18
Am avut o relatie de 6 ani,care sa terminat anul acesta in februarie,pt ca nu ne mai intelegeam..oare ma judeci pt ca am renuntat la suferinta si miam gasit pe cineva,in loc sa stau sa plang dupa el ..adica el are voie sa isi gaseasca pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 12 aug 2008 16:13 de Listener
Daca vrei sfaturi mai solide poti sa ma contactezi pe PM (mesaj personal) si putem comunica si pe yahoo messenger ... in rest spor pentru miercuri
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 12 aug 2008 13:32 de sgc
reactia organismului in timpul actului sexual o poti sesiza chiar in timpul actului sexual. vreau sa spus daca sunteti compatibili din punct de vedere sexual poti remarca de la primul contact sexual. banuiesc ca aceasta a fost intrebarea la care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 12 aug 2008 13:27 de sgc
ar fi o idee, nu un sfat sa ii explici daca altfel nu se poate in momentul imediat urmator, in virtual(messenger), e-mail, la telefon si-apoi printr-o intalnire directa fatza-n fatza.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tip virgin la 26 de an din 12 aug 2008 13:24 de adi cl
buna si eu sant virgin si am 26 de ani , am avut multe relatii dar la fiecare inceput de relatie ma pierd ajungand la temeri nestiind cum sa imbunatatesc discutia dintre noi din toate relatiile de pana acum nu reusit sa fac sex cu nici una asa ca ...
Re: Re: Este ilegal sexul cu o fata de 16 ani? din 12 aug 2008 12:54 de carrie
Vorbesti aiurea.
Cat despre filmuletzele cu minore, cunosc un caz concret in care faptuitorul se afla la inchisoare.
Re: Re: Miros schimbator al vaginului ? din 12 aug 2008 11:35 de asdasd
[i][Cenzurat de ExoticDream][/i]
[i][b]TAKE IT EASY, OK?[/b][/i] :cat::cat::cat:
Re: Legile dragostei din 12 aug 2008 10:40 de Blitzkrieg
Greşit.Relaţiile interumane se bazează pe interese.
Dragostea=interesul de a iubi şi de a fi iubit. :cat:
Vai, câtă introspecţie.
Poţi să nu ai pe nimeni fară motiv ?
Poţi să ai pe cineva fără motiv ?
Greşit. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 12 aug 2008 10:06 de Blitzkrieg
Eu unul, da.
Re: Nu stiu ce sa mai fac sau ce sa mai cred :((( din 12 aug 2008 00:56 de Listener
Daca mai faceti atata filozofie o bagati pe biata fata in disperare i-ti dau un sfat probabil sunt mii si mii de pers care te plac doar ca tu nu stii daca ai sapa mai adanc si ai avea incredere in karma ta feminia cu onoare o sa gasesti chiar si un ...
Re: Pozitii sexuale preferate din 12 aug 2008 00:40 de Listener
am o varietate odata ca am facut si cam tot ce in materie kama sutra si missionaru sau femeia deasupra(cat tehnique,deep penetration=umeri picioare) is placerea de baza dar nu mai am efect cu ele daca te iau cu tehnica o sa zici ca am ceva cu ai ...
Re: Poveste destramata..... din 12 aug 2008 00:09 de Listener
Tati nu o luat ca o batjocura/jigna dar ti-o zic cand un baiat da de alta si "figura de stil" (o face in fata ta) esti istorie pentru el ;) oke cati ani ai ? daca nu e secret?
si sa stii ca baietii se sperie de intemeierea uneri familii pfff daca ...
Re: Re: Re: Turism din 12 aug 2008 00:05 de elena
Inca ceva, cine mai stie agentii de turism care practica curse cu autocarul in Varna, va rog sa imi spuneti.Ideal ar fi sa fiu acolo intr-o zi de sambata, asa ca trebuie sa gasesc o agentie cu un astfel de program..Nu prea as vrea sa merg cu ...
Re: Este ilegal sexul cu o fata de 16 ani? din 12 aug 2008 00:02 de Listener
I-ti explic pe scurt daca "victima" vine si la 2 ani de buna voie la tine poti sa faci si fetish cu ea :))...parnaie trebuie cineva sa-ti explice mai concis ca faci daca o violezi sau daca te raporteaza la politie ca ai facut asa ceva...in general ...
Pagina 1812 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||