Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Virgina la 21 - probleme, gogule? ;)

din 14 aug 2008 23:00 de deuzza666

ironia sortii :blink:

Re: Re: Re: Re: o problema .. tata .. bani si prie

din 14 aug 2008 22:35 de deuzza666

multumesc .. el are 15 ani,la fel ca mine.si prima oara cand am lucrat,nu banii au fost problema .. tot tata care-mi reprosa mereu cu cata iresponsabilitate m-a inzestrat viata,i-am dovedit k pot fi si responsabila knd ceva conteaza pentru ...

Re: Re: Re: o problema .. tata .. bani si prietenu

din 14 aug 2008 22:34 de baby

pe plozii care fac asa i-as tranti cu capul de toti peretii:ermm: pai tie ce sa iti zic.......bravo! munceste in continuare si daca el nu intelege......inseamna ca nu a dat de greu pana acum:ok: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu vecina

din 14 aug 2008 22:32 de deuzza666

la intrebarea daca ar fi vrut o relatie cu ea,a spus k nu,pentru ca are prieten .. nu stiu,insa parerea ta,dar o relatie pentru mine implica ceva mai mult decat doar sex .. la asta ma refeream .. si shtiu .. vechea mea exprimare,care a ramas la ...

din 14 aug 2008 22:31 de Nick_4you

pfff esti micuta .Insa imi place cum gandesti Banuies ca prietenul tau este mai mic ca tn daca nu te intelege prin ce treci .Daca este mai mare insa nu gandeste corect .Tu ai face bn sa iti vezi de problemele serioase din viata ta. Mult ...

din 14 aug 2008 22:27 de angela

Daca prietenul tau ar fi suficient de matur ar intelege situatia. Daca el nu intelege, inseamna ca nu te iubeste indeajuns sau nu e suficient de matur pentru tine. Cati ani are el?Oricum felicitari, la 15 ani nu multe fete se gandesc sa mai aiba si ...

Re: Re: o problema .. tata .. bani si prietenu..

din 14 aug 2008 22:27 de deuzza666

exact la asta ma gandeam si io :| vreau sa-l fac se inteleaga,dar oricum simt k nu ar face-o .. in anturajul lui sunt numai copii de bani gata,pe care mami si tati ii iubeste si le ofera tot ce vor,pentru ca au de unde si nu sunt nevoiti sa ...

Re: Re: Re: Re: Sex cu vecina

din 14 aug 2008 22:20 de angela

In primul mesaj spui ca vrei sa i-o tragi(exprimarea ta) iar acum spui ca nu mai vrei ca are prieten?!:blink::wacko:Care e logica, pentru ca eu nu inteleg.Hotaraste-te odata ce vrei..Daca are prieten si ti-a propus sex, e clar o c****a..Numai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skinoren vs Zinerit

din 14 aug 2008 22:14 de Nick_4you

Acum cand le storc mai curge putin sange insa nu sunt toate asa .Nu sunt mari am vazut la un baiat de la mn din liceu care avea fata plina de cosiuri intr-un stadiu foarte avansat erau foarte mari si avea fata in proportie de 90 % :| Sincer ...

Re: Iubire vs cariera

din 14 aug 2008 22:12 de angela

Daca cel de langa tine nu te poate ajuta moral, sustine si intelege chiar si cand ai un program super incarcat, consider ca aia numai iubire nu se cheama.In ziua de azi sunt multe cupluri de genul acesta si supravietuiesc. Daca renunti la visele tale ...

Re: o problema .. tata .. bani si prietenu..

din 14 aug 2008 21:54 de baby

daca tot se supara ca nu ii acorzi timp spune.i sa iti dea el bani si tu stai toata ziua pe capul lui:` daca ii ceri bani--esti nesimtita.......daca muncesti------zice ca nu ii acorzi timp cum naiba sa o mai dai?:blink: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Skinoren vs Zinerit

din 14 aug 2008 21:52 de baby

dragul meu de avon stiu ft multe:`si stiu ca are si pt cosuri:` poate folosesc colegele tale produse avon dar na....nu toti avem aceleasi pretentii de la un rimel ,ruj sau o crema:ermm: doar pe fata am sau mai bn zis aveam si eu....[acum is mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 aug 2008 21:31 de mira_printesa18

iar eu nu inteleg de ce te agiti ca pepsi....vezi-ti tu de viata ta....adica eu kiar nu inteleg......daca esti cu ea....de ce te mai tot framanti si de ce deranjeaza ce se spune despre fosta relatie....eu una kiar nu ma stresez...te simti ...

Re: Iubire vs cariera

din 14 aug 2008 21:26 de mira_printesa18

hmm.prietena mea cea mai buna trece prin asta.e cu un baiat de un an..dar el lucreaza in spania....sofer de tir...si el nu vrea sa renunte la lucru dar o vrea si pe ea langa el..problema e ca ia promis ca o va duce cu el..si nu a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skinoren vs Zineri

din 14 aug 2008 21:08 de Nick_4you

OK Daca tu zici :p O sa imi fac timp si o sa trec si pe la acel magazin . Ms mult :flowers::-*

Re: Re: Re: Re: Re: A vrut doar placere sau m-a iu

din 14 aug 2008 21:02 de mira_printesa18

eu un singur lucru nu inteleg.daca esti atat de fericit cu noua ta iubita,de ce mai ti legatura cu fosta????parca tu imi ziceai ca cel mai bine e sa nu mai tii legatura cu fosta din moment ce ai o relatie noua.nush,dar eu cred ca te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 aug 2008 19:06 de SORIN28

Vai...cata vechime. 2luni =)) . Cand o sa va intelgeti la fel de bine dupa macr 1 an atunci mai poti spune ceva, pana atunci eu nu m-as lauda cu vechimea asta :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skinoren vs Zinerit

din 14 aug 2008 17:24 de Nick_4you

Am fost la dermatolog si mi-a zis sa imi iau Skinoren insa nu a garantat ca imi trece si oricum nu a avut nici un efect:|Si sincer nici numai am incredere in acesti doctori .Sunt buti rau :| Sunt surprins pt ca nu imi recomanzi produse de la ...

Re: Parintii nu imi dau libertate!

din 14 aug 2008 17:18 de deuzza666

poate din prea multa grija .. eram in situatia ta pana acum un an .. si aveam 14 ani .. si shtiu k multi or sa zica .. 14 ani .. discoteci? ce sti tu despre viata?nu stiu prea multe,insa vreau sa descopar la fel cum iti doresti si tu,insa grija ...

Re: Re: Re: Re: Re: Skinoren vs Zinerit

din 14 aug 2008 17:11 de katherine

Buna. Nu prea sunt in tema in legatura cu tratamentele pe care ar trebui sa le urmezi, pentru ca Dumnezeu mi-a dat un ten curat si m-a ferit de acnee...DAR: pentru Dumnezeu, daca vrei sa incerci produse cosmetice, nu le incerca pe cele de la ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1809 din 3732
«   1 ... 1806   1807   1808   1809   1810   1811   1812 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare