Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Skinoren vs Zinerit

din 14 aug 2008 13:52 de Nick_4you

Ms frumos :* Am facut rost de catalogul de la avon si a-si vrea sa imi iau 2 produse de la clearskin : 1 - Crema tratament antiacneica 2 - Baton pt tratarea petelor si cosurilor . Am avut un coleg care si-a luat produse de la avon ...

Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

din 14 aug 2008 13:30 de deuzza666

proprie experientza zici huh? daca esti o fata si ai cazut pe cadrul de la bicicleta si nu ti s-a rupt,ai fost norocoasa.altii nu au avut norocul asta .. si ma includ pe mine.aveam 7 ani si da .. greu de crezut da` chiar m-am lovit .. era o ...

Re: Re: Virgina la 21 - probleme, gogule? ;)

din 14 aug 2008 13:15 de baby

hai ma:blink::blink::blink: nici nu stiu daca e bine sa rad sau sa raman cu aceeasi fatza serioasa :,:-*

Re: Sex cu vecina

din 14 aug 2008 12:57 de deuzza666

si de ce ar trebui sa-i spui? daca chiar nu ai chef de o relatie cu ea,atunci gaseste un mod sa te apropii de ea .. nu shtiu .. sa afli cate ceva despre ea.. sa afli daca si-ar dori in primul rand sa faca sex .. nu neaparat cu tine .. si daca ...

Re: Re: Sex la 13 ani fara prezervativ

din 14 aug 2008 12:52 de deuzza666

eh .. exista multe metode contraceptive .. tre doar sa te informezi. si ce daca are 13 ani? e viata ei si sanatatea ei.din moment ce a facut-o,ma gandesc ca stia ce riscuri isi asuma .. BTS .. da .. principala problema.. la randul tau o iei si ...

Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem sex.

din 14 aug 2008 12:36 de deuzza666

"De-a lungul vietii,intr-o zi oarecare,va veni acel temnicer care sa-ti ofere cele 2 chei.Cu ele iti vei elibera cele doua spirite ce zac inauntrul tau.Senzualitatea si Iubirea vor fi libere sa zboare.Te vei simti bine,libera si implinita,iar ...

Re: Skinoren vs Zinerit

din 14 aug 2008 11:59 de baby

pai hai sa iti zic eu:rolleyes: daca tot am probleme cu tenul....bine au mai trecut dar na...tot isi mai fac damblaua uneori. am cheltuit milioane pe tratamente din tara sau din strainatate si NICI un rezultat:` ciudat este ca de 2 zile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 aug 2008 11:27 de Danny_DaBoss

Si cum iti explici ca deja am 2 luni de zile cu fata cu care sunt si totul merge mai bine ca niciodata, ne intelegem, ne ajutam si ne iubim. hmm ? Ti-am zis, daca nu ai cunostinta de cauza si te iei dupa teorii in viata, nu ajungi nicaieri.

Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac sau ce sa mai cred :

din 14 aug 2008 01:42 de the one

Daca esti Larry King, probabil ca algoritmul tau chiar functioneaza. :blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 aug 2008 00:34 de ExoticDream

Cam cat consideri tu ca "se merita" sa stai dupa o persoana pe care, cica, o iubesti? O luna este prea mult? Nu cumva incapacitatea de a trece IMPREUNA peste obstacole este un semn de imaturitate din partea ta? Necazul in cazul tau este ca te ...

Re: prostituate

din 14 aug 2008 00:11 de zuzy

ai auzit de boli cu transmitere sexuala??? bun asta e prima chestie si la ce naiba sa te duci la alea ...cn stie cati au mai trecut prin patul aleia...ce naiba...!!! Chiar asha disperat esti???

Re: Re: Re: A vrut doar placere sau m-a iubit??:(

din 14 aug 2008 00:02 de ExoticDream

Esti convins ca noi? Daca da, argumenteaza-ti afirmatia! :mellow::mellow::mellow:

Re: prostituate

din 14 aug 2008 00:01 de Blitzkrieg

Pericol de moarte ( intr-un fel ) :,

Re: Cum imi pot convinge prietena sa facem dragost

din 13 aug 2008 23:56 de ExoticDream

Dupa 3 luni si jumatate de relatie, mai ales daca fata are 15-17 ani si este virgina, nu cred ca mori daca o mai astepti o vreme. Degeaba o asiguri tu ca veti ramane etern impreuna, nici unul din voi nu crede asa ceva in adolescenta! Daca vei ...

Riscuri in cazul frecventarii prostituatelor

din 13 aug 2008 23:49 de gigi85

la ce riscuri ma supun daca merg la prostituate?

Re: Re: Re: Re: Re: virgina la 21-probleme, gogule

din 13 aug 2008 21:11 de Stranger_to_love

Asa cum sunt aia la exterior asa sunt si ele in interior.Aia vad la ei.

Re: Re: Re: Re: virgina la 21-probleme, gogule? ;)

din 13 aug 2008 20:33 de Nick_4you

Mda se pare ca acum este exact invers si exact asta vorbeam cu niste prieteni aseara .Am fost prin parc aseara si am vazut foarte multe fete dragute insotite de niste urati :| Imbracati vai de soarta lor fara pic de stil si cu telu logic dat la ...

Re: Re: Re: nu stiu ce sa fak..

din 13 aug 2008 14:11 de carrie

Eu zic ca daca il iubesti precum spui, poate ar fi timpul sa faceti si sex. Totusi... sunteti impreuna de 6 luni nu de 1 luna. Cred ca daca te-a asteptat atata (mai ales ca sustii ca nu se duce la altele), ceva sentimente tot ar avea. Trebuie sa te ...

Re: Re: Re: Re:FII PUTERNICA

din 13 aug 2008 14:07 de tematoare

ms de urari...foarte frumos din partea ta...acum sunt in vacanta si ma streseaza si cearta zilnic...asa ma bucur cand ei pleaca de acasa si ma lasa singura...si abia astept peste 2 saptamani cand raman singura in tara ca ei pleaca in strainatate ...

Re: Re: Este ilegal sexul cu o fata de 16 ani?

din 13 aug 2008 13:54 de carrie

Atata vreme cat sexul a fost consimtit este legal, avand in vedere ca ea are 16 ani. Daca il "toarna" devine ilegal numai in masura in care sustine si dovedeste ca nu a consimtit si ca a fost viol.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1810 din 3732
«   1 ... 1807   1808   1809   1810   1811   1812   1813 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare